- 5 Şubat 2016
- 174
- 166
- 18
- Konu Sahibi xxxCanKizxxx
Öncelikle almak zorunda değilsiniz.herkes ayağını yorganına göre uzatsın.birde neden çok geç sevmiyorsa ayrılabilir.madem mutsuz bu konuda kendisiyle konuştunuz mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden kibende aynisini sana sorcaktim.
bazen de eskiden yaptigi seyler aklima geliyor, unutamiyorum. evlendigimde kendisi o kadar kiskanclik yapmisti ki, nisan törenimi bozmaya bile kalkisti. törenime masus benim pesimi birakmayan, benim ama hic istemedigim bir herife face den nisanlandigimi, törenimin yerini ve saatini bildirmis. bu tip gerçekten cok piskopat birisiydi sikayette bulunmusdum ve oraya gelseydi hersey yapabilecek kapasitede olan birisiydi. ailem ve ben bunu ögrenince sok olmusduk ve o günden sonra kardesimin de her seyi yapabilecek kapasitede olduguna inanmaya basladim.
merhaba kizlar. ben yeni evliyim... bu ara kardesimin de dugun hazirliklariyla ugrasiyoruz. kiz evlenme delisinin tekiydi, hic sevmeden hemen ilk cikan görücüye evet dedi. tanimadan etmeden. ve çok pisman ama gec artik. evlilik hazirliklarinda cok zorluk cekiyor cünki hiç hevesi yok ve inanin hicbirsey almiyor hazirlik olarak. sürekli oglandan ve annesinden vs sikayetci çünki kafasinin dikine giden tipler. oglan birde bunu takip ediyor caktirmadan gözetliyor mesela isyerinden izlemis bikackez yakalanmis. kaynana desen ayri bir dert neler neler, bazen aciyorum haline kizin....
neyse evlilik hazirliklari devam ediyor ve bunun herseyini annemgil babamgil aliyor. ben evlenirken herseyimi kendim almisdim ama bu hic birsey almiyor oysa ki maddi durumu cok iyi. parasini da vermiyor. bana karsi yapilan bir haksizlik olarak görüyorum bunu.
birde simdi annem tutturmus bana üsteleye üsteleye diyor ki "sen al ona ceyizini". anne kusura bakma ama ben alamam dedim. benimde kendi geçimim var, evim var. "o sana parasini geri verir veya ben veririm" diyor. ufak kardesimin anneme "bosver anne sen ne vereceksin be"diyor. yani olan bana olcak.
esimin isi maalesef iyi olmadigindan ayin sonunu zor getiriyor ve yine cogu seyi ben ödüyorum, kendi gecimim var benim de masraflarim var.ayrica bebek bekliyoruz ve masraflar daha da bir artacak...
zaten kardesimin huyunu biliyorum, borcunu cogukez unutturmaya calisdi bana. geri isteyince de birsürü hakaret ve olur olmaz kirici sözler.
bazen de eskiden yaptigi seyler aklima geliyor, unutamiyorum. evlendigimde kendisi o kadar kiskanclik yapmisti ki, nisan törenimi bozmaya bile kalkisti. törenime masus benim pesimi birakmayan, benim ama hic istemedigim bir herife face den nisanlandigimi, törenimin yerini ve saatini bildirmis. bu tip gerçekten cok piskopat birisiydi sikayette bulunmusdum ve oraya gelseydi hersey yapabilecek kapasitede olan birisiydi. ailem ve ben bunu ögrenince sok olmusduk ve o günden sonra kardesimin de her seyi yapabilecek kapasitede olduguna inanmaya basladim.
benim suan kafam cok karisik. bazen ona haksizlik mi yapiyorum diye dusunuyorum. ama öte yandan kendime haksizlik yapiliyormus gibi hissediyorum. herkesin kendi geçimi var nede olsa...ve maddi durumu da oldukca iyi. bilemiyorum...
böyle kardeş evlerden ırakilk iliskisinden sonra piskolojisi bozuldu. kendince sorumlu ariyordu...ben evlenemedim hickimse evlenmesin mantigiyla hareket etti. bu yüzden 2 küsür sene konusmadim alakayi kestim öz kardesimle...esimin ailesi de farketti ve siz birbirinize karsi çok soguksunuz dediler ama bu olanlar o kadar kötü seyler ki onlara anlatmadim...iste öylesinden diye geçistirdim hep...bu ara geri konusuyoruz ama güvenmek mi? artik asla...
törenle ilgili olaya gelince. nisanli oldugum halde bu piskopat bana neden hala faceden yaziyor diye dusundum, sok oldum ve mesajlari aileme gösterttim, sikayette bulunduk korktu bu pislik. bana yazdigi son mesaj su oldu: "senden hala vazgecemiyorum...kizkardesinin de sana yaptigini dogru bulmuyorum." o zaman anlamamistim ne demek istedigini ama epey sonra kardesim itiraf etmis aileme aglayarak. o gündür konusmadim ve onun islerine de artik ne karismak istiyorum ne de destek vermek istiyorum. komsu kizi muamelesi, dedigin gibi....
Hayat Şarkısı dizisindeki Hülya ve onun ablasına yaptıkları geldi aklıma kardeşinizi anlatıncamerhaba kizlar. ben yeni evliyim... bu ara kardesimin de dugun hazirliklariyla ugrasiyoruz. kiz evlenme delisinin tekiydi, hic sevmeden hemen ilk cikan görücüye evet dedi. tanimadan etmeden. ve çok pisman ama gec artik. evlilik hazirliklarinda cok zorluk cekiyor cünki hiç hevesi yok ve inanin hicbirsey almiyor hazirlik olarak. sürekli oglandan ve annesinden vs sikayetci çünki kafasinin dikine giden tipler. oglan birde bunu takip ediyor caktirmadan gözetliyor mesela isyerinden izlemis bikackez yakalanmis. kaynana desen ayri bir dert neler neler, bazen aciyorum haline kizin....
neyse evlilik hazirliklari devam ediyor ve bunun herseyini annemgil babamgil aliyor. ben evlenirken herseyimi kendim almisdim ama bu hic birsey almiyor oysa ki maddi durumu cok iyi. parasini da vermiyor. bana karsi yapilan bir haksizlik olarak görüyorum bunu.
birde simdi annem tutturmus bana üsteleye üsteleye diyor ki "sen al ona ceyizini". anne kusura bakma ama ben alamam dedim. benimde kendi geçimim var, evim var. "o sana parasini geri verir veya ben veririm" diyor. ufak kardesimin anneme "bosver anne sen ne vereceksin be"diyor. yani olan bana olcak.
esimin isi maalesef iyi olmadigindan ayin sonunu zor getiriyor ve yine cogu seyi ben ödüyorum, kendi gecimim var benim de masraflarim var.ayrica bebek bekliyoruz ve masraflar daha da bir artacak...
zaten kardesimin huyunu biliyorum, borcunu cogukez unutturmaya calisdi bana. geri isteyince de birsürü hakaret ve olur olmaz kirici sözler.
benim suan kafam cok karisik. bazen ona haksizlik mi yapiyorum diye dusunuyorum. ama öte yandan kendime haksizlik yapiliyormus gibi hissediyorum. herkesin kendi geçimi var nede olsa...ve maddi durumu da oldukca iyi. bilemiyorum...