E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Sağol canım inş.ya valla bitanem benim hep kabızlık problemim vardı genetik yani ama gaz oluyormuş hamilelikte canım.
arkadaslar ben 1 yıldır tedavi görüyorum. 17 sinde adet olmam lazımdı ama olmadım 2 tane hamilelik testi yaptım ve iki çizgi çıktı. Ama kasıklarımda ağrı var yani adet olacakmışım gibi bi ağrı acı ve gögüslerde hassasiyet var normalde adet olacagım zaman lekelenme flan olrdu ama allha şükü şimdi hiç bişeyim yok arkadaslar şimdi ben kesin hamilemiyim ve bu ağrılar ne anlama geliyor ne olur yardım edin bi 2 dak ayırıp cevap yazın..sağolun:cüvcüv:
Amin canımm ne kadarlık evlisin bu arada?
canim öncelikle gecmis olsun..kaisklarinda agri olmasi güzel bir şey bence.rahmin bebgine yer yapiyor..kanama olmadiktan sonra hic endiselenme..ama bir doktorun takibine girmelisin hemen..hoscakal
ya işde sadece kasıklarda değil karnım belim falan bi kezde düşük yaptım ondan korkuyorum birde ayakda durunca çok oluyo bu şikayetlerim bi sorun olmaz dmi allh isteyen herkese nasip etsin inş..aminn:cüvcüv:
canım benim inş.bu sefer güzel olur herşey Allahım gönlüne göre versin bende 1 yıllık evliyim bizde oğluşumuzu bekliyoruz dört gözle inş.senin güzel haberinide bekliyorum dualarım seninle:)2 yıllık evliyim ilk yıl düşük yaptım işde şimdi ondan korkuyorum
canım testteki iki çizgi hamilesin anlamına geliyor tebrik ederimn ben şuanda 6+3 haftalık hamileyim ve adetime iki gün kala kan testinde öğrendim.gün içerisinde bikaç defa adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor.5 haftalıkken kese henüz oluşmamış rahimin çok kalın dedi dr ama 6 haftalıkken kese oluşmuştu kanaman olmadığı sürece normal kızıma hamileyken böyle şeyler yaşamadım bende çok korkuyodum am normalmiş.kızımda yaşamadığım herşeyi bu ufaklık yaşatıyor bana bulantı baş dönmesi ağrı vs.allah yardımcımız olsun canım bencede biraz önce doktora görün ihmale gelmez çünkü hem bebişinide görmüş olursun.sevgiler
arkadaslar ben 1 yıldır tedavi görüyorum. 17 sinde adet olmam lazımdı ama olmadım 2 tane hamilelik testi yaptım ve iki çizgi çıktı. ama kasıklarımda ağrı var yani adet olacakmışım gibi bi ağrı acı ve gögüslerde hassasiyet var normalde adet olacagım zaman lekelenme flan olrdu ama allha şükü şimdi hiç bişeyim yok arkadaslar şimdi ben kesin hamilemiyim ve bu ağrılar ne anlama geliyor ne olur yardım edin bi 2 dak ayırıp cevap yazın..sağolun:CüvCüv:
canım testteki iki çizgi hamilesin anlamına geliyor tebrik ederimn ben şuanda 6+3 haftalık hamileyim ve adetime iki gün kala kan testinde öğrendim.gün içerisinde bikaç defa adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor.5 haftalıkken kese henüz oluşmamış rahimin çok kalın dedi dr ama 6 haftalıkken kese oluşmuştu kanaman olmadığı sürece normal kızıma hamileyken böyle şeyler yaşamadım bende çok korkuyodum am normalmiş.kızımda yaşamadığım herşeyi bu ufaklık yaşatıyor bana bulantı baş dönmesi ağrı vs.allah yardımcımız olsun canım bencede biraz önce doktora görün ihmale gelmez çünkü hem bebişinide görmüş olursun.sevgiler
ben 6 haftalık hamileyim ama her gün adet sancısı gibi ağrım hala oluyor. korkma canım. ama istirahat et. benim dr um yat dedi bana
canım senin bebişin kalp atımını duydunuzmu. benim bugün 6+3 çok hafif yavaş bir atım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?