- 5 Eylül 2007
- 200
- 0
- Konu Sahibi 541990
HAYIR CANIM BEN MÜZİKLERDEN SÖZ ETMİYORUM.AYRICAONLARI DA2,5 AY DİNLEDİM. HİÇ Bİ ŞEKİLDE FAYDA GÖRMEDİM. AMA BÖYL-E ŞEYLERE İNANIRIM. BELKİ BAŞKASINDA ETKİLİ OLUR. BENİM SÖZ ETTİĞİMDE BENZERİ. ASLINDA HEPSİ BİLİNÇALTINA EMİRLER GÖDEREN SİSTEMLER. SONUÇLAR AYNI.AMA MÜZİKLERİ UZUN SÜRE DİNLEMEK GEREKİYOR. SABIR LAZIM. BÜTÜN GÜN MÜZİK DİNLİYOSUN BAŞKA BİŞEY YAPAMIYOSUN. HELE BİDE ÇALIŞIYOSAN...
AYRIC A2,5 AY BOYUNCA BAŞKA HİÇ MÜZİK DİNLEYEMEDİM. tOP oN lİSTELERDEN UZAK KALMIŞIM:))))) BENDE BIRAKTIM.
Canım, benim kastettiğim siteden indirilenler... Bir de sen bu cevabı yazınca önceki mesajını aradım, burda belirtilen telkinlere mi başlıyorsun, hani şu bolca sayıda tekrarı olan? Canım, daha önce de yazmıştım, o metnin içinde çok fazla olumsuz kelime ve ek var. Zihin meditasyon veya olumlama esnasında olumsuz ekleri kabul etmez diye biliyorum ben. Ben şu ana kadar reiki ve kuantum aldım, bana konuyla ilgili öğretilen bu.CADIARZU Fayda göran arkadaşlar var ise Dididi arkadaşımızın yazdığı gibi onlar kilo vermeye çok motive olup inandıklarındandır.a.s.a.s.a.s.