Düşükten sonra aynı ay hamile kalan var mı ?

sinemfs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
1
0
1
İstanbul
Kızlar merhaba forum sayesinde herşeyi takip ediyorum. size danışmam gereken birşey var. Mayısın 10unda 5 haftalığa yeni giren bebeğimi kaybettim, ilk hamileliğimdi. Doktorum korunmana gerek yok dedi çünkü kürtaj olmadı. adet kanamasıyla gitti. Yumurtlama günüm ne zaman tam olarak bilmiyorum ama hiç korunmadım. Psikolojik mi bilmiyorum ama hafif midem bulantım, depresif bir halim var ve sağ kasığımda zaman zaman sancı oluyor. sanki yine hamileyim gibi geldi diye bugün kan testi yaptırdım 0.100 cıktı, düşükten sonra adet görmeden hamile kalanlar oldugunu okumuştum ama doktora sordugumda takma böyle seyleri stres yapma dedi. kendisine de soramıyorum gizli gizli kan testi yaptırdım. Tecrübeli olan arkadaşlarım beni aydınlatırsa çok sevinirim.

keşke korunsaydın canım bu olayın üzerinden sonra en az 3 ay rahimin dinlenmesi gerekiyor.benim başıma gelmişti.düşük peşine hemen hamile kaldım.herşey normal görünüyordu ama boş gebelik yaşadım.karnım büyüyor sıvı var ama bebek yok.öyle bi durumdu.ve sonuç kürtaj.sonra 3 ay bekledik ve aynı şey yine başıma geldi.sonra pes ettim ve yeni gebelik için tam bir yıl bekledim.şu an oğlum 16 yaşında
umarım sende böyle kötü sonuçlar yaşanmaz.diliyorum hamile değilsindir.yeni bir gebelik için ben bekle derim.rahimin kendini toparlaması lazım.
geçmiş olsun

Bunyeye gore degisir canim ben ekimde 6 haftalikken gelismiyo diye kurtaj oldum uzerine bir kez adet oldum ve hemen hamile kaldim ayni is yerindeki arkadasimda kurtajdan bir ay sonra hamile kaldi onun bebisi gayet saglikli dogdu suan 2.5 aylik bende kismetse dogum icin gun sayiyorum hemen hamile kalmista olabilirsin ve korunmadin diye illaki yine dusuk olacak diye bi durum yok Allah tez zamanda kaybinin yerini doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…