- Emoji Skoru
- 1.331
- Puanlar
- 63
Selam kızlar, Bugün benim doğum günüm eşimle 3. Yada 4. Kez doğum günümü geçiriyorum ve biz önceki doğum günlerimde mutlaka güzel bir restoranta yemeğe giderdik, bu sefer de öyle olur sanmıştım ama eşim bir pasta alıp gelmiş ve pastayı paketiyle öylece koyup al pasta aldım en büyüğünden bolca yersin dedi yüzüme bile bakmadan bir tebessüm etmeden, yani neye uğradığımı şaşırdım hiç almasaydın daha iyiydi zaten bugün akrabalarım ve ailem tarafından ev pasta ve cicekle doldu, benim tek isteğim sevgi güler yüz, anlayış, memnun olmadım tabii ki bu tavrına ve bana dediği şey şu yine mi seni mutlu edemedim yani zoraki bir pasta almışsın ne bir güzel söz ne bir dokunuş, bir çocuğumuz var 1 yasinda o doğdugundan beri bu halde, benimle zorla evli gibi davranıyor, harika bir baba varsa yoksa evladı ama ben yokum, yani sürekli kendimi sorguluyorum bende mi bir sorun var ben mi çok memnuniyetsizim diye ama yok ben bu öküzce tavırları kaldıramıyorum sanki 65 yaşında bir dede karısına doğum günü sürprizi yapmış gibi hissediyorum, artık hiç mutlu değilim, bütün erkekler mi böyle diyorum ama yok değil biliyorum kendi öz babamdan biliyorum, artık boşanmayı bile düşünüyorum çok yiprandim genç yaşımda yaşlılar gibi yaşıyorum sanki...