Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yerlesme kanamasi olabilir bendede olmustu o kanama
Bence de yerleşme kanaması olabilir bende de olmuştu geç döllenmeyse de o testlerde görünmez canım birde bende sana bi sormak istiyorum bende geçen ay aynı nedenden kürtaj oldum bi ay oldu üç gündür adet ağrısı çekiyorum ve bi iki damla geliyor adet mi oluyorum anlamadımmerhabalar gecen sene 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için ve kürtaj oldum,kürtaj olmadan önce ve bekarkende adetim düzenli olurdu hep 21-22 günde,kürtajtan 40 günkadar bir süre sonra adet oldum,fakat ondan snra düzensizleşmeye başladı hatta bir ay 2 kere oldum ,25-26-27 günde bir oldum bazı aylar gecen ay 22 günde oldum bu ay ise yarın 30.günüm hala olmadım bekliyorum fakat 2 gün önce çok az kahverengi akıntım geldi,en son adet tarihim 22 nisan, test yaptım 2 kere 2 gün aralıklarla negatif,bu arada bu gecen süre zarfında korunduk hep,nisan ayı içerisinde yumurtlama dönemimin gectiğini düşündüğüm vakitlerde yani adet tarihime çok yakın bir tarihte bir kaç kere korunmasız ilişkim oldu,böyle bir durumum var pazartesiye kadar olmazsam kan vericem,
sizdemi kürtaj oldunuzBen daha hiç adet olamadım o yüzden bilemiyorum bende merak ediyorum
Evet geçen ay kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdusizdemi kürtaj oldunuz
allah sabır versinn kaç haftalıktı bebeğin kaç gün oldu kürtaj olalıEvet geçen ay kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu
allah sabır versinn kaç haftalıktı bebeğin kaç gün oldu kürtaj olalı[/QUOT. Teşekkür ederim bir ay oldu kürtaj olalı bebeğimde 8 haftalıkken kalbi durmuş ama ben öğrendiğimde 10 haftalıktı
Degl bence ben hic olmuyorm ilacla oluyorm sen yine oluyosn barikızlarrr bende kürtaj oldum 3.adetimden sonra kanamalarım az gelmeye başladı ya 3 gün falan sürüyor bu düzensizlikmi acaba
Sen niye olamiyorsun bir sorunun falan mi var canim ne dedi doktor benim reglim hep gununde gelirDegl bence ben hic olmuyorm ilacla oluyorm sen yine oluyosn bari
Öyle bir şey duymadım ben bende kürtaj oldum ve yapılmadı bana iğnekürtajdan sonra anti d iğne yapılmazsa bırdaha doğum olmaz mı
Kürtajdan sonra kanamalar cok düzensiz ve agrılı oluyor yani bende öle olmuştuBence de yerleşme kanaması olabilir bende de olmuştu geç döllenmeyse de o testlerde görünmez canım birde bende sana bi sormak istiyorum bende geçen ay aynı nedenden kürtaj oldum bi ay oldu üç gündür adet ağrısı çekiyorum ve bi iki damla geliyor adet mi oluyorum anlamadım
Ağrı var kanama yok ben de delireceğim artıkKürtajdan sonra kanamalar cok düzensiz ve agrılı oluyor yani bende öle olmuştu
Hamile olma ihtimalin varmı peki , bi test yaptır istersen canımAğrı var kanama yok ben de delireceğim artık