Amin cnm 40 günden filn sonra oluyo genelde ama çok bekleme dr git test yaptır yoksa söktürücü düşükten sonra rahim kafayı yiyo adet olmayı unutuyo galiba:) söktürücüyle anca..2018 ilk yarısında tez zamnda mutlu haberleri veririz ins.birbirimizeMerhaba ben de kasımda bebeğim gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım doktorum hiç bir sorun olmadığını tekrar deneyebileceğimi söyledi folik asit kullanmamı söyledi bir aya yakındır kullanıyorum kürtajdan sonra hala adet de olmadım inşallah hepimizin yüzü güler 2018de
Bu ay ruhunu bedenini dinlendir çok iyi geliyor .. hiç aşılama yaptirmışmıydın ? Memleket neresiValla bebeğim ne durumda olcam fiziksel olarak yorgun ruhsal olarak karışık durumdayım:) adetin daha 7 .günündeyim soğan suyu filn içiyorum arada hayır çayı şeker hapı rutin devam ediyorum :)) diğer adette memlekette olmayı planlıyorum iste adet olur olmaz aşılama yaptırcam tabi uygun olursa herşey dr kabul ederse..bu ay öyle bekliyorum ama tabi ki de umutluyum belkide adet olmicsm Ocak da:)) nasip
Oda zor tabi Allah önce oğluna uzun uzun ömür versin hayırlı bi evlat olsun ..ikinci de uğraşan çok oluyor bbm de bi ark var aynı durumda sadec e düşük yapmadı beklio olmuyo sasiriyo hemn olduğu için birici.rahim filmi hmm çektir düşünme bn çektirdim temz cıktı gerçi 5.ay oldu gebelik yok ama olsun için rahat..Ben de aynı durumdayım. Aslında ben bebek istediğim ay hamile kaldım ve bir oğlum oldu. Sonrasında nasılsa istesem hemen olacak diye üç sene korundum. 2. bebeği istediğim ay yine hamile kaldım ama bu kez 5 haftalıkken düşükle sonuçlandı. Şimdi üzerindrn 1 sene geçmesine rağmen hamile kalamıyorum. Bu ay ikinci kolomenimi kullandım ama malesef olmadı. Eşim sperm testine yanaşmıyor. Rahim filmi mi çektirsem ne yapsam şaşırdım. Oğlumun bebekliğinde çok ağır depresyondaydım. Yavrum gözümde yoktu. Bir daha anne olursam o minicik zamanlarını öpe koklaya içime çeke çeke yaşıycam inşallah.
hadi ya belli olmaz kanı görene kadr umudum olur bnm..senin ilk çatlatma miydi.kac ay olmuştu cnm dusuktdn snra:) valla unuttum çok yoğunum ya takip edemiyomSanmıyorum kuzum ya regli olcam hissedebiliyorum belim ağrıyor.. bugün 13.cü gün test alacaktım da yetişemedim yarın olmazsam test yaparım artık...Ben belki aşılama yaptırırım
Adana canım..canım memleketim :) gurbet çok zor yok hiç yaptırmadım süreci bilmiorm iyi bi merkezle telde görüşüp gidecem iste olduğu kadrBu ay ruhunu bedenini dinlendir çok iyi geliyor .. hiç aşılama yaptirmışmıydın ? Memleket neresi
Bende karistiriyorum kim ne yaptı diyehadi ya belli olmaz kanı görene kadr umudum olur bnm..senin ilk çatlatma miydi.kac ay olmuştu cnm dusuktdn snra:) valla unuttum çok yoğunum ya takip edemiyom
Adana Başkentte 3 tüp denemem oldu benim doktorum iyiydi ama ben fayda göremedim durumum çok karışık benim. Çok merkez ver adana da bir çoğu da iyiAdana canım..canım memleketim :) gurbet çok zor yok hiç yaptırmadım süreci bilmiorm iyi bi merkezle telde görüşüp gidecem iste olduğu kadr
Hımm tüp yaparsan yine tekrar dha iyi olmaz mı..tabi zamn para kolayda degilki Rabbim bir an önce görsün ya valla hep ağzımda dua isteyen herkese icindede bns nasip et AminnnnBende karistiriyorum kim ne yaptı diye
Benim çok karışık klomen ile ilk kez tedavi oldum.. aşılama ile kimyasal yaşadım.. öncesinde de 3 tüp denemem var
Maddi olarak yorulduk cok harcadık çünkü.. birde döllenme sorunu yaşadık ilk aşılama da da hamile kaldım...amin canım rabbim dualarımızı boş cevirmesinHımm tüp yaparsan yine tekrar dha iyi olmaz mı..tabi zamn para kolayda degilki Rabbim bir an önce görsün ya valla hep ağzımda dua isteyen herkese icindede bns nasip et Aminnnn
Aaa sende adanalimisin ? Başkentte kim dr.bnde ankada diye bi merkez varmış sadece duydum orayla görüşecem birde ablamın dr var şuan güney adana hast.deymş öncesinde universale deydi. Çok iyi adam ablamın 6 sene olmadi bise yok bekle dedi herkes adam kistini aldı müdahaleyle ilaçlar filn derken 5 aya varmadı gebe kldi yeğenim 9 yaşında filn sukurAdana Başkentte 3 tüp denemem oldu benim doktorum iyiydi ama ben fayda göremedim durumum çok karışık benim. Çok merkez ver adana da bir çoğu da iyi
Evet anlıyorum ilk asilamada tutması çok güzel olama kimyasal olmuşMaddi olarak yorulduk cok harcadık çünkü.. birde döllenme sorunu yaşadık ilk aşılama da da hamile kaldım...amin canım rabbim dualarımızı boş cevirmesin
Mersinliyim ben mersinden gidiş geliş yaptım..tayfun çok doktorum .. ablanın doktoruna da git fikir al belki sana da iyi gelir anka da yı bende çok duydum ama görüşmeye hiç gitmedim.. maşallah allah bağışlasın bize de nasip etsinAaa sende adanalimisin ? Başkentte kim dr.bnde ankada diye bi merkez varmış sadece duydum orayla görüşecem birde ablamın dr var şuan güney adana hast.deymş öncesinde universale deydi. Çok iyi adam ablamın 6 sene olmadi bise yok bekle dedi herkes adam kistini aldı müdahaleyle ilaçlar filn derken 5 aya varmadı gebe kldi yeğenim 9 yaşında filn sukur
Evet tutmasına çok şaşırdı doktor ama işte kaybettim ama umudum da oldu ikinci aşılamayı düşünüyorum şimdi tabi regli olmazsamEvet anlıyorum ilk asilamada tutması çok güzel olama kimyasal olmuş
İnsallah insallah ama çok acayip bişey oldu dünden beri 3 tane test yaptım üçünde de ikinci çizgi silik çıktı ama sabah adet oldum kafam karıştıAmin cnm 40 günden filn sonra oluyo genelde ama çok bekleme dr git test yaptır yoksa söktürücü düşükten sonra rahim kafayı yiyo adet olmayı unutuyo galiba:) söktürücüyle anca..2018 ilk yarısında tez zamnda mutlu haberleri veririz ins.birbirimize
Canm benim de testim silik çıktı adetime 4 gün var. Sen dr gittin miİnsallah insallah ama çok acayip bişey oldu dünden beri 3 tane test yaptım üçünde de ikinci çizgi silik çıktı ama sabah adet oldum kafam karıştı
Yok daha dün sabah yaptim bi de gece yaptim test silik çıktı sonra bi de bu sabah yaptım o da silik çıktı ama sonra adet oldum anlamadım doktora gitcek kadar bi vakit olmadı yani -ki zaten bugün pazar doktorumu aradım telefonu kapalı hastanelerde kadin doğum doktoru yoktur kendi doktorumdab baskasina da gorunmek istemiyorun saliyi bekliyim direk ona gidiyim bu arada da adetimi bi takip ediyim her zamanki gibi mi bakayim diye dusunuyorumCanm benim de testim silik çıktı adetime 4 gün var. Sen dr gittin mi
Hmm acaba ne merak ettim dr beni 1 de çgrdı bende 4 de batım adet günüm geçtikten snra test yapıp öyle gitnek istiyorum.Yok daha dün sabah yaptim bi de gece yaptim test silik çıktı sonra bi de bu sabah yaptım o da silik çıktı ama sonra adet oldum anlamadım doktora gitcek kadar bi vakit olmadı yani -ki zaten bugün pazar doktorumu aradım telefonu kapalı hastanelerde kadin doğum doktoru yoktur kendi doktorumdab baskasina da gorunmek istemiyorun saliyi bekliyim direk ona gidiyim bu arada da adetimi bi takip ediyim her zamanki gibi mi bakayim diye dusunuyorum
Anladim cok kötü oluyo beklemek de ya ama insallah vardir bebisin :) insallah ben de ustune gorme oluyomus oyle bisey yasiyorumdur diye umut ediyorumHmm acaba ne merak ettim dr beni 1 de çgrdı bende 4 de batım adet günüm geçtikten snra test yapıp öyle gitnek istiyorum.
Belki yerleşme kanamasıdır =) bu arada hamileliğinde adet olan insanlar da varmş ay inşallah allahımmm buna çok ihtiyacımız varAnladim cok kötü oluyo beklemek de ya ama insallah vardir bebisin :) insallah ben de ustune gorme oluyomus oyle bisey yasiyorumdur diye umut ediyorum
Evet hele ilkini kaybettikten sonra ikinci ilaç gibi gelcek insallah isteyen herkese nasip olur çabucakBelki yerleşme kanamasıdır =) bu arada hamileliğinde adet olan insanlar da varmş ay inşallah allahımmm buna çok ihtiyacımız var
Canm korkularımızda var tekrar olur mu diye benm ilk gebelikte dşük oldgu için allahım bi daha yaşatmasınInsall
Evet hele ilkini kaybettikten sonra ikinci ilaç gibi gelcek insallah isteyen herkese nasip olur çabucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?