Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonra 2. Gebeliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Srks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
311
226
33
Merhabalar kadınlar kulübüne yeni üye oldum daha önceden bu sayfanın bana çok faydası oldu.. Evliliğimin 3. Ayı düşük yaptım üzerinden 1 yıl geçti şu an kendimi psikolojik olarak hazır hissediyorum ama arada aklıma eskisi gibi olursa diye geliyor çok korkuyorum. Aranızda 1 düşük yaşayıp 2. Gebeliği sağlıklı geçen var mı? Bu içimdeki sıkıntıdan kötü bişey olursa hissinden nasıl kurtulurum..

Merhaba bende düşük arkasından kürtaj oldum ilk regl oldum korunmadım ama şuan korunmayı düşünüyorum psikolojik olarakta toparlanmak istiyorum dua ediyorum rüya bile görsem tuaf oluyorum sizde de varmı böyle şeyler

Çok zorlu bir süreçti Rabbim kimseye yaşatmasın toparlanmam 3 ayı buldu bu sürede psikolojik destek alsam mı diye bile düşündüm hiç geçmiycek sandım.. Ama geçti çok şükür o sıralar ağlayarak uyanıyodum.. Şuan korunmayı bıraktık eskisi gibi değil ama yine çok tedirginim

Yaşadım bende çok iyi anlıyorum seni acaba ppsikiyatriye gitsem mi dedim sonra ilaç beni kötü yaparsa dedim 2 gün önce kürtajdan sonra 2. regl gördüm aşırı kanamam oldu bu sefer karar verdim korunucam dedim doktorum gerek yok dedi kan kaybettim çok.Folik asit kan ilaçı b 12 D vitamini ne varsa aldım şimdi kendime gelmek için ben ALLAH'IN isimlerini okucam dedim ama hangisini tesbih edicem daha karar vermedim bakıcam bir sayı üzerinden tesbih çekmeyi düşüyorum dua etmeyi sende istersen öyle yap

Çok güzel olur araştırıp karar verirsen bana da yazarsan çok sevinirim

Arkadaslar şöyle anlatayım ben 23 aylık evliyim ilk 1 yıl korunduk daha sonra eşimle cocuk düşünmeye başladık bende bır sorun yoktu eşimin sperm degerlerınde bazı problemler vardı o da 6 aylık bir tedavı ile çözüldü ve ben mart ayında catlatma ıgnesı ile hamıle kaldım cok istemiştim bu bebegı ama nasıp olmadı 7 haftalıkken düşük yasadım bebegımın kesesı nın yanında keseden buyuk bir kanama alanı vardı sebebi bu muydu BIlmıyorum neyse ben kürtajdan 48 gun sonra adet oldum o ay korunmadım ama gebelık oluşmadı belkı rahım toparlanmadı ya da hormonlar da bır problem oluştu BIlmıyorum ve şu an kürtajdan 3 ay sonra yıne catlatma ıgnesı ile hamıle kalmayı planlıyorum sonuc nolur BIlmıyorum cok düşünüyorum ya yıne kaybedersem naparım diye ama yapacak bir şey yok duadan sabırdan ve tevekkulden başka benım de bır arkadas ilk bebegını kaybetti ıkıncı hamılelıgınde dogurana kadar öldü öldü dirildi ama gecen ay doğurdu cok şükür inşallah rabbım bızlere de nasıp eder

Amin inşallah Rabbim hepimize iç ferahlığı versin kafamda hep senaryolar.. Benim kürtaja gerek kalmadı kendiliğinden düştü ve sonra adet olmam benimde 40 günü bulmuştu

Amin inşallah Rabbim hepimize iç ferahlığı versin kafamda hep senaryolar.. Benim kürtaja gerek kalmadı kendiliğinden düştü ve sonra adet olmam benimde 40 günü bulmuştu
Degerı yuksek olanın gec düşüyor degerı Allahım bır daha yasatmaz inşallah

İnşallah.. Adetime 1 gün kaldı test yapmaya korkuyorum düşükten sonraki ilk deneme.. Ne gelirse Allahtan
Aynen canım ama ilk denemen tutmazsa üzülme Benim tutmadı denek kı rahım toplanmadı mesela benim bır arkadasım düşükten sonra hıc korunmadı ama 4. Ayında hamıle kaldı ve cocugu doğdu cok şükür inşallah rabbım bize de nasip eder

Amin canım inşallah.. Cumaya kadar olmazsam test yapıcam hayırlısı inşallah hepimiz için güzel haberleri paylaşalım inşallah :)

Amin canım inşallah.. Cumaya kadar olmazsam test yapıcam hayırlısı inşallah hepimiz için güzel haberleri paylaşalım inşallah :)
İnşâllah canım inşallah

Çok güzel olur araştırıp karar verirsen bana da yazarsan çok sevinirim

El-Mucib : المجيب
El-Mucîb : Duaları kabul eden O’dur.
El-Mucîb:
Kendisine dua edip arzu ve istek de bulunan kullarına yanıt verendir. Kulların dua ettiğinde ona cevap verip kabul edendir.
El-Mucîb : Ellerimizi açıp dua ettiğimizde bizi kapısından boş çevirmeyerek dualarımızı kabul eden yüce yaratıcımızdır.
El-Mucîb: Dua edildiğinde kuluna cevap verip istediği şeyleri karşılıksız koymayandır.

karar verdim sayı da hala kararsızım birde nasıl çekmem konusunda birazda ona bakıcam

Benimde kendiliğinden düştü kurtaj olmadim tekrar istiyoruz yine dusuk yaparsam korkum var

Bunlar da var cnm

Eklentiler

• Screenshot_20190603-193032.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20190603-193013.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20190603-192935.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20190603-192659.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 28
Allah razı olsun canım çok faydalı oldun

Buna ek olarak bu sayfada görmüştüm YA MÜBDİ ismi şerifini 99 defa her gün okumak bebeğin düşmesinden korkanlar için okunmalı Diyordu
Onu ben yapmıştım ilk hamılelıgım dı nasıp olmadı yasamadı belkı zamanı degıldı BIlmıyorum hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…