• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncesiz eş...

Vallahi benzer şeyleri yaşadım çocuk 2 yaşına girmek üzere ev arkadaşından hallice olduk resmen doğumdan sonra bi haller geliyo hepsine demek 🙄 yalnız değilsin ama ben hala çözümünü bulamadım malesef

Evet yaa maalesef bizimki baba olduktan sonra değişti varsa yoksa kızı noluyor deyince de sen beni kızım kadar sevmiyorsun bu dünyada beni seven bir tek kızım diyor bilmiyorum bizde mi bir hata var artık kendimi sorguluyorum
Lohusa depresyonundan çıkamamış kocanız 💅🏻 💅🏻

Doğum gününüz kutlu olsun, sağlıklı uzun bir ömür dilerim kızınızla birlikte 🌺🌺

Bizim bozuk halimiz bile onlardan iyidir emin olun. Valla hayat kısa hiç moralinizi bozmayın kendinizi mutlu etmeye çalışın bu öküzlerden hayır yok çünkü. Kendinize yemek söyleyin film açın müzik açın neyi seviyorsanız ya da bir duş alın cilt bakımı yapın yeni yaşınızı en güzel halinizle karşılayın.
Çocuğu kendisine bırakıp dışarı çıktım zaten ama inanın insan eşiyle mutlu olmayınca başka hiçbir şey mutluluk getirmiyor keske böyle olmasa :(

Aynısı benim eşim ,burada sen de yemek yapma temizlik yapma anlasın diyenleri görünce içimden benimki anlamaz ki bn ne yapsam dedim. Çünkü asla ne yemek bekler ne temizlik ne ütü:)
Ayy hiç kahvaltı hazirlamadim şimdiye kadar 🤦‍♀️ ama yemek de yapmasam inan ne yemek yaptın demez ben yemek mi bekliyorum senden der
Evet yaa maalesef bizimki baba olduktan sonra değişti varsa yoksa kızı noluyor deyince de sen beni kızım kadar sevmiyorsun bu dünyada beni seven bir tek kızım diyor bilmiyorum bizde mi bir hata var artık kendimi sorguluyorum
Biz de sorun olmadığı kesin bence artık evlendi nasılsa gidemez kafası var cepte görüyorlar ya da kaybetme korkusu yok ben de çözemedim ya bunun cevabını merak ediyorum cidden

Vallahi benzer şeyleri yaşadım çocuk 2 yaşına girmek üzere ev arkadaşından hallice olduk resmen doğumdan sonra bi haller geliyo hepsine demek 🙄 yalnız değilsin ama ben hala çözümünü bulamadım malesef
Ya yemin ederim yanliz olmadığımı duymak bile iyi geliyor çünkü yani çok üzülüyorum sadece benim kocam böyle sanıyorum ama galiba çoğu bu şekilde, beyinleri mi farklı çalışıyor yoksa direk beyinleri mi yok bilmiyorum

Aynısı benim eşim ,burada sen de yemek yapma temizlik yapma anlasın diyenleri görünce içimden benimki anlamaz ki bn ne yapsam dedim. Çünkü asla ne yemek bekler ne temizlik ne ütü:)

Biz de sorun olmadığı kesin bence artık evlendi nasılsa gidemez kafası var cepte görüyorlar ya da kaybetme korkusu yok ben de çözemedim ya bunun cevabını merak ediyorum cidden
Ayy evettt benim eşim de benden asla hiçbir şey beklemez ve bence bunun tek sebebi bende ondan beklemeyim diye yapıyor bisi desem ben senden ne yapmani istedim ki diyecek

Ya yemin ederim yanliz olmadığımı duymak bile iyi geliyor çünkü yani çok üzülüyorum sadece benim kocam böyle sanıyorum ama galiba çoğu bu şekilde, beyinleri mi farklı çalışıyor yoksa direk beyinleri mi yok bilmiyorum
Ya doğumdan sonra erkek beyni küçülüyor diyorlar bence o kesin doğru da. Başka zaman algılamasında bir problemi olmayan kocam dediğim şeyi onuncu söyleyişimde anlıyor :D o yüzden bence bu doğru :D

Ama sizinkinin ki öküzlük kusura bakmayın

Ya doğumdan sonra erkek beyni küçülüyor diyorlar bence o kesin doğru da. Başka zaman algılamasında bir problemi olmayan kocam dediğim şeyi onuncu söyleyişimde anlıyor :D o yüzden bence bu doğru :D

Ama sizinkinin ki öküzlük kusura bakmayın
Ay bak o ayrı bir şey ve çok doğru iyice salak oldu adam 😅 üstüne bir de öküz hic çekilmiyor vallahi

Benimki benim doğum günümde beni bırakıp koşa koşa anasına gidiyor üstelik kızımı da götürüyor pasta alıp önüme fırlatıp bolca ye deseydi okeydi bana 😂

Ayy evettt benim eşim de benden asla hiçbir şey beklemez ve bence bunun tek sebebi bende ondan beklemeyim diye yapıyor bisi desem ben senden ne yapmani istedim ki diyecek
Ya benimki yıllarca yalnız yaşamış neredeyse çocuk yaştan beri ve her işini kendi görmeye alışmış ben buna bağlıyordum ama sizin dediğinizde mantıklı geldi bi🤣

Şuan konuşmuyorum küstüm zaten, akşam da çocuğu kendisine bırakıp dışarı çıktım o sinirle, ben konuşurum dökülürüm bir pasta mı aldın yani bir de suratıma atmadığın kaldı mesele hediye değil hiçbir şey yapma ama bana sevgini goster yeter dedim, hicbir şeyden memnun olmuyorsun ne yapsam yaranamıyorum dedi bu kadar... şuanda konuşmuyorum
Hiçbir şeyden memnun kalmiyormuşsunuz ne yapıyor memnun edecek merak ettim doğrusu .

Bazı kadınlar şunu anlasa zaten bişeyleri farkedecek

Harika bir baba çocuğunun annesini üzmez
O üzdüğünü düşünmüyor işte maalesef, benim nankör olduğumu düşünüyor ama gerçek öyle değil, ama yazdığınız cümle çok doğru ve can yakıcı

Ya benimki yıllarca yalnız yaşamış neredeyse çocuk yaştan beri ve her işini kendi görmeye alışmış ben buna bağlıyordum ama sizin dediğinizde mantıklı geldi bi🤣
Hahha benimki de 4 kızla büyümüş ve kız gibi ev işi yapıyor maalesef benim yaptığımı da beğenmiyor üstüne

Ya yemin ederim yanliz olmadığımı duymak bile iyi geliyor çünkü yani çok üzülüyorum sadece benim kocam böyle sanıyorum ama galiba çoğu bu şekilde, beyinleri mi farklı çalışıyor yoksa direk beyinleri mi yok bilmiyoru

Resmen başka bi boyuta geçiyor algıları . Yani sözde çok iyi babalar da anne mutlu olmadan çocuğun mutlu olmayacağına kafaları basmiyor malesef

Kızına babalık yapınca bana yardım ettiğini sanıyor aklinca
Bu kadarmi memnun etmek . Şefkat ilgi paylaşım sevgi saygı n'olacak .Bence konuşun karşılıklı küsmeyin . Böyle artarak gider .O nedenle çözmeye çalışın Belki rahat bırakın ilgi sevgi saygı beklemeyin diye toksik davranıyor .Üzerine gidin kavga hakaret bağırma gözyaşı olmadan .Sakin iş görüşmesi gibi soğukkanlı konuşun bence .

Bu kadarmi memnun etmek . Şefkat ilgi paylaşım sevgi saygı n'olacak .Bence konuşun karşılıklı küsmeyin . Böyle artarak gider .O nedenle çözmeye çalışın Belki rahat bırakın ilgi sevgi saygı beklemeyin diye toksik davranıyor .Üzerine gidin kavga hakaret bağırma gözyaşı olmadan .Sakin iş görüşmesi gibi soğukkanlı konuşun bence .
Katılıyorum küsmek çözmüyor her şeyi olduğu gibi konuşmanız lazım rahatsız olduğunuz şeyleri tek tek söylemeniz lazım. Hatta erkeklere bir kaç kez söylemek gerekiyor rahatsız olunan konuları anlayıp anlamamak ona kalmış artık.

Hahha benimki de 4 kızla büyümüş ve kız gibi ev işi yapıyor maalesef benim yaptığımı da beğenmiyor üstüne
Ayyy o benim en korktuğum erkek tipi ya böyle her şeyi eleştiren hiç bir şeyi beğenmeyen her şeye bir kulp bulan. Sizinki o boyutta değildir inş o da zor çünkü. Benimki allahtan yaptığı işleri yalap şalap yapıyor🤣 vallahi manyak bu erkolar nelere şükrettiriyorlar bizi

Back
X