• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

galatasarsy56

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
136
13
13
Herkese merhabalar yaklaşık 3 haftadır bir flörtüm var daha öncesinden tanışıyoruz ve birbirimizi gördük. daha öncesindende bana görüşelim diye teklif etmişti ama ben o dönemler pek şey yapmamıştım. şimdi ben de onu tanımak istediğime karar verdim ve konuşmaya başladık. kendisi çok yoğun çalışıyor polis memuru. görüşeceğiz diye konuştuk ama henüz gün belirlemedik. en son dün aramada konuştuk bunu teklif eden de bendim müsait misin arıyim diyen onun pek bu tarz şeyleri yok 1 kere falan oldu. neyse daha sonra uyudu akşam hiç bir şey yazmadı napıyosun vs demesini bekledim. bugün de hiç bir şey yazmadı zaten akşam uyandı benim yazmamamın sebebi arıyim vs diye söyleyen ben olduğum için genelde onun yazmasını bekledim. kendisi balık burcu. yazmayı düşünmüyorum dengeyi de çok bozmak istemiyorum zaten arama vs yapan tarafta ben oldum. sizce neden yazmadı yani her gün günaydın vs napıyosun diye konuşuyorduk. dün böyle ne düşünüyorsun vs diye şey yapınca sohbet ediyoruz muhabbet ediyoruz gibi bir cümle kurdu. sen biraz acele ediyorsun gibi bir şey de dedi aslında hiç böyle bir davranışım olmadı. beni manüpüle etmeye çalıştı gibi geldi bana. sizce beklemeli miyim?

dün böyle ne düşünüyorsun vs diye şey yapınca sohbet ediyoruz muhabbet ediyoruz gibi bir cümle kurdu. sen biraz acele ediyorsun gibi bir şey de dedi aslında hiç böyle bir davranışım olmadı. beni manüpüle etmeye çalıştı gibi geldi bana.
Ortada bişey yok ki neye manipüle etsin . Teklif etmiş belliki konuşmadan sonra elektrık alamamış buluşmak için tam emin olamamış aramıyormuş yazmıyormuş bile . Sessiz kalın sessizce uzaklaştığını goreceksınız

Ortada bişey yok ki neye manipüle etsin . Teklif etmiş belliki konuşmadan sonra elektrık alamamış buluşmak için tam emin olamamış aramıyormuş yazmıyormuş bile . Sessiz kalın sessizce uzaklaştığını goreceksınız
hayır her gün konuşuyorduk telefonda da ilk konuşumuz değildi ki. bir mesafeli bir değil gibiydi. manipüleyi yaparız ederiz belki yarın şeklinde konuştuğu için dedim. telefonu kapatırken de öpüyorum kendine dikkat et konuşuruz yine şeklinde kapattı.

hayır her gün konuşuyorduk telefonda da ilk konuşumuz değildi ki. bir mesafeli bir değil gibiydi. manipüleyi yaparız ederiz belki yarın şeklinde konuştuğu için dedim.
konuşulan biseyın üzerine size böyle konuştuysa evet sizi manipüle etmeye çalışmış . Ya konuştuğunun arkasında duracak yada siz lafı kendınız üretiyormuşcasına size tepkiler vermeyecek

Herkese merhabalar yaklaşık 3 haftadır bir flörtüm var daha öncesinden tanışıyoruz ve birbirimizi gördük. daha öncesindende bana görüşelim diye teklif etmişti ama ben o dönemler pek şey yapmamıştım. şimdi ben de onu tanımak istediğime karar verdim ve konuşmaya başladık. kendisi çok yoğun çalışıyor polis memuru. görüşeceğiz diye konuştuk ama henüz gün belirlemedik. en son dün aramada konuştuk bunu teklif eden de bendim müsait misin arıyim diyen onun pek bu tarz şeyleri yok 1 kere falan oldu. neyse daha sonra uyudu akşam hiç bir şey yazmadı napıyosun vs demesini bekledim. bugün de hiç bir şey yazmadı zaten akşam uyandı benim yazmamamın sebebi arıyim vs diye söyleyen ben olduğum için genelde onun yazmasını bekledim. kendisi balık burcu. yazmayı düşünmüyorum dengeyi de çok bozmak istemiyorum zaten arama vs yapan tarafta ben oldum. sizce neden yazmadı yani her gün günaydın vs napıyosun diye konuşuyorduk. dün böyle ne düşünüyorsun vs diye şey yapınca sohbet ediyoruz muhabbet ediyoruz gibi bir cümle kurdu. sen biraz acele ediyorsun gibi bir şey de dedi aslında hiç böyle bir davranışım olmadı. beni manüpüle etmeye çalıştı gibi geldi bana. sizce beklemeli miyim?
Arayan siz, görüşme teklifi eden siz Neden bu kadar adım atıyorsunuz ki 3 haftalık flört için erkekleri şımartıyorsunuz

Adam bekar mı? Kesin emin misiniz? Bir de arayışı başkaydı siz buna uymadınız muhtemel. Çok üstüne düşme burnuma güzel kokular gelmedi, hatta hiç konuşma.
evet bekar kendisini ve ailesini tanıyorum yalnız yaşıyor. arayışı konusunda evet öyle biri değilim uymamış olabilirim. ama zaten bunu biliyordu başından.

Manipüle edecek bir şey yok ortada. İkinizin yaşları kaç ? Bana da aceleci gibi geldiniz. Belki de yedekte tutuyordur başkalarıyla da flört ediyordur. Nerden tanıştınız?

yoğunluk konusu şöyle mesela gece çalıştığında ertesi gün ev de oluyor uyuyor akşama kadar.
Sana net bir şey söyleyeyim, seni istemiyor ama yedektesin. Seni isteseydi her erkek gibi aya çıkardı. Burda bir sürü polis eşi vardır ve üç aşağı, beş yukarı çalışma sistemi aynı an aktifi pöh. Sor bakalım flört, sevgililik aşamasına bu engel mi?

Çok net söyleyeyim değil, uyumadan işe gider yine konuşur, görüşür.

Bir şeyiniz muhakkak uymadı ama iyisine, ama kötüsüne.

evet

evet ilgimi belli ettim. kapatırken de öpüyorum dikkat et kendine konuşuruz yine diye kapattı. neden yazmadı anlayamadım. dün yazmadı bugün yazar diye düşündüm ama yazmadı zaten 5 de uyandı.

Bunun bir çok nedeni var. Sizin ciddi olduğunuz görünce kedisi ciddi ilişki istemediği için kendini geri çekilmiş olabilir. Yada duyguları çok yoğun değildir.

Sana net bir şey söyleyeyim, seni istemiyor ama yedektesin. Seni isteseydi her erkek gibi aya çıkardı. Burda bir sürü polis eşi vardır ve üç aşağı, beş yukarı çalışma sistemi aynı an aktifi pöh. Sor bakalım flört, sevgililik aşamasına bu engel mi?

Çok net söyleyeyim değil, uyumadan işe gider yine konuşur, görüşür.

Bir şeyiniz muhakkak uymadı ama iyisine, ama kötüsüne.
zaten mesela dün 1 saat geç uyudu telefonda konuştuk diye bunlardan yana sıkıntı yok yazıyor mesaj atıyor cevap veriyordu. yani yoğunum yazamadım diye bir şeyi yoktu. sadece arama gibi huyu yoktu. mesaj konusunda sıkıntı yoktu yazıyordu sohbet ediyorduk. örnek veriyorum uyanınca yazıyordu akşam vs. dün de kapatırken gayet iyi kapattı. anlayamadım o yüzden.

Back