Ya zaten eski yaptıklarını eşim biliyor bir kaç kes kavga ettiğimizde annen namussuz ailen mi var senin? Kardeşlerin her yeri açık ortada geziyorlar baban zaten p…nk bunları duydum ben. Neden niçin bunları duyuyorum ben. Utanıyorum ondan ben onun yüzünden sokaklara düştüm biraz aklım olmasa kadın tüccarlarının eline düşecektim neler çektim. Bir arkadaşımın evinde kalırken 2 kadının eve gelip beni hangisinin satacağı pazarlayacağı konusunda kendi aralarında tartışırken tesadüfen duyup orayı hemen terk ettim. Oldum olası ne çocuğumu sevebildi ne bişey. Tamam zamanında çok çekti o ş…siz babamdan ama bize de annelik yapamadı bu bir gerçek. Ben bir pantolon bile giyemezdim. Yasaktı. Gizlice alırdım ama görür sobaya atardı. Bana karşı aşırı acımasız davranırdı. Beni küçük yaşta doğurduğu için benden utanıp mahalledeki insanlara benim değil eşimin başka kadından kızı bile demişti. İnsan çocuğundan utanır mı?
ben onun için hala bu kadar telaşlanırken. Şimdi diyor bir sen varsın çocukların arasında hiçbiri bana bakmaz senden başka diye. Sana çok haksızlık yaptım diyor. O bakmadığı kızım şimdi hem çalışıyor hem okuyor bir de anneme harçlık veriyor her hafta. Acaba hiç vicdan azabı çekmiyor mu? Çok merak ediyorum