Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonra..gelmeyen gebelik ..toplanın birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuc ne arkadsimmm..hayirli haber var mi

İyi geceler kızlar... Ben 1 yıl önce 14 haftalık hamileydim. İkili test yaptırmaya gittim. Yavrumun kalbi durmuştu.neyse kürtajdan sonra 6 ay korundum.biraz da kendime gelmeye çalıştım, patolojik temiz cıktı. .neyse sonra basladık calışmalara ve 3 ay sonra adetim e bir hafta kala beta 186 cıktı. Dr adetin gecsin gel dedi. Adet gunu adet oldum. Ağlayarak kan testi verdim. 148 cıktı. Dr 2 gun sonra bi daha gel dedi. En son 26 Dı... Düşük yaptım. Simdi yeniden 3 ay oldu. Bu arada kan pıhtılaşması cıktı. Corasprin kullanıyorum. Bakalım sabırla bekliyorum... Hepinizi çok iyi anlıyorum

Çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasn canım hepimiz benzer süreçler gecirmisiz inşallah nasip olur yeni sağlıklı bir gebelik

Çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasn canım hepimiz benzer süreçler gecirmisiz inşallah nasip olur yeni sağlıklı bir gebelik

Busondu basladm test yaptm malesf cıkmadı 2017den nasbmz yokmus olsun napalım hayrlısı artk sökülmeyı beklıyorum siz nasl oldunz

Merhaba ben de kasımda bebeğim gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım doktorum hiç bir sorun olmadığını tekrar deneyebileceğimi söyledi folik asit kullanmamı söyledi bir aya yakındır kullanıyorum kürtajdan sonra hala adet de olmadım inşallah hepimizin yüzü güler 2018de

Ben de aynı durumdayım. Aslında ben bebek istediğim ay hamile kaldım ve bir oğlum oldu. Sonrasında nasılsa istesem hemen olacak diye üç sene korundum. 2. bebeği istediğim ay yine hamile kaldım ama bu kez 5 haftalıkken düşükle sonuçlandı. Şimdi üzerindrn 1 sene geçmesine rağmen hamile kalamıyorum. Bu ay ikinci kolomenimi kullandım ama malesef olmadı. Eşim sperm testine yanaşmıyor. Rahim filmi mi çektirsem ne yapsam şaşırdım. Oğlumun bebekliğinde çok ağır depresyondaydım. Yavrum gözümde yoktu. Bir daha anne olursam o minicik zamanlarını öpe koklaya içime çeke çeke yaşıycam inşallah.

Amin sagolun. Evet bazen diyorum ben bir çocugum oldugu halde bu kadar üzülüyorsam ilk çocuga hasret çekenler kimbilit ne hissediyordur diye. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...

Canım bunu Bana mı yazmıştın anlayamadım daa
:) sana yazdm galiba valla kuzum çok yoğun çalışıyorum ya çok takip edemiyorum.. senin beta Az az artiyodu die hatırladım da ne oldu düzeltimi diye sordum :) yanlış hatırladım kesn

Çok geçmiş olsun hepimize tekrardan sağlıklı gebelik lerrr nasip olsun

Daha regli olmadım bugün çatlama iğnesinin 12.ci günü ne zaman regli olurum onu da kestiremedim belki yarın evde erken gebelik testi yaparım
Hımm bugün 13. Günü ozamn kuzum bn 16.gün mu 17.gn nu adet olmuştum catlatmadn sonra perşembeyi bekle yada bi test yap için rahatlasın beklemek çok zor gelio valla..ins yeni yıla hamiş giriyodundur:)

Valla bebeğim ne durumda olcam fiziksel olarak yorgun ruhsal olarak karışık durumdayım:) adetin daha 7 .günündeyim soğan suyu filn içiyorum arada hayır çayı şeker hapı rutin devam ediyorum :)) diğer adette memlekette olmayı planlıyorum iste adet olur olmaz aşılama yaptırcam tabi uygun olursa herşey dr kabul ederse..bu ay öyle bekliyorum ama tabi ki de umutluyum belkide adet olmicsm Ocak da:)) nasip

Hımm bugün 13. Günü ozamn kuzum bn 16.gün mu 17.gn nu adet olmuştum catlatmadn sonra perşembeyi bekle yada bi test yap için rahatlasın beklemek çok zor gelio valla..ins yeni yıla hamiş giriyodundur:)
Sanmıyorum kuzum ya regli olcam hissedebiliyorum belim ağrıyor.. bugün 13.cü gün test alacaktım da yetişemedim yarın olmazsam test yaparım artık...Ben belki aşılama yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…