Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonra..gelmeyen gebelik ..toplanın birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin cnm 40 günden filn sonra oluyo genelde ama çok bekleme dr git test yaptır yoksa söktürücü düşükten sonra rahim kafayı yiyo adet olmayı unutuyo galiba:) söktürücüyle anca..2018 ilk yarısında tez zamnda mutlu haberleri veririz ins.birbirimize

Bu ay ruhunu bedenini dinlendir çok iyi geliyor .. hiç aşılama yaptirmışmıydın ? Memleket neresi

Oda zor tabi Allah önce oğluna uzun uzun ömür versin hayırlı bi evlat olsun ..ikinci de uğraşan çok oluyor bbm de bi ark var aynı durumda sadec e düşük yapmadı beklio olmuyo sasiriyo hemn olduğu için birici.rahim filmi hmm çektir düşünme bn çektirdim temz cıktı gerçi 5.ay oldu gebelik yok ama olsun için rahat..

Sanmıyorum kuzum ya regli olcam hissedebiliyorum belim ağrıyor.. bugün 13.cü gün test alacaktım da yetişemedim yarın olmazsam test yaparım artık...Ben belki aşılama yaptırırım
hadi ya belli olmaz kanı görene kadr umudum olur bnm..senin ilk çatlatma miydi.kac ay olmuştu cnm dusuktdn snra:) valla unuttum çok yoğunum ya takip edemiyom

Bu ay ruhunu bedenini dinlendir çok iyi geliyor .. hiç aşılama yaptirmışmıydın ? Memleket neresi
Adana canım..canım memleketim :) gurbet çok zor yok hiç yaptırmadım süreci bilmiorm iyi bi merkezle telde görüşüp gidecem iste olduğu kadr

hadi ya belli olmaz kanı görene kadr umudum olur bnm..senin ilk çatlatma miydi.kac ay olmuştu cnm dusuktdn snra:) valla unuttum çok yoğunum ya takip edemiyom
Bende karistiriyorum kim ne yaptı diye
Benim çok karışık klomen ile ilk kez tedavi oldum.. aşılama ile kimyasal yaşadım.. öncesinde de 3 tüp denemem var

Adana canım..canım memleketim :) gurbet çok zor yok hiç yaptırmadım süreci bilmiorm iyi bi merkezle telde görüşüp gidecem iste olduğu kadr
Adana Başkentte 3 tüp denemem oldu benim doktorum iyiydi ama ben fayda göremedim durumum çok karışık benim. Çok merkez ver adana da bir çoğu da iyi

Bende karistiriyorum kim ne yaptı diye
Benim çok karışık klomen ile ilk kez tedavi oldum.. aşılama ile kimyasal yaşadım.. öncesinde de 3 tüp denemem var
Hımm tüp yaparsan yine tekrar dha iyi olmaz mı..tabi zamn para kolayda degilki Rabbim bir an önce görsün ya valla hep ağzımda dua isteyen herkese icindede bns nasip et Aminnnn

Hımm tüp yaparsan yine tekrar dha iyi olmaz mı..tabi zamn para kolayda degilki Rabbim bir an önce görsün ya valla hep ağzımda dua isteyen herkese icindede bns nasip et Aminnnn
Maddi olarak yorulduk cok harcadık çünkü.. birde döllenme sorunu yaşadık ilk aşılama da da hamile kaldım...amin canım rabbim dualarımızı boş cevirmesin

Adana Başkentte 3 tüp denemem oldu benim doktorum iyiydi ama ben fayda göremedim durumum çok karışık benim. Çok merkez ver adana da bir çoğu da iyi
Aaa sende adanalimisin ? Başkentte kim dr.bnde ankada diye bi merkez varmış sadece duydum orayla görüşecem birde ablamın dr var şuan güney adana hast.deymş öncesinde universale deydi. Çok iyi adam ablamın 6 sene olmadi bise yok bekle dedi herkes adam kistini aldı müdahaleyle ilaçlar filn derken 5 aya varmadı gebe kldi yeğenim 9 yaşında filn sukur

Mersinliyim ben mersinden gidiş geliş yaptım..tayfun çok doktorum .. ablanın doktoruna da git fikir al belki sana da iyi gelir anka da yı bende çok duydum ama görüşmeye hiç gitmedim.. maşallah allah bağışlasın bize de nasip etsin

Evet anlıyorum ilk asilamada tutması çok güzel olama kimyasal olmuş
Evet tutmasına çok şaşırdı doktor ama işte kaybettim ama umudum da oldu ikinci aşılamayı düşünüyorum şimdi tabi regli olmazsam

İnsallah insallah ama çok acayip bişey oldu dünden beri 3 tane test yaptım üçünde de ikinci çizgi silik çıktı ama sabah adet oldum kafam karıştı

Canm benim de testim silik çıktı adetime 4 gün var. Sen dr gittin mi
Yok daha dün sabah yaptim bi de gece yaptim test silik çıktı sonra bi de bu sabah yaptım o da silik çıktı ama sonra adet oldum anlamadım doktora gitcek kadar bi vakit olmadı yani -ki zaten bugün pazar doktorumu aradım telefonu kapalı hastanelerde kadin doğum doktoru yoktur kendi doktorumdab baskasina da gorunmek istemiyorun saliyi bekliyim direk ona gidiyim bu arada da adetimi bi takip ediyim her zamanki gibi mi bakayim diye dusunuyorum

Hmm acaba ne merak ettim dr beni 1 de çgrdı bende 4 de batım adet günüm geçtikten snra test yapıp öyle gitnek istiyorum.

Hmm acaba ne merak ettim dr beni 1 de çgrdı bende 4 de batım adet günüm geçtikten snra test yapıp öyle gitnek istiyorum.
Anladim cok kötü oluyo beklemek de ya ama insallah vardir bebisin :) insallah ben de ustune gorme oluyomus oyle bisey yasiyorumdur diye umut ediyorum

Anladim cok kötü oluyo beklemek de ya ama insallah vardir bebisin :) insallah ben de ustune gorme oluyomus oyle bisey yasiyorumdur diye umut ediyorum
Belki yerleşme kanamasıdır =) bu arada hamileliğinde adet olan insanlar da varmş ay inşallah allahımmm buna çok ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…