• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dusuncelerinizi bekliyorum hamilelikte ilac kullandim

merivanmervee

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
2
0
6
34
İzmir
Oksurdugum icin hastaneye gittim doktorum ciprasid antibiyotik ve 1 tane kortizen igne verdi igneyi atildim 3gun sonra hamile oldugumu ogrendim ve doktora gttim bebek dha rahimime dusmemis folic asit kullabmami soyledi.. kullandığım ilaclar bebege zarar verir mi bilgisi olan lutfen cevap atsin

Oksurdugum icin hastaneye gittim doktorum ciprasid antibiyotik ve 1 tane kortizen igne verdi igneyi atildim 3gun sonra hamile oldugumu ogrendim ve doktora gttim bebek dha rahimime dusmemis folic asit kullabmami soyledi.. kullandığım ilaclar bebege zarar verir mi bilgisi olan lutfen cevap atsin

bence kadın doğum doktoruna sormalısın vakit kaybetmeden.

Sordum bazi hemde bircok kisiye.. doktorlardan biri % 100etkiler dedi baska bi doktor etkilemez dedi saglik ocağına sordm doktora etkilemez dedi baska ozel doktora sordum etkiler ama etkisi buyuk olmaz dedi herkez baska soyluyo hangisi dogru bilmiyorum. .. bende bebegin gelisimine bakmak istedm birz buyumesini beklemek istedm doktor kurtaj yapalim dedi...

Back