Düşükden sonra gebelik?

feridetamer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014
318
102
73
34
Kızlar 6 subatda 20 hftalik kizim suyu bittigi icin sunni sanci verilerek kizimi dusurdum tekrar 1.5 ay sonra gebe kaldim bugun 8+5 gunluk gebeyim ve sabah ultrasonla bebegin kalp atislarini gordum duydum sukurler olsun doktorum bir sorun yok dedi ama ben 3 ay once dusuk yaptim bebegn suyu bitmisdi dedim patoloji den gelen sonuc plasenta yetmezligini gosteriyordu ama doktorum tedaviye gerek duymadi tahlillerde bi sorun cikmadi ama kuskuluyum yine ilk cocugun saglikli dogmus bu onemli sende bi sorun olsa ilk cocugun dogmzdi diyor ama korkuyorum napsam ki

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

çok geçmiş olsun canım hayırlı olsun tekrar gebeliğin.bence düşünme doktor sıkıntı yok diyorsa rahat ol takarsan allah korusun kötü birşey olur.içini kalbini ferah tut dua et canım.su bitmesi azsu içmekten falan mı oluyor peki bende fazla su içemiyorum da tedirginde oluyorum açıkcası .

Su icmek ile alakalı degilmis canim bebegin suyunun azalmazi veya bitmesi plasenta yetmezligi veya bebegin bobrek ve idrar yollarinda olan sorunlardan kaynaklaniyormus birde amniyon zarinin erken acilmasi bebegin suyunu azaltan veya bitiren etkenlermis ama ben gunde 2 litre iciyom sende ic doktorlar ogle oneriyor

Arkadaslar kanda pıhtilasma testi nerede yapiliyor aptt gibi testler devlet hastanesine yapilirmi

Canim geçmiş olsun.mutlaka bir başka doktorun da fikrini al.basima geldiği için biliyorum.doktor kar mutlaka trombofili testi yapsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar kanda pıhtilasma testi nerede yapiliyor aptt gibi testler devlet hastanesine yapilirmi

canım pıhtılaşmadan kaynaklı olabilir genelde o zaman plesenta bebeği besleyemiyor.. pıhtılaşma tahlilini eğitim araştırma hasteneleri yapıyor. genetik bölümüne gidip düşüğünü anlatıp trombofili paneli yaptırmak istediğini söyle. eğer pıhtı varsa sana kan sulandırıcı iğne verirler inşallah bi sorun kalmaz. hayırlısıyla bebeğini kucaağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…