• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık DÜŞÜKTEN SONRA GEBELİĞE HAZIRLIK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede inkishaf etmemish dediler onun icin dushuyor ilk reglim en gec 40gune gelmeliydi olmadim ilac kullandim 49gun 2 ci reglimde 2ay gecmishdi yine olmadim yine ilacla oldum 73ci gunde shimdi dua ediyorumki hamile bile kalmasam bu ay regl gelsin cunku insan umutlaniyor hafta 4-5kez idrar testi yapiyordum cikmayinca inanmiyordum
Bugunlerde gelmesi gerekiyor evet canim, gelmezse doktorunu degistir

B
Yeni regl oldum canim yeni bitti bundan sonraki regli diyirdom anlamamishiz birbirimizi:-)
Ben gunleri hesaplamaya calistim ya ondan :))) o zaman insallah gebelik olsun bu ay olmazsada regl zamaninda gelsin

Merhaba arkadaslar ben 1.5yillik evliyim ilk gebeligim dusukle sonlandi ve hic korunmuyorum dusuk yapalida 1 sene oldu ve cok istiyrm bi evladim olsun doktorada gittim hersey normal diyobukadar uzun sure olmamasi sizce normalmidir.

Merhaba arkadaslar ben 1.5yillik evliyim ilk gebeligim dusukle sonlandi ve hic korunmuyorum dusuk yapalida 1 sene oldu ve cok istiyrm bi evladim olsun doktorada gittim hersey normal diyobukadar uzun sure olmamasi sizce normalmidir.
Merhaba canım, geçmiş olsun. Eşinde kontrol edildi mi?

Başın sağolsun canım benim Allah inşallah aynı acıyı bir daha yaşatmasın sizde herhangi bir sorun yoksa mutlaka eşiniz de doktora gözüksün çünkü doktorların söylediği erkeklerin sperm değerleri çok çabuk değişiyor buda gebeliği etkiliyor gebe kalmada önemli olan hareketli spermler çünkü

Kızlar merhaba,

9. ayda bebeğimin kalbinin durması nedeniyle kürtaj oldum, 5 adet dönemi korundum çok şükür son adetim de bitti artık korunmayacağım. Kürtaj sonrası rahim temizlendiği için kolay hamile kalırsın diyorlar umarım öyle olur. 1,5 yıllık evliyim eşim de ben de bebeğimiz olsun istiyoruz. Bu ay ovulasyon hesaplamak için laboquick test aldım artık beklemek istemiyorum çok zorlu bir süreç belki çok istemekte iyi değil bilemiyorum bu tarz yorumlarda alıyorum ama Allah kimseye aratmasın dilerim hiç kolay değil. Ovulasyon testlerinden aranızda kullanan var mı?
Merhaba seninle ayni donemde ayni acii yasamisiz. Bende eylulde 7 haftalik gebeyken duşuk yaptim. Kendilignden dustugunden kurtaj olmadim yine de Ocak ayina kadar korunduk. O zamandan bu yana da cocuk istiyoruz bakalim Rabbim ne zaman nasip edecek. Benim ilk dusuk oldugundan arastirmaya gerek yok denildi bu yuzden herhangi bir test yaptirmadim sadece kanda mikrop olup olmadigina bide smear testine bakildi rahmim ve yumurtaliklarim da normalmis ama yine de henuz hamile kalamadim. Bu ay ben de ilk defa laboquick ovu. testi kullaniyorum adetimin 15. Gunu bugun insaallah bu ay hamile kalabilirim Allah isteyen herkse hayirlisiyla nasip etsin :dua:

Kızlar merhaba,

9. ayda bebeğimin kalbinin durması nedeniyle kürtaj oldum, 5 adet dönemi korundum çok şükür son adetim de bitti artık korunmayacağım. Kürtaj sonrası rahim temizlendiği için kolay hamile kalırsın diyorlar umarım öyle olur. 1,5 yıllık evliyim eşim de ben de bebeğimiz olsun istiyoruz. Bu ay ovulasyon hesaplamak için laboquick test aldım artık beklemek istemiyorum çok zorlu bir süreç belki çok istemekte iyi değil bilemiyorum bu tarz yorumlarda alıyorum ama Allah kimseye aratmasın dilerim hiç kolay değil. Ovulasyon testlerinden aranızda kullanan var mı?
Merhaba canım. Benimde 8. Haftada kalp durması nedeniyle kürtajla sonlanan gebeliğim var ve daha 20 gün oldu. Bende laboquick kullnarak hamile kalmıstm. Bu sabah sivilce artısı görünce tekrar ovulasyon testi yaptım.. ve cift cizgi yani kürtaj sonrası ilk ovulasyonumu yakaladım..psikolojik olarak hazırsan hic bekleme derim..

Yeni regl oldum canim yeni bitti bundan sonraki regli diyirdom anlamamishiz birbirimizi:-)

Merhaba adetleriniz benim gibi olmus dikkatimi cekti
Bende kurtaj oldum mart bos gebelikti.. fakat sonra adet olamadim kurtajdan sonra 48. Gundu hala yoktu dr.a gittim vajinal ult.la bakti sorun yok dedi adet sokturucu verdi onda da geldi fakat az sonrasinda bu ayda tam gununde ama cok az geldi ilacsiz. Sizin regl miktariniz nasildi. Ben pzt dr.a gidecegim farkli bir dr. Ama cok korkuyorum kurtajdan sonra rahimde yapisiklik vs olursa diye. Yada bu yasadiklarim normalmi

Back