S Srks Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2019 311 226 33 2 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Srks #21 Sermec .!.: Onu ben yapmıştım ilk hamılelıgım dı nasıp olmadı yasamadı belkı zamanı degıldı BIlmıyorum hayirlisi olsun Genişletmek için tıkla... Amin inşallah
Sermec .!.: Onu ben yapmıştım ilk hamılelıgım dı nasıp olmadı yasamadı belkı zamanı degıldı BIlmıyorum hayirlisi olsun Genişletmek için tıkla... Amin inşallah
K Kahvetelvesimoon Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2018 3.994 1.666 133 2 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Srks #22 israydin .!.: Ah o korku.. Rabbim hepimize sağlıkla müjdeli haberler almayı nasip etsin. Denediniz mi peki Genişletmek için tıkla... Geçen ay denemeye başladık tutmadı bakalım bu ay tutacakmi
israydin .!.: Ah o korku.. Rabbim hepimize sağlıkla müjdeli haberler almayı nasip etsin. Denediniz mi peki Genişletmek için tıkla... Geçen ay denemeye başladık tutmadı bakalım bu ay tutacakmi
S Srks Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2019 311 226 33 2 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Srks #23 Kahvetelvesimoon .!.: Geçen ay denemeye başladık tutmadı bakalım bu ay tutacakmi Genişletmek için tıkla... İnşallah güzel haberler alırız paylaşırız
Kahvetelvesimoon .!.: Geçen ay denemeye başladık tutmadı bakalım bu ay tutacakmi Genişletmek için tıkla... İnşallah güzel haberler alırız paylaşırız
S s-ipahi12 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2018 77 48 88 34 29 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Srks #24 Srks .!.: İnşallah güzel haberler alırız paylaşırız Genişletmek için tıkla... ne yaptınız var mı gelişme
Srks .!.: İnşallah güzel haberler alırız paylaşırız Genişletmek için tıkla... ne yaptınız var mı gelişme
S Srks Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2019 311 226 33 29 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Srks #25 s-ipahi12 .!.: ne yaptınız var mı gelişme Genişletmek için tıkla... Temmuz ayı olumsuz malesef.. şimdi bayramı bekliyorum ağustosta da pek umudum yok çünkü günleri çok iyi takip edemedik akraba ziyaretlerine gittik şehir dışına bakalım yinede bi ümit :)
s-ipahi12 .!.: ne yaptınız var mı gelişme Genişletmek için tıkla... Temmuz ayı olumsuz malesef.. şimdi bayramı bekliyorum ağustosta da pek umudum yok çünkü günleri çok iyi takip edemedik akraba ziyaretlerine gittik şehir dışına bakalım yinede bi ümit :)