Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonra..gelmeyen gebelik ..toplanın birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bebek hasreti cekenlerdenim. Rabbim hrpimizin yardimcisi olsun insallah

Amin canım amin..Allahtan umudumu kesmedim tedavi olucaz denemeye devam yani:)

11 haftalık kürtaj oldum bende gecen sene aralıkta. Ekim gibi yine hamileskaldım 18 haftalık hamileyim suanda yani 11 ay bekledim olması için size tavsiyem iyi beslenin soğan kürü incir kürü deneyim eminim kalırsınız geçmiş olsun

Amin çok teşekkür ederim bbm de bir yıl oldu ara ara yapıyorum onlarida inş faydasını görürüm..Rabbim hayırlı doğumlar versin

Slm kızlar geçen ay yine yazmıştım 2. Kez düşük yapmıştım 20 ocakta bu ay çok şükür tekrar hamileyim inşallah bu seferki sağlıklı bi gebeliktir asla umudunuzu kaybetmeyin rabbim herşeyin hayırlısını versin herşeyin vakti saati var soğan kürü yapmıştım düşükten sonra rahim temizlensin diye belki o vesile oldu rabbimde nasip etti oldu telrar bakalım inşallah hayırlısı olur hepiniz dualarımdasınız

Çok sevindim cnm hayırlı olsun tebrikler..bn tüp bebek yaptrcam nisanda ozamanavkadarda kafaya bile takmicam şuan takmıyorum mesela :) bakalım takmayınca oluyo dedikleri çıkacak mi..Herşeyin hayrlisi

Çok sevindim cnm hayırlı olsun tebrikler..bn tüp bebek yaptrcam nisanda ozamanavkadarda kafaya bile takmicam şuan takmıyorum mesela :) bakalım takmayınca oluyo dedikleri çıkacak mi..Herşeyin hayrlisi
Saol canım inanki bende senin gibi burda okuyup nasıl takmıycam acaba diyodum ama geçen ayda düşük yapınca artık yeter dedim olacağı yoksa olmuyo işte zorlamanın da üZülmeninde bi anlamı yok nasip diye bişe var nasibimde varsa zaten olur dedim ve soğan kürüne başladım vücut temizlensin diye hatta diyete başladım spora yazılacaltım maaşı alınca çünkü düşüğün üstüne adet bile görmeden hamile kalabilcem asla aklıma gelmezdi öyle bi mucize vardır ama bu beni bulmaz dedim kendi kendime ama çok şükür rabbim beni utandırdı ve mucizemi bana gönderdi inşallah bu sefer sağlıklı olur tek dileğim bu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ne şanslısın:) darısı bize soğan suyuna baslicamda üç gündr soğan alamıyorum:)) bisey çıkıyo unutuyorum spor bende başladım ufak ufak bakalım..burdan mutlaka yazicam doğal yoldan olursa da tüp bebekten olursa da..Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…