Dusuncelerinizi benimle paylasir misiniz?

Bence gorusmeye git hangisi menfaatlerine uygunsa onu yap. Bu magaza diger iscilere yemek parasi vermeli zaten bi dengesizlik
Bide verdigi parayi geri istiyor utanmadan.

Bol elbiseler, etek pantolonlar tercih edersin.[/QUOTE]
Peki patron ile nasıl bir görüşme yapmalıyım?

Adam olacak kız konumu güncelledim. Okuyup tekrar yorum yapmanı rica ediyorum. Kıyafet çok önemli beni burada tutan şeyde oydu. Sanırım etek bol tişört giyeceğim. Bir daha durumumu değerlendirir misin, düşüncelerin benim için önemli biliyorsun

noktası virgülüne kadar size katılıyorum. Hayat işte türlü türlü insan. Kurumsal bir şirkette çalışmak hiç değilse böyle olaylara prim verdirmez. Konumu tekrar güncelledim. Sizce esref bey ile nasıl bir görüşme yapmalıyım.

Turkiyedeki sistemi bilmiyorum,
Ama dogrumudur kasadan " yemek parasi" almak ya?
Bana cok yanlis geldi.
Ben buyuk 2 katli bi magazada calisiyorum avrupada, burda kasandan 10 kurus eksilse sisteme geciyor.

Ayrica onceden haberi varmiydi kasadan para aldigindan patronun?

Gelişmeler süper zaten kendini iyi ifade eden birisin ortak paydada buluşulmasına sevindim, aktif olma çabanı da takdir ettim,şartlar o zaman da uygun olursa hem okul hem iş süper olur, para biriktirirsin yatırım yaparsın kendine güvenin arşa çıkar valla çok sevindim

Sapsikcigim kulaga pek hos gelmediginin etik gorunmediginin farkindayim ama anlasma bu sekilde. Gunluk olarak verecegini kasadan alacagimi soyledi is veren. Yani benim tercihim dogrultusunda olsaydi aylik elden almayi tercih ederdim. Ve sunu da soyleyeyim kasadan ben almiyorum. Kasa sorumlusu kendisi aksam kasa islerken ekstra benim ucretimi de yaziyor. Elbette etik hos gorunmuyor ama onlarin sistemi buymus. Zaten goze de batti herneyse...

Yorumun icin dusunceni benle paylastigin icin cok tesekkur ederim.

Cok tesekkur ederim. Gercekten dusuncelerin benim icin cok kiymetli adam olacak kiz. Insallah hersey guzel olur.

Ailen benim herseyim. Insaallah hatalarimi boyle telafi edebilirim. Daha fazla omuzlarinda yuk olmam.

Zeholl karsi taraf biliyor mu isten cikacagini. Ne tepki verdi esrefcik

:) İyi sen de işi bırakırsın, onlar da aylık ciroyu 1 kişi eksik toplamaya çalışırlar.
Ne zaman söyleyeceksin peki çıktığını?
Paranı alabilecek misin?

Zeholl karsi taraf biliyor mu isten cikacagini. Ne tepki verdi esrefcik
Az once hanimi ile gorustum. Ikisi de ilgileniyorlar. Esref beyin numarasi bende yoktu. Hanimini aradim. "Calisma saatleri hususunda daha rahat bi is buldum. Is cikisimin olmasini istiyorum." Dedim. Kadin ile guzelce kalp kirmadan konustuk. Pazartesi muhasebeciyi arayacakmis. Beni bilgilendirecekler sanirim

Hm tm smdi anladim canim.
Kasadan aliyorm derken birz farkli geldi banada o yuzden seyettim.
Kadn veriyosa tamamdir.
Ben olsam kesinlikle ayrilirdim.
Supermarketlerde ve kalabalk yerlerde calsmayi hep daha az stresli bulmusumdur hep. Bu buyuk magazan once kcuk bi dukkanda 2 ksi bazende gunluk 3 ksi olrak calisiyoduk. Cok sessiz ve stressli bi ortamdi. Her is sana bakiyodu. Kalablk olunca bendn sorulani yapiyorm ve islerim bittiyse kafama gore ilerliyorum. Fazla gorev vermiyorlar ve cok kisiyle hep dha eglenceli bence.

:) İyi sen de işi bırakırsın, onlar da aylık ciroyu 1 kişi eksik toplamaya çalışırlar.
Ne zaman söyleyeceksin peki çıktığını?
Paranı alabilecek misin?
Elbette bensizde yurur. Fakat bahsettigin gibi toplam cironun ustume dusenin iki kati kadar satis yapiyordum. Yanimdaki kizlar(affedin ama) musterinin suratina aval aval bakarken ben ayni anda 3 musteriye bakip 3une de satis yapiyordum. Defalalarca kez musterilerimden 7 gundur ovgu duydum. Ayni anda yaptigim satislar arasinda sattigim parduselerin boyunu alirken elimden musteri alip "olcu alma bahanesi" ile yaptigim satisi kendi yapmis gibi yansitan kizlar vardi o magazada. Kendi satis yapamayip yaptigim satisa goz dikenler tafrali gecenler... Tam bir cadi kazaniydi samimi soyluyorum.

Esrefin hanimiyla da gorustum. Bunlardan bahsetmedim. Artik bir kisi fazla mi yaparlar eksik mi yaparlar ne yaparlarsa yapsinlar.
Ucretimi alirim sikinti yasamam

Son düzenleme:
Sapsikcim yaptigim satisi dahi soylemediklerine eminim. Daha ise girdigimin ilk gunu kizin birine sabah cihaza parmak okuturken " gunaydin canim" diyip gittikten iki dakika sonra "biliyor musun zehol bu kiz magaza sorumlusu olduktan sonra bir kalkti burnu bir kalkti" diye anlatan yaptigim satisi kendi yapmis gibi gostermeye calisan (calisamadi ne oluyor ya hesabina gittim) kizlar. Yaptiklari dedikodu beni ilgilendirmez elbet, kendi pisliklerinde bogulsunlar ama guvenecek tipler degil benim yaptigim satisi emegimi de yansitmiyorlar esrefe. Esrefte boyle sacma sapan laflar ediyor. Meyve verdim taslandim kisaca.

Yeni işin hayırlı olsun. Okulunda başarılar.

Sal gitsin. Esref beyimiz elbet senin ayrildigin gun gorucektir ciro ne halde olucak. Bosvrr drgmez. Cekilmez boyle insanlar. Diger yere bsliyomusun?

Sal gitsin. Esref beyimiz elbet senin ayrildigin gun gorucektir ciro ne halde olucak. Bosvrr drgmez. Cekilmez boyle insanlar. Diger yere bsliyomusun?
Basliyorum canim. Zaten girdigimin ikinci gunu satis rekoru kirildi ama eminim kendi ustun basarilarina baglamislardir.

Yeni işin hayırlı olsun.
Bence sevgili Eşref güzel bir açıklama bile haketmiyor

ben 3 yıldır çalışıyorum çok iyi dil biliyorum
ama bizim iş yerinde benden kıdemli oldukları için hiçbi vasıfları olmamasına rağmen benden çok para kazanıyo birimimdeki herkes.bence bu kadar talepkar olmamalısın, hakkın olabilir ama onlar senden uzun süredir ordalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…