• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Düşündüğüm Nişanlık Modeli İçin Fikirlerinizi Alabilir miyim ?

myzt

Meleklerim kızlarım sağlıcakla gelin inşallah
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
15.521
4.011
223
Merhaba kızlar,, şuan da bu konuyu açtıgıma inanamıyorum 21 gün sonra askerim geliyor ve Allah nasip ederse nişanımız olacak ..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Benim nişanım burda ( İstanbul'da) olacak (Düğünüm Isparta'da)o yüzden gelin gibi olmak istediğimden direk "Gelinlik" modellerinden yola çıktım .. Nişanlığa uyarlamak doğrultusunda ...

Kısacası beğendiğim model budur; aradığım 2 özelliği barındırıyor dar olması balık modeli deniyor sanırım birde rahatlık , bacaklar için vs ..

$begendimmmmmmm.jpg

Fakat ben göğüs kısmını begenmedim,, aşağıdaki seçenekleri düşünüyorum göğüs, kol, yaka vs ..

$2tcr2.jpg
$1973112_1.jpg
$1973113_3.jpg
$34x5c.jpg

Not : Diktirmeyi düşünüyorum tabiki, yani inşallah istediğim şey çıkar ortaya :)
Diktirmek birazda şans sanırım :)

Olumlu & Olumsuz yorumlarınıza açığım :) Bu konuyu açmak banada nasip oldu ya şükürler olsun :116::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Aman da aman asker yarenimiz nişan için konu açmış :52: Hadi hayırlısı yavaştan başlıyor telaşe... :34:

İlk model çok güzel bence de... Ben de çok seviyorum sonuna doğru genişleyen etek modelini, hele ki boyun uzunsa çok yakışır....

Yaka modellerine gelince V yakalı olanlardan 1. ve 3. yaka modellerini beğendim ben :34:

Peki renk kırık beyaz mı olacak? Beyaz nişanlıklara bayılıyorum ben, benimki kırmızıydı :17:

gelinlik gibi durmuyomu ve beyazda kararlımısın?

Aman da aman asker yarenimiz nişan için konu açmış :52: Hadi hayırlısı yavaştan başlıyor telaşe... :34:

İlk model çok güzel bence de... Ben de çok seviyorum sonuna doğru genişleyen etek modelini, hele ki boyun uzunsa çok yakışır....

Yaka modellerine gelince V yakalı olanlardan 1. ve 3. yaka modellerini beğendim ben :34:

Peki renk kırık beyaz mı olacak? Beyaz nişanlıklara bayılıyorum ben, benimki kırmızıydı :17:

Çok sağol canım benim ya inan o kadar heyecanlıyım ki , boyum çok çok uzun değil ama yarim benden uzun topukluyla halledeceğim :)
Açıkcası fiziğime güveniyorum çok tıfılda görünmem diye düşünüyorum :)
Yok canım rengi böyle olmayacak, biraz gelinlik havasında farkındayım ama rengi böyle olmayacak .. Yani olmaz herhalde :) Benim sağım solum belli olmaz pek :9:
Çok açık uçuk renkler düşünüyorum .. Pudra gibi vs ..

gelinlik gibi durmuyomu ve beyazda kararlımısın?

Gelinlik gibi durmasını istiyorum ya zaten :)
Aslında canım insanlar bildiğin gelinliğin farklı rengini giyiyorlar al sana nişanlık.
Bence naif duruyor bu model :)

Hayır rengini böyle düşünmüyorum..

Teşekkürler.

Üst devrem :) çok sevindim vallahi. Allah tamamına erdirsin canım.
Bencede sade bir gelin gibi olacaksın.. Kıyafet olarak bence çok güzel bir model seçmişsin, ben üst kısım olarakta bu resimdekini çok yakıştırdım.
Diğerlerini beğenmedim.

Renk olarak beyazmı olacak peki?

Ah sağol canım benim sizin fikirleriniz benim için çok önemli.. Ben bile inanamıyorum çok sevinçliyim :)
Dediğin gibi düğünüm uzakta, burdada biraz gelin havasında olmak istiyorum içimdekini yaşamak istiyorum :)

Çok teşekkür ederim canım benim ama straplez düşünmüyorum :) Bir Karadenizli olarak oynarken çok çok zorlanırım da :9:

Çok çok sağol yorumuna :54:

Renk büyük ihtimal böyle olmayacak ..

Gelinlik gibi durmasını istiyorum ya zaten :)
Aslında canım insanlar bildiğin gelinliğin farklı rengini giyiyorlar al sana nişanlık.
Bence naif duruyor bu model :)

Hayır rengini böyle düşünmüyorum..

Teşekkürler.

.

canım ilk fotodaki model çok hoşmuş ozaman hayrllı olsun bu arada :):)

Ah sağol canım benim sizin fikirleriniz benim için çok önemli.. Ben bile inanamıyorum çok sevinçliyim :)
Dediğin gibi düğünüm uzakta, burdada biraz gelin havasında olmak istiyorum içimdekini yaşamak istiyorum :)

Çok teşekkür ederim canım benim ama straplez düşünmüyorum :) Bir Karadenizli olarak oynarken çok çok zorlanırım da :9:

Çok çok sağol yorumuna :54:

Renk büyük ihtimal böyle olmayacak ..

Ne demek canım benim :)
Ama yok bende straplez demedim zaten. Bu resimdeki olsun bence dedim :D

Eki Görüntüle 476357

Canım modeli gayet hoş umarım istediğin gibi olur herşey diktirmek çünkü gerçekten şans işi modelde kırık beyaz ve bej tonlarını kullanabilirsin hem gelinlik havasından fazla çıkılmamış olur hemde bu modele yakışır:16:

Kızlar ben 7 senedir nişanımın hayalini kuruyorum :)

Artık öyle bi oldum ki aman şunu giyersem o der bu ne der ondan çıktım aştım onları .. Çünkü hepimiz bir kere giyiyoruz bunu ya da bir kere bu aşk ve hevesle ..
Allahım isteyen herkese nasip etsin .. İçimdekini hissettiğim şeyleri yasamayi çok istiyorum .. Ne bileyim düğünüm uzakta olacak burdada gelin gibi olmak istiyorum :)
Ve bu modeli kendime çok yakın gördüm .. Öyle bildiğimiz klasik gelinliklerden de değil zaten demin dediğim gibi kimisi gelinliğin farklı rengini giyiyor o zaman nişanlık oluyor ..
Herks istediğini giymeli içine sindirmeli ..

Yanlış anlamayın o ne der bu ne der o zaman bize neden soruyorsun demeyin :)
Demek istediğim düğünde nişanda herkes konusur herkesin zevkine hitap edilemez ki ..

Fikirlerinizi almak istedim, benim gibide düşünenler var mı acaba diye :)

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için :16:

Canım modeli gayet hoş umarım istediğin gibi olur herşey diktirmek çünkü gerçekten şans işi modelde kırık beyaz ve bej tonlarını kullanabilirsin hem gelinlik havasından fazla çıkılmamış olur hemde bu modele yakışır:16:

Efuli çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Bakalım inşallah diktirmekten yana yüzüm gülecek yer araştırıyoruz annemle ..
Dediğin gibi uçuk tonlar kaldırır bu elbiseyii..

Öyle kırmızı lacivert bordo mavi vs aklımda hiç hiç yok zaten ..

Teşekkürler :54:

kolları tül gibi olan çok farklı ve çok hoş , Allah tamamına erdirsin:)

Evet onu bende cok begeniyorum :)
Sizlerinde begenmesi beni daha çok heyecanlandırıyor :16:

Teşekkürler amin inşallah :nazar:

ay oruç vurmuş başıma :D tam okumamışım canım aslında göğsü hoşmuşş ama beğenmemşsin ozaman 3.foto hoşş :):) göğüs kısmı

ay oruç vurmuş başıma :D tam okumamışım canım aslında göğsü hoşmuşş ama beğenmemşsin ozaman 3.foto hoşş :):) göğüs kısmı

:9:Tamam canım benim sağol.
Allah kabul etsin bende oruçluyum valla :)

Bu arada anladıgım kadarıyla sende asker yarenisin :16:
Yazmışız doğan güneşlerimizi :nazar:

:9:Tamam canım benim sağol.
Allah kabul etsin bende oruçluyum valla :)

Bu arada anladıgım kadarıyla sende asker yarenisin :16:
Yazmışız doğan güneşlerimizi :nazar:

evet canımm :) bayramda şeker olcak bana :) bayramın ilk günü geliyo bakalım ee artıkk mutluluk hakkımızz :):)

evet canımm :) bayramda şeker olcak bana :) bayramın ilk günü geliyo bakalım ee artıkk mutluluk hakkımızz :):)

İnşallah canım benim mutluluk artık hakkımız :nazar::16:

Kızlar ben 7 senedir nişanımın hayalini kuruyorum :)

Artık öyle bi oldum ki aman şunu giyersem o der bu ne der ondan çıktım aştım onları .. Çünkü hepimiz bir kere giyiyoruz bunu ya da bir kere bu aşk ve hevesle ..
Allahım isteyen herkese nasip etsin .. İçimdekini hissettiğim şeyleri yasamayi çok istiyorum .. Ne bileyim düğünüm uzakta olacak burdada gelin gibi olmak istiyorum :)
Ve bu modeli kendime çok yakın gördüm .. Öyle bildiğimiz klasik gelinliklerden de değil zaten demin dediğim gibi kimisi gelinliğin farklı rengini giyiyor o zaman nişanlık oluyor ..
Herks istediğini giymeli içine sindirmeli ..

Yanlış anlamayın o ne der bu ne der o zaman bize neden soruyorsun demeyin :)
Demek istediğim düğünde nişanda herkes konusur herkesin zevkine hitap edilemez ki ..

Fikirlerinizi almak istedim, benim gibide düşünenler var mı acaba diye :)

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için :16:

canım sen beğen içine sindirde kim beğenmiş begenemiş bence hiç önemli değil :) uzakta olacağı için mantıklı böle düşünmen düğün günü iki kere giymektense nişanda böyle giymen daha hoş :)

canım sen beğen içine sindirde kim beğenmiş begenemiş bence hiç önemli değil :) uzakta olacağı için mantıklı böle düşünmen düğün günü iki kere giymektense nişanda böyle giymen daha hoş :)

Ah sağol canım benim samimiyetin için teşekkür ederim :)
Bende öyle düşünüyorum valla, en azından düğünüm uzakta olacagı için herkes belki kolay kolay gelemez, nişandada gelin gibi süzüleyim ya :9::9: Duru olmak istiyorum :17:

Back