- 12 Şubat 2025
- 136
- 13
- 13
- Konu Sahibi galatasarsy56
Herkese merhabalar yaklaşık 3 haftadır bir flörtüm var daha öncesinden tanışıyoruz ve birbirimizi gördük. daha öncesindende bana görüşelim diye teklif etmişti ama ben o dönemler pek şey yapmamıştım. şimdi ben de onu tanımak istediğime karar verdim ve konuşmaya başladık. kendisi çok yoğun çalışıyor polis memuru. görüşeceğiz diye konuştuk ama henüz gün belirlemedik. en son dün aramada konuştuk bunu teklif eden de bendim müsait misin arıyim diyen onun pek bu tarz şeyleri yok 1 kere falan oldu. neyse daha sonra uyudu akşam hiç bir şey yazmadı napıyosun vs demesini bekledim. bugün de hiç bir şey yazmadı zaten akşam uyandı benim yazmamamın sebebi arıyim vs diye söyleyen ben olduğum için genelde onun yazmasını bekledim. kendisi balık burcu. yazmayı düşünmüyorum dengeyi de çok bozmak istemiyorum zaten arama vs yapan tarafta ben oldum. sizce neden yazmadı yani her gün günaydın vs napıyosun diye konuşuyorduk. dün böyle ne düşünüyorsun vs diye şey yapınca sohbet ediyoruz muhabbet ediyoruz gibi bir cümle kurdu. sen biraz acele ediyorsun gibi bir şey de dedi aslında hiç böyle bir davranışım olmadı. beni manüpüle etmeye çalıştı gibi geldi bana. sizce beklemeli miyim?