• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Düşündüğüm kına elbisem

Duygucumm canımmmmm :13:

çok özledim kız seniinle yazışmayı, artık çok giremiyorum nete arada girip sorularım oluyo, sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hazırlıklar tatlım. şarkhan da napıcaz kız :17:

Şarkhan'a gidecektik ya canıım, nur da istiyordu :)
kına gecesi için çok öneriyorlar, hem osmanlı kıyafetleri ve bindallı, ayrıca kına malzemeleri vs. çeşitleri çokmuş, gitmekte yarar var..

şahsen beğendim.eteğin belindeki aşağıya inen sim gibi detaylar iyice eteğeyayılıp tüm eteği kaplamalı bence.kınalarda kınaya kadar abiye ile duruyorlar ondan sonra kaftan giyiyorlar

Şarkhan'a gidecektik ya canıım, nur da istiyordu :)
kına gecesi için çok öneriyorlar, hem osmanlı kıyafetleri ve bindallı, ayrıca kına malzemeleri vs. çeşitleri çokmuş, gitmekte yarar var..

canım inan hatırlamıyorum (ya unuttum yada kaçırdım şarkhan için yazılan yorumları) gideriz ama tatlım bana uyar, yeterki tarih belirleyelim :34:

Arkadaşlar merhaba,

kınam için bu abiyeyi diktirmek istiyorum sizce nasıl?

Eki Görüntüle 375816

harika bir elbise gerçekten bende kınamda bu renkte baştan aşağı payetli bir elbise giymiştimm kına zamanı geldiğinde de kıpkırmızı bir bindalllı almıştım 80tlya kadıköyden :) onu giydim,

tebrik ederim bu elbiseyi de al derim :)

Çok güzel. Umarım senin de ten rengin böyle bronzdur. O zaman çok yakışır işte.
Beyaz tene yakışmaz mesela ... :31:

Şık bi elbise bence nişan için uygun deniliyo ama kına yakılırken bindallı giyilir zaten o yuzden siz beğendiyseniz sorun yok:ssz:

kına da bir kırmızıdır gidiyor çok sinir oluyorum bence bu elbise çok şık..

Back