Gebeliğe Hazırlık Düsükten sonra uygulanan tedavi nelerdir??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melzo33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
33
5
1
38
Kızlar 8haftalik bebegimin kalbi durdu .kurtaj olmak oldum.yeniden hamile Kalip ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum.ne tur testler yaptırmam lazım tedavi için .benden kaynaklı bir sorunsa hangi testleri yaptırmalıyım????

Kızlar 8haftalik bebegimin kalbi durdu .kurtaj olmak oldum.yeniden hamile Kalip ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum.ne tur testler yaptırmam lazım tedavi için .benden kaynaklı bir sorunsa hangi testleri yaptırmalıyım????
İlk düşüğü devlette arastirmiyorlar canım en az iki olması lazimmis. Ozelde yaptıracaksan biraz pahalı. Pıhtılaşmaya genetik yapıya filan bakiyorlar. Benim araştırma tam 3 ay sürdü.

Neden o kadar uzun suruyor ki ?maliyeti ne kadar canim
Ben tıpta yaptırdım canım bedava. Ozelde yaptırırsan daha kısa sürüyor ama maliyeti fazla. Doktorumuz sağ olsun bizi tıpa yönlendirdi burada boşuna para vermeyin dedi. 6 ay korunmamiz gerekiyordu son 3 ayında araştırmayı yaptırdık zaten doktorlar o süreçte hamile kalmayın dedi. Test sonuçlarının tamamı çıkınca korunmayı bıraktık temiz çıktı zaten

Ben devlet hastanesinde yaptırdım. Bi ayda aldım sonuçları. 2 kimyasal düşüğüm vardı

Back