Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi ben netten tanışılıp bir ilişki yaşanmasına karşıyım ve birkez daha haklı olduğumu gördüm burda insanlar karşılarındakilere güvenmediklerinden yalan söylüyorlar sende bunu yapmışsın ama sonra zaman geçtikçe anlatmşsın... bir de zaman geçince aşk yerini biraz daha ciddi düşüncelere bırakınca erkekler karşılarındaki bayanı sorgulama ihtiyacı duyuyorlar... sonuçta benle nette tanıştı ne malum başklarıyla da tanışıp konuşmadığı gibi düşüncelere kapılıyolar..bence bu kadar sorgulamasının sebebi sadece senin yalan söylemiş olman değil bu ilişkinin nette başlamış olması da..hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
ben senin söylediğin yalanlardan dolayı olduğunu düşünmüyorum
ilk başta yalan söylemişin olabilir
nette tanışmışınız.
acaba birşeylerdenmi şüpheleniyor
çünkü seni tanımak için 1.5 sene sonra sorulacak bir soru olarak
bende düşünmüyorum.
"Kaç kişiyle çıktın?" sorusu genelde birbirini yeni tanımaya başlayan çiftlerde normaldir...
Ama sizinki 1,5 sene olmuş, geç sorulmuş bir soru...
bende aynı soruyu duymustum ama sorgulamak mahayetınde değil elbette benı tanımak adına sorulan bı soruydu ve ıstemıyosan cevap verme dıye eklemıstı..bence abartılacak gıbı bısı değil..kolay gelsin..![]()
sağolun ama ben size katılmıyorum sonuçta nette profil oluşturanlar da insan yani yine bizleriz hiçbirşey farketmiyor
o senin düşüncen saygı duyarım ama seninde anlattığın gibi sen sen olmamışsın işte yalan söylemişsin...madem yüzyüze görüşüyosunuz bu güveni kazanmak gene senin elinde o zaman kolay gelsin sana canım
canım,netten tanışırken yalan sölemiş olman anormal deil,ancak gerçekleri 1,5 sene sonra sölemiş olman yanlış olmuş burda,diğer meseleye gelince yani kaç kişi ile çıktığını neden sorduğu meselesine gelincede orda ben diğer arkadaşlara katılıyorum,ailesi ile de tanışıyosunuz,yani ciddisiniz anladıım kadarıyla,ortaya bi yalan çıkınca emin olduğu bazı şeyleri de sorgulamaya başlamış olabilir.
Bu konuda da mı yalan söylediniz yoksa???
Şimdide söylediğiniz sayıyı unuttunuz yeni bir kriz yaşamak istemiyormusunuz...
Bazı insanlar sevgilisinin geçmişte yaşadığı ilişkilere önem verir. Yaş ve okul konusunda yalan söylediğini öğrenince kendisi için önemli bir konuyu tekrar sorma gereği duymuş...
Çok mu önemli?? Bence değil ama onun için demekki önemli ki sormuş....