Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Düşündüğüm kına elbisem

hmm banada farklı geldi canım o yüzden düşündüm

canım nişan falan olsa olabılırdı ama kınaya pek uymaz gıbı bu yaa
bu ara osmanlı kaftanları falan cok moda.. ben kınamda butun gece salvar bustıyer kaftan 3lüsüyle dolandım ortalarda :) şu sıralar muhtesem yuzyıl kıyafetlerı de moda :) bence elbıseler cok hos.. oyle bıseyler dusunsen? çok şık olur bence

evet farklı ama kına biraz geleneksel bişey olduğu için o tarzda bişeyler yansıtman lazım canım...çok modern bi elbise...kınaya uyumlu gelmedi bana..tabi senin zevkin bişey diyemem ama kına denilince daha akustik bişeyler canlandırıyor insanlar..bu kıyafet güzel bi gece düğününe olur çok da şık olur ama kına için olmaz bence..sen bilirsin saygı duyarım yinede

canlarım benim, kına yakılmadan önce bunu giymeyi düşünüyorum, kına yakılırken zaten bindallı giyicem. Yani bu elbiseyi be 2 saat falan tutucam üzerimde misafirler gelene kadar ve kına yakılanakadar canlar

kınaya uygun bence çünkü kına yakılmadan önce abiye giyilir. sonra kına yakılırken bindallı giyilir. bence çok hoş ve modern bir elbise.

Göğüslerin ve belin taşıyacaksa diktir derim ben, beğendim.
Ayrıca göğüs kısmına dantel demiş bir arkadaş, bencede olabilir hatta çok cici olur .

Bana daha çok nişanlık gibi geldiiiiiiiiii :) Ama çok güzel bi elbise

kına gecesi için uygun bi elbisedeğil bence de ,hürrem kıyafetleri olabilir

balo kıyafeti gibi,çok iddialı makyajınız ,kilonuz, fiziğiniz,takılarınız, her şeyiniz o gün mükemmel olmalı ki tamamlasın,yoksa çok eleştiri alırsınız

bu elbise harika bişey.ışıl ışıl duruyor üstü altıda şifon çok rahat..kına ya uyumlu bi renk mi bilemem ama elbise tamamdır

balo kıyafeti gibi,çok iddialı makyajınız ,kilonuz, fiziğiniz,takılarınız, her şeyiniz o gün mükemmel olmalı ki tamamlasın,yoksa çok eleştiri alırsınız

canımm peki bana ne önerirsin? makyaj, takı falan ne olmalı. dün aldım kumaşlarımı. bu renk değil sapsarı bişey olucak, kına yakıldığında da üzerime bindallı uzun kollu yeleği giyicem (bindallı yeleğin içinde sarı işlemeler olduğu için ben bu renk bir abiye seçtim canım)

kızlar bu abiyeyle birlikte kına yakılırken bindallının yeleğini giyicem bu yüzden böyle sarı bir renk abiye seçmiştim. ve kına yakılırken başıma bu takıyıda taksam kötü durmaz dimi???

Eklentiler

• $BİNDALLI.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $taç.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 51
Cidoshum :)

çok güzel iki elbise de, gösterdiğin abiye çok yerinde bir seçim bence, kendi kınanda dore renginde parlak bir elbise gayet şık duracaktır. Bindallın da çok hoş, fotoğraftaki saç takıları da çok güzeel.

üzerinde çuval giysen bile, o güzelliğin yeterli senin

ne zaman gidiyoruz şarkhana?

Duygucumm canımmmmm :13:

çok özledim kız seniinle yazışmayı, artık çok giremiyorum nete arada girip sorularım oluyo, sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hazırlıklar tatlım. şarkhan da napıcaz kız

elbıse sahane ama kına ıcın uygun degıl bence ama nısan ıcın super secım olur hatta beyaz olsa gelınlık bıle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…