• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncelerinize ihtiyacım var

01ezgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
3
0
1
Adana
Arkadaşlar nişanlımşa ilişkiye girdik ve kanama olmadı daha sonrakilerde de olmadı. Düğünüm 10 gün sonra o yüzden doktora gidemedim. Bilgi edinmek istiyorum. Bunun sebebi ne olabilir Yada yaşayan arkadaşlarımız var mı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar nişanlımşa ilişkiye girdik ve kanama olmadı daha sonrakilerde de olmadı. Düğünüm 10 gün sonra o yüzden doktora gidemedim. Bilgi edinmek istiyorum. Bunun sebebi ne olabilir Yada yaşayan arkadaşlarımız var mı ?

bozulmamış demekki. geride olduğu zaman zor bozuluyor.

Kızlık Zarı Cinsel İlişkide Mutlaka Kanar mı?

Kızlık zarı nispeten esnek olmasına karşın, vajinanın içine girme denemelerinde (cinsel ilişkiyle, parmaklarla veya muayene aletleriyle) kolaylıkla yırtılan ve kanayan bir anatomik yapıdır. Ancak kişiler arası önemli yapısal farklılıklar nedeniyle kızlık zarı aşırı esnek olanlarda veya zar üzerinde yapısal olarak az sayıda damar bulunması durumunda ilk cinsel ilişkide kanama gerçekleşmeyebilir. Bunun sıklığını belirleyen..... Diye bir makale dilersen BURDANmakaleye gidip okuyabilirsin faydası olabilir.:3:

Esnek olabilir, dogumda bile yirtilabilit belli mi olur.

Merhaba
Benimde hic kanamam olmadi 5 yillik evliyim hala yirtilmamis olamaz. Sonra arastirdigimda esnek olan zarlarin kanamadigini okudum.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Back