• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dusukten sonra adet duzensizligi yasayanlar

Allah gönlüne göre versin canım biraz bekle bakalım, kürtajdan belli bir süre agrıların olması normal ama
Çok teşekkür ederim iyiydim ben canım ilk kürtaj olduğum zaman ağrım olmadı bir ay geçti işte adet ağrısı başladı adet olacağım sandım ama gelmedi üç gün sürdü şimdi geçti ara ara oluyor ağrı artık Allah yardım etsin hepimize tatlı tatlı bebişlerimiz olur inşallah

Am
3 dusuk kolay degil allah sabir versin bende bi sorunum vardir belki diye cok korkuyorum ya ama sukur senin birseyin yokmus
Amin dusklerimde arastrdilr bi sorun yokms boylesi daha zor sorunu belli olsaydi tedavi ederlrdi bari biseym yokn dusk oluyo

Dusukten sonra adetim cok duzensizlesti iki ayda bir bazn 50 gunu geciyo doktora gitm ultrasonla bakti bisy yok dedi boyle olanlar varmi
Merhabaa canim bu konu 2yil once acilmish merkat ettim ne zaman duzeldin sen bende dushuk+kurtajdan sonra ilk reglim 49cu gun ilacla geldi 2ciside 73gun geldi ofa ilacla sen ne zaman duzeldin?

Back