• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dusuncenizi almak istiyorum.

ciylenbik91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
11
2
1
33
Bi is yerinde muhendis olarak calisiyorum. Bundan 6 ay once is yerimde ki bir cocuk benden hoslanmasiyla ilgili mesaj atti. Bende esime gosterdim. O da ilk once bana gordugunde ona gerekebi yap yok azina et gibisindrn birseyler dedi. Sonra geldi sirkete patronla konustu cocugu isten attilar. Ama cocugu benim aramami felan soyledi olk basta. Sonra ben ararim felan dedi. Hoc ilgilenmedi olay kaldi oyle. Umursamadi.
3 gun oncede hic tanimadigim bi numaradan birisi gene o tarz bi mesaj atti. Cia programindan baktigimda hic ama hic tanimadigim birisi. Uzaktan bir aktabamiz ortak arkadas gorunuyor sadece. Bunu esime dedim. Cocugu telden aradi. Cocukta tel arkadasimday di haberim yok felan demis. Bidaha olmasin dedi kapatti. Telefonumu kimden aldigini yada ne biliyim neden attigini hic bir seyi sorgulamadi. Kapandi gitti konu.
Ya bu tarz biseyde sizin esiniz nasi bi tepko verirdi. Size telefondan birileri size bu tarz mesajlar atsa. Cok hossunuz. Yada seni ozledim felan gibi. Sizde esinize gosterseniz. Kocaniz ne yapardi.

Hiç öyle bir mesaj almadim.. İşyerinde biri yapsa yerin dibine sokar numarami degisirdim..

Benim eşim direk arar, adama diyceğni der, konuyu kapatır.
Üzerine konuşmayı sevmez böyle durumlarda.
Yani sizin gibi bende ağzımın tadıyla bi kıskanıldığımı hissedemem:KK53:

eşin sana güveniyor diye mi dertlendin ?
ne yapmasını isterdin mesela o işyerindeki çocuğa kafa göz dalsın mı..
medeni bir adamın davranması gerektiği gibi davranıyor diye şaşırmanın ne alemi var anlamadım..
Ne bilim insan kiskanmazmi hic. Yada cocugu arayip konusmazmi. Ben bile su anda merak ediyorum. 2 gun onceki o cocuk benim telefonumu ne maksatla aldi. Kimden aldi. ?

bilemedim ki çoookkk sinirleneceğini biliyorum ama başıma gelmediği için devamını tahmin edemiyorum

Bazı erkekler eşleri şımarmasın diye kıskandıklarını belli etmezler...

siz hemen eşinize mi uetiştiriyorsunuz bu durumlarda?
neden ?? yani hani önceden uyarırsın,ben evliyim uzak dur gibisinden devam ederse eşe söylenir bana göre bu durumlar..siz hemen gelen ilk mesajda eşinize koşuyorsunuz çocuk gibi,bir de kıskansın falan diyorsunuz..hani gitsin adamı bulup dövsün mü olay mı çıakrsın bu mu istediğiniz? zaten birini işinden etmişsiniz daha nedir istediğiniz?

Bana da kimse böyle mesajlar atmıyor.
Numaram en az 1500 kişide falan vardır herhalde.

Bence telefonu gizliye kapatın.
Arayanı da ciadan bakın ya da direkt arayıp sen kimsin diye sorun bu kadar rahatsız oluyorsanız

Ne bilim insan kiskanmazmi hic. Yada cocugu arayip konusmazmi. Ben bile su anda merak ediyorum. 2 gun onceki o cocuk benim telefonumu ne maksatla aldi. Kimden aldi. ?

benim için kıskanılacak bir mevzu değil.. belki eşiniz içinde değildir.. densizin biri mesaj attı diye kıskanmak saçmalık ..
kaldı ki ikincide aramış zaten eşiniz daha ne yapmasını istiyorsunuz ki ?
sizde ilkinde neden çocuğa ağzının payını vermediniz neden tepki göstermediniz ..
bana bu da ters mesela koşa koşa annesine şikayete giden çocuklar gibi eşinize göstermişsiniz.. ama belki yapınız böyle ee eşinizinde yapısı öyle demek ki..

benim için kıskanılacak bir mevzu değil.. belki eşiniz içinde değildir.. densizin biri mesaj attı diye kıskanmak saçmalık ..
kaldı ki ikincide aramış zaten eşiniz daha ne yapmasını istiyorsunuz ki ?
sizde ilkinde mesela neden çocuğa ağzının payını vermediniz neden tepki göstermediniz ..
bana bu da ters mesela koşa koşa annesine şikayete giden çocuklar gibi eşinize göstermişsiniz.. ama belki yapınız böyle ee eşinizinde yapısı öyle demek ki..
Iyide bpyle bi konuda ben mesaj atan kisiyle muhatap olamam dogrumu sizce? Attigi an esime gosterdim ? Daha sonra sen neden muhatap oldun demezmi. Yada neden cevap yazdin demezmi ?

Böyle şeyleri hemen eşinize söylemeniz iyi cesaret. Takdir ettim.

Back