Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

kızlar bu elbiselerden hangisi evde yapılacak nişan ( lokal gibi biryerde olma ihtimali de var) için uygun olur.

Eklentiler

• $80168d-by-mac-duggal-couture.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 84
canım bence modeller güzel nişan için uygun olur ama son iki model en güzeli hayırlısı olsun inşallah

model olarak 3. beyendim toz pembe olanı ama renk olarak daha canlı pembe olabilir, yada gece -saks mavisi,fuşya tarzı göz alıcı renkler olabilir, hayırlısı olsun

ilk ikisi çok kadınsı bence , pembenn rengi çok soluk geldi ama model güzell , en çook maviyi begendim en altdakiiiiii :)

model olarak 3. beyendim toz pembe olanı ama renk olarak daha canlı pembe olabilir, yada gece -saks mavisi,fuşya tarzı göz alıcı renkler olabilir, hayırlısı olsun

modellerden hangisi uygun olursa rengi değiştirip diktirmeyi düşünüyorum nasipse ilk olarak pembe olan gözüme takıldı sonra diğerlerini buldum teşekkür ederim tatlım sağ ol

ilk paylastigin resimlerden en alttaki koyu mavi olani begendim bende..

boyle modeller cok rahat bulunuyor, diktirmek yerine almak icin bulabilirsin de, arastir derim ben

benim nisanimda (gecen seneydi) sadece yemek olmustu, ben satin almistim mor uzun sifon bir elbise. Yarim gunde cikmisti elbise isi aradan, bir de oyle bak bence

Henüz mağazaları dolaşmadım canım yaa sınavım var temmuzda sınav bittikten sonra dolaşacağız inşallah aklımda birkaç model olmadan öylece dolaşmak istemedim eğer hazır bulabilirsem istediğim gibi alabilirim. Bulamayacak olursam diktirmeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım eylüle kadar halletmem lazım kıyafet işini o kadar çook iş var ki beni bekleyen nasıl yetiştireceğim hiç bilmiyorum :18:

ilk eklediklerin arasından lacivert olan çok hoşuma gitti benim :))
ikinci eklediklerinden de o ilk resimdeki modeli çok beğendim ama rengini beğenmedim

ben ikinci eklediklerinden siyah olanın modelini çok beğendm küçük çaplı bi nişan için çok uygun ve gayet şık bence. ama eğer bunu diktirecek olursan kesnlıkle rengini değiştirmelisin

ilk yüklediğin 2. resim son yüklediğinde ise beyaz olanı güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…