• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Düşündüğüm Gelinlik Modelleri (Fikir Alışverişinde Bulunalım)

LivreAmour

C'est la vie
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
18.347
3.216
423
Zarif ve asil modelleri seviyorum gelinlikte, dantel detayları başımı döndürüyor. Ama kararında :31:
Ekleyeceğim gelinlik modelleri üzerinde değişiklik yaptırmak istesem Türkiye'de yaptırabilirmiyim, ya da birebir aynısını diktirebilirmiyim?
Minenes yardımlarına ihtiyacım var :17:
İşte seçimlerimden bazıları :10:
2. kat arka detay gibi duran etek kısmı değiştirilebilir mi :26:
$YESURU.jpg
Wanda Borges en en en en en beğendiğim gelinlik markası :31:
Bu gelinliğin sadece dantel kısmının tamamen boğaza kadar olmasını istesem mesela :26: Diğer tüm detaylar aynı...
$wanda borges 1.jpg
$wanda borges 2.jpg
Bu aşağıdaki diğer iki modelin üst kısmı için daha kapalı istesem, fazla dekoltesi kapansın desem :26:
$gelinlik 1.jpg
$gelinlik 2.jpg
Veeeeeeeeeeeee en en en en en en en en beğendiğim bu modelin sırtında ne gibi bir değişiklik yapılmalı ki, biraz kapansın bu sırt :31:
$wanda borges.jpg

Gelinliği hangisini seçersem seçeyim düğünün yarısında duvak değiştirip bu davağı takmak istiyorum :52:
$duvak.jpg

Farklı fikirlere-eleştirilere-yorumlara şiddetle ihtiyacım var, esirgemeyin olur mu ?

Kontes değil ben geldim :1:

1. modele bayıldım ben cool..2. nin de duvağı güzelmiş ama 1. model tam benim tarzım..

Zarif ve asil modelleri seviyorum gelinlikte, dantel detayları başımı döndürüyor. Ama kararında :31:
Ekleyeceğim gelinlik modelleri üzerinde değişiklik yaptırmak istesem Türkiye'de yaptırabilirmiyim, ya da birebir aynısını diktirebilirmiyim?
Minenes yardımlarına ihtiyacım var :17:
İşte seçimlerimden bazıları :10:
2. kat arka detay gibi duran etek kısmı değiştirilebilir mi :26:
Eki Görüntüle 899548
Wanda Borges en en en en en beğendiğim gelinlik markası :31:
Bu gelinliğin sadece dantel kısmının tamamen boğaza kadar olmasını istesem mesela :26: Diğer tüm detaylar aynı...
Eki Görüntüle 899564
Eki Görüntüle 899565
Bu aşağıdaki diğer iki modelin üst kısmı için daha kapalı istesem, fazla dekoltesi kapansın desem :26:
Eki Görüntüle 899568
Eki Görüntüle 899569
Veeeeeeeeeeeee en en en en en en en en beğendiğim bu modelin sırtında ne gibi bir değişiklik yapılmalı ki, biraz kapansın bu sırt :31:
Eki Görüntüle 899572

Gelinliği hangisini seçersem seçeyim düğünün yarısında duvak değiştirip bu davağı takmak istiyorum :52:
Eki Görüntüle 899574

Farklı fikirlere-eleştirilere-yorumlara şiddetle ihtiyacım var, esirgemeyin olur mu ?

Zevklerimiz yakınmış :) bende 2. Modelin aynısı diktiriyorum :) neden illa değişiklik yapılsın istiyorsun anlamadım

ilk modelin dantelindeki karışıklık bıraz daha sadeleştirilirse harıka bi gelinlik masumluk ve saflık ıfadesı tam yerını bulmuş olur

Zevklerimiz yakınmış :) bende 2. Modelin aynısı diktiriyorum :) neden illa değişiklik yapılsın istiyorsun anlamadım

Hiiiiiii gerçekten mi, birebir aynısı olacak mı acaba ?
Nerede diktiriyorsunuz ? Diktirdikten sonra resmini paylaşırmısınız ?
Mutlaka her beğendiğim gelinlikte gözüme çarpan bir kısım oluyor farklılık istediğim, ondan sanırım :17:

1 de ki arka detayı yok edebilirsin ben en çok bunu beğendim ve 4 bayıldım inan ki hiç bişeyini değiştirme :16:

seçimlerin çok zevkliymiş coolcuğum.
ben
Wanda Borges ı çok beğeniyorum. yine görünce dibim düştü.. tabii zuhairinde harika.
minenes bu konuda çok güzel teşhisler koyuyor. umarım okur ve sana yardımcı olur.

Son düzenleme:
ilk modelin dantelindeki karışıklık bıraz daha sadeleştirilirse harıka bi gelinlik masumluk ve saflık ıfadesı tam yerını bulmuş olur

Pronovias'ın 2014 koleksiyonundan :23:
O kırışıklık değil, sanırım üstten 2. kat iniyor

Hiiiiiii gerçekten mi, birebir aynısı olacak mı acaba ?
Nerede diktiriyorsunuz ? Diktirdikten sonra resmini paylaşırmısınız ?
Mutlaka her beğendiğim gelinlikte gözüme çarpan bir kısım oluyor farklılık istediğim, ondan sanırım :17:

Birebir aynısı olacak daha önce bu şekilde beğenilen gelinliğin birebir aynısı dikmiş olan bi modaevi sahibine diktiriyorum daha yeni başladık b uzak bi şehirde olduğum için çok sık provaya gidemeyeceğim için yavaş yavaş ilerlicek gelinliğinin yapım aşaması ama bittiğinde mutlaka hatta fırsatım olursa provalarda gelinlik kendini göstermeye başladıktan sonra mutlaka çekip yollarım fotoğrafları :16: inşallah gönlüne göre bişey bulursun ama yakası kapalı gelinlik düşünme bence düğünde takılan takılardan dolayı hiç hoş bir görüntü çıkmıyor ortaya

1 ve 2 numaralı modeller çok hoş
Fazla dekolteli de değil aslında boğaza kadar kapanınca dantel detayı fazla boğucu olmaz mı ?

1 de ki arka detayı yok edebilirsin ben en çok bunu beğendim ve 4 bayıldım inan ki hiç bişeyini değiştirme :16:

Bendeeeeeeee :31: 4'e bende bayılıyorum hatta en çok sanırım ona bayılıyorum ama onun sırtı çok açık, kıyamet kopar giyemem. Sırt detayıyla oynanırsa da gelinliğin asaleti bozulmaz mı :26:

seçimlerin çok zevkliymiş coolcuğum.
ben
Wanda Borges ı çok beğeniyorum. yine görünce dibim düştü.. tabii zuhairinde harika.
minenes bu konuda çok güzel reşhisler koyuyor. umarım okurr ve sana yardımcı olur.

Teşekkür ederim :17: Gelinlikte abartıyı sevmiyorum ve Wanda Borges çuval dikse giyilir bence :123:
Minenes'in de yorumunu şiddetle bekliyorum, bir kaç gün beklerim, farketmezse özel mesajla tacizime başlarım :9:

Teşekkür ederim :17: Gelinlikte abartıyı sevmiyorum ve Wanda Borges çuval dikse giyilir bence :123:
Minenes'in de yorumunu şiddetle bekliyorum, bir kaç gün beklerim, farketmezse özel mesajla tacizime başlarım :9:

bence sen şimdiden özel mesaj yaz ve link ver. çok sık girmiyor çünkü:)

Birebir aynısı olacak daha önce bu şekilde beğenilen gelinliğin birebir aynısı dikmiş olan bi modaevi sahibine diktiriyorum daha yeni başladık b uzak bi şehirde olduğum için çok sık provaya gidemeyeceğim için yavaş yavaş ilerlicek gelinliğinin yapım aşaması ama bittiğinde mutlaka hatta fırsatım olursa provalarda gelinlik kendini göstermeye başladıktan sonra mutlaka çekip yollarım fotoğrafları :16: inşallah gönlüne göre bişey bulursun ama yakası kapalı gelinlik düşünme bence düğünde takılan takılardan dolayı hiç hoş bir görüntü çıkmıyor ortaya

Harikasınız merakla bekliyorum, çok yakışır inşallah size, modaevi İstanbul' da mı ?
Takılar için kese düşünüyorum ben, o sıkıntı olmaz sanırım. Wanda Borges'i diktiriyorsunuz, duvağını-en çok duvağını merak ediyorum o modelin :18:

Back