Gebeliğe Hazırlık DÜŞÜKTEN SONRA GEBELİĞE HAZIRLIK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bajka

elimi vicdanıma koydum, ojem bluzumla uyumlu çıktı
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
160
290
18
Kızlar merhaba,

9. ayda bebeğimin kalbinin durması nedeniyle kürtaj oldum, 5 adet dönemi korundum çok şükür son adetim de bitti artık korunmayacağım. Kürtaj sonrası rahim temizlendiği için kolay hamile kalırsın diyorlar umarım öyle olur. 1,5 yıllık evliyim eşim de ben de bebeğimiz olsun istiyoruz. Bu ay ovulasyon hesaplamak için laboquick test aldım artık beklemek istemiyorum çok zorlu bir süreç belki çok istemekte iyi değil bilemiyorum bu tarz yorumlarda alıyorum ama Allah kimseye aratmasın dilerim hiç kolay değil. Ovulasyon testlerinden aranızda kullanan var mı?

9. ay mı hafta mı? çok geçmiş olsun

bebeğim 10 haftalıktı, ben 9. ayda (EYLÜL) kürtaj oldum. Kürtajdan itibaren 5 adet dönemi korunduğumu belirtmek açısından yazdım :)
çok geçmiş olsun canım ama testleri yaptırmadan tekrar hamile kalma bence Allah korusun en azından kromozom ve kan pıhtılaşması testlerini yaptır bence..eğer adetlerin düzenliyse gün aşırı ilişkiyle tekrar gebe kalırsın inşallah :) ovulasyon testleri hiç kullanmadım bende

Canım bende faktör5 kan pıhtılaşması geni çıktı fakat sadece geni taşıyorum, hastalık sahibi değilim. Şöyle ki; homozigot olursan kesinlikle gebelikte iğne vurulman gerekiyor fakat heterozigot olursan o zaman doktorlar değişik görüşlerde ayrılıyorlar bilemiyorum bir kaç doktorla görüşüp karar vericem sanırım. Kromozom testini bilmiyorum ilk kez duydum, onu da mı düşükten sonra bakmak gerekiyor? Adetim düzenli 29 günde 1 hiç şaşmaz çok şükür :) İnşallah ya Allah isteyen herkese versin

bende iğne kullanıyorum canım bende de bir gende heterozigot birde paı 4g 4g çıktı.... gebeliği öğrenir öğrenmez başladık iğneye..iki düşüğüm var

bende iğne kullanıyorum canım bende de bir gende heterozigot birde paı 4g 4g çıktı.... gebeliği öğrenir öğrenmez başladık iğneye..iki düşüğüm var
öylemii... Çok geçmiş olsun bu yavrunu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende sadece bir gen testi var onda da heterozigot faktör 5 genine rastlanmıştır diyor, o zaman benimde kullanmam mı en doğrusu olacak? paı 4g 4g dediğini anlayamadım canım sen hangi testleri yaptırdın

pıhtılaşma testinde o da vardı faktörlerin arasında(PAI 4G4G) kimi heterozigot diyor kimi homozigot anlamadım gitti...ben pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırdım eşim ve benim kromozomlarımıza bakıldı problem yoktu..bence sen gebe kalınca muhakkak iğneye başla doktor vermezse doktorunu değiştir.

Teşekkür ederim canım bir doktorlarla görüşeyim karar vericem

Canim Rabbim bebeğini saglicakla kucağına almayı nasip etsin.
esinle sana yapilan genetik testte hangi polikligine gittiniz.
Benim de iki bebegimin kalbi durdu testler daha yapılmadı o yüzden sordum

Genetik testini universite hastaneleri yapiyor canim ikinci dusukten sonra, doktorun sevk edebilirdi aslinda.. gecmis olsun bu arada S siirkiz

Canim Rabbim bebeğini saglicakla kucağına almayı nasip etsin.
esinle sana yapilan genetik testte hangi polikligine gittiniz.
Benim de iki bebegimin kalbi durdu testler daha yapılmadı o yüzden sordum
araştırma hastanesinde kadın doğuma gittim oda testler için tıbbi genetik bölümüne yönlendirdi..bu testler sadece tıbbi genetik bölümünde yapılıyor o da sadece araştırma ve üniversite hastanelerinde oluyor..özellerde de yapılıyormuş ama çok pahalı

Tesekkurler canim anladım ben de araştırma hastanesine gidiyorum ama yaşadığım sehirde genetik bolum yok

Cok gecmish olsun canim uzuldum seni anliyorum ben 6haftalikken dushuk yaptim sense 9ay karninda tashimishsin hiss etmisjsin hayirli Allah en iyisini bilir vardir bir hayir....bende regllerim duzensizleshdi sende boyle bishey oldumu???bizde 4ay korunduk bu aydan bashladik calishmalara

Yok kuzum ya 9 aylikken degil 9. Ayda kurtaj oldum bebegim 10 haftalikti. Dusuk mu yaptin kurtaj mi oldun? Ona gore cevap vericem

Tesekkurler araştırma hastanesine gidiyorum ama genetik bolumu yok hastanede o yüzden sordum kadın doğumda yapılabilir mi diye
Hangi sehirde yasiyorsun canim birlikte bakalim ne yapilabilinir diye belki yardimimiz dokunur..

Yok kuzum ya 9 aylikken degil 9. Ayda kurtaj oldum bebegim 10 haftalikti. Dusuk mu yaptin kurtaj mi oldun? Ona gore cevap vericem
Ay kuzum kurtaj olsaydim daha iyi olurdu ben dushuk yaptim cok kotu hastanelik oldum kurtaj yaptilar uyushturucuyla ben senden 1ay sonra kurtaj oldum

Ay kuzum kurtaj olsaydim daha iyi olurdu ben dushuk yaptim cok kotu hastanelik oldum kurtaj yaptilar uyushturucuyla ben senden 1ay sonra kurtaj oldum
Benim adetim 1 ay sonra duzene girdi ama ben dusuk yapmadim hatta bebegin kalbinin durdugunu ogrendikten sonra aksam planladik doktorumla birlikte 1 gun sonra kurtajla aldi. Senin dusuk sorunlu oldugu icin adetin duzensiz gitmis olabilir su anda hala duzensiz mi?

Bendede inkishaf etmemish dediler onun icin dushuyor ilk reglim en gec 40gune gelmeliydi olmadim ilac kullandim 49gun 2 ci reglimde 2ay gecmishdi yine olmadim yine ilacla oldum 73ci gunde shimdi dua ediyorumki hamile bile kalmasam bu ay regl gelsin cunku insan umutlaniyor hafta 4-5kez idrar testi yapiyordum cikmayinca inanmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…