Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan degerlerime düşükten 1 hafta sonra baktıgımızda sıfırlanmıştı ama hala yookDüşükten sonra adet düzeni biraz uzayabilir bhcg sifirlandiktan sonra olmuştum bende
Amiin çok teşekkür ederim allahım sizindr sağlıkla kucagnıza almayı nasip etsin Ben beklemeliyim değil mi bi 10 gün daha en azından test için 16 mayısda düşük yaptım ayın 20 sindeyiz Erken gebelik testi yapsammı bilemedim yaBenimde kanamayla bir gebeliğim sonlanmıştı. Doktor bana korunmama gerek olmadığını söylemişti ve bizde korunmadık. Kanamam bittikten 15gün sonra tekrar hamile olduğımu öğrendim hayırlısı olsun hakkınızda. Allah size ve isteyen herkse nasip etsin
Çok teşekkür ederim test alıp denneyeceğim inşallahBen doğurdum oğlum 1.5 yaşında valla ben 2020 nisan ayının 24ünde düşük yaptım 30da kanamam bitti, 10mayısta yani 10gün sonra göğüslerim sızlamaya başlamıştı ve ordan anlamıştım. 5gün bekleyip direk kan verdiğimde değerim 7binlerdeydi. Sizde test yapın ya da kan verin, varsa çıkar bence. İnşallah vardır
Test yaptınız mı? Merak ettimÇok teşekkür ederim test alıp denneyeceğim inşallah
Dün akşam itibari ile adet oldumTest yaptınız mı? Merak ettim
Merhabalar benim henüz anlamadım düşük mu değil mi sizin dusugunuz nasıl oldu dün doktoragittim hafif kanama vardı doktor kalbini dinletti 6 hafta 2 günlük kese iyi ama etrafında kanama var dedi iğne yaptı serum taktı eve gelince adet kanaması gibi kanamam oldu pıhtılı biraz da kasık ağrım vardı bu sabah kanama hafifledi ama bitmedi ağrım da kalmadı sizin de böyle mi oldu yoksa bir umut var mı doktora cuma gideceğim şiddetli kanama olursa gel yoksa 1 hafta sonra görüşelim dediÇok teşekkür ederim test alıp denneyeceğim inşallah
Benim direk kanamayla pıhtılı olarak attı keseyi iğne yaptı ama tutunamadı bi gün sonra kanamam ilk hafifti sonra agırlaştı düşük olmuş dedi doktor gittigimde ama suan kanaman şiddetliyse doktora bi beklemeden tekrar git derim kalbini dinlettiyse güzel İnşallah durur kanamanMerhabalar benim henüz anlamadım düşük mu değil mi sizin dusugunuz nasıl oldu dün doktoragittim hafif kanama vardı doktor kalbini dinletti 6 hafta 2 günlük kese iyi ama etrafında kanama var dedi iğne yaptı serum taktı eve gelince adet kanaması gibi kanamam oldu pıhtılı biraz da kasık ağrım vardı bu sabah kanama hafifledi ama bitmedi ağrım da kalmadı sizin de böyle mi oldu yoksa bir umut var mı doktora cuma gideceğim şiddetli kanama olursa gel yoksa 1 hafta sonra görüşelim dedi
Az.once aradım doktoru gel bakayım dedi ama aksi gibi eşim de yurtdisina çıkmasi gerekti kayınvalidemdeyim onları da telase vermek istemiyorum cuma doktora gitmek çok mu geç olur kanaman ne kadar sürmüştü benim dün akşam başladı daha şimdi hafifledi pıhtı az geliyor kanama da azalmışBenim direk kanamayla pıhtılı olarak attı keseyi iğne yaptı ama tutunamadı bi gün sonra kanamam ilk hafifti sonra agırlaştı düşük olmuş dedi doktor gittigimde ama suan kanaman şiddetliyse doktora bi beklemeden tekrar git derim kalbini dinlettiyse güzel İnşallah durur kanaman
Benim direk kanamayla pıhtılı olarak attı keseyi iğne yaptı ama tutunamadı bi gün sonra kanamam ilk hafifti sonra agırlaştı düşük olmuş dedi doktor gittigimde ama suan kanaman şiddetliyse doktora bi beklemeden tekrar git derim kalbini dinlettiyse güzel İnşallah durur kanaman
Hiç üzülme. Allah en kısa zaman da doldursun kucağını inşallahDün akşam itibari ile adet oldum
Yok keseyi attıgı için doktor kürtaja gerek yok dedi 7 haftalıktı muayene ettler kanıma baktılar degerlerim de düşmeye başladığı için kürtaj olmadım bi hafta sonra gittigimde değerlerim sıfırlanmıştıCanim birde attı keseyi dedin sonra birde kürtaj yaptı mı kaç haftalikti kaybettiğinde temizlemesi gerekti mi iç kısmını ne zor hicbirsey bilmemek
Merhaba son yazıma bakar mısınız lütfenYok keseyi attıgı için doktor kürtaja gerek yok dedi 7 haftalıktı muayene ettler kanıma baktılar degerlerim de düşmeye başladığı için kürtaj olmadım bi hafta sonra gittigimde değerlerim sıfırlanmıştı
Benimde kürtaja gerek kalmadı çok şükür 1 hafta oluyor kesede gitmiş zaten 113 olmuş bhcg baktırdım benim 6 haftaliktiYok keseyi attıgı için doktor kürtaja gerek yok dedi 7 haftalıktı muayene ettler kanıma baktılar degerlerim de düşmeye başladığı için kürtaj olmadım bi hafta sonra gittigimde değerlerim sıfırlanmıştı
Sıfırlıyor kendini zaten zamanla şükür kürtaj yaptırmamıza gerek kalmamış Allah isteyen herkese nasip etsinBenimde kürtaja gerek kalmadı çok şükür 1 hafta oluyor kesede gitmiş zaten 113 olmuş bhcg baktırdım benim 6 haftalikti