Düşük

adimyokk

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2024
24
14
8
25
Ekim de burayaw konu açmıştım maalesef düşük’le sonuçlandı o günden beri bu siteye giremiyorum düşük neden oldu diye tahlil yaptırdığımda pıhtılaşmadan kaynaklı düştüğünü öğrendim bir gün uyandım ve içime doğdu ve test yaptım Silik bir çizgi vardı henüz çok erken öğrenmiştim şimdi yeniden hamileyim haftaya üç aylık olacak hala çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan hamileliği ilk öğrendiğimde günden beri kan sulandırıcı oksapar iğne vuruluyorum her gün. Umarım sağlıkla ilerler gelişmeleri sizinle paylaşacağım darısı isteyen herkesin başına inşallah bir gün herkes o çift çizgiyi görecek umudunuzu kesmeyin❤️🧿

Eklentiler

• BB484BB7-47B8-480E-9A04-0B460EE9D321.jpeg
    BB484BB7-47B8-480E-9A04-0B460EE9D321.jpeg
    62,9 KB · Görüntüleme: 33
Ekim de burayaw konu açmıştım maalesef düşük’le sonuçlandı o günden beri bu siteye giremiyorum düşük neden oldu diye tahlil yaptırdığımda pıhtılaşmadan kaynaklı düştüğünü öğrendim bir gün uyandım ve içime doğdu ve test yaptım Silik bir çizgi vardı henüz çok erken öğrenmiştim şimdi yeniden hamileyim haftaya üç aylık olacak hala çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan hamileliği ilk öğrendiğimde günden beri kan sulandırıcı oksapar iğne vuruluyorum her gün. Umarım sağlıkla ilerler gelişmeleri sizinle paylaşacağım darısı isteyen herkesin başına inşallah bir gün herkes o çift çizgiyi görecek umudunuzu kesmeyin❤️🧿
Hayırlı olsun 9.haftada kalbi durdu pıhtılaşma testi yaptırcm ben de kürtaj oldum maalesef patolojiye göndermedik 🙁

Kötüyü çağırmayın🌸 iyi düşünün iyi olsun. Sağlıkla ilerlesin inşaAllah sağ Salim kucağınıza alın🤲🏼

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻Ben de dün düşük yaptım %100 emin değilim ama tüm belirtiler düşük yaptığıma dair yarın sabah doktoruma gideceğim hayırlı vakitte bize de nasip olsun inşallah sağlıklı bir şekilde 🤲🏻

Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla doğar 🧿 ben de eylülde kürtaj oldum. Gebelikte asprin içicem. Sizin hangi genlerde mutasyon vardı? Benim de 2 genimde var ama iğne kullanacak mıyım meçhul şuan.

Detaylı bilmiyorum doktorum sadece pıhtılaşma olduğunu söyledi gebe kaldığım zaman hemen iğneye başladık

Merhaba çok üzüldüm inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız peki düşük belirtileriniz neydi?
Belirtim yoktu rutin kontrole gittiğimde doktor kalp atışı yok dedi maalesef bebekte hiç hareket yoktu hiç kıpırtı yoktu sesi de yoktu 😪gelişimi haftasıyla uyumluydu muhtemelen bir iki gün önce kalbi durmuş dedi amin sağlıklıca umarım sizler de 🤲🥺

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻Ben de dün düşük yaptım %100 emin değilim ama tüm belirtiler düşük yaptığıma dair yarın sabah doktoruma gideceğim hayırlı vakitte bize de nasip olsun inşallah sağlıklı bir şekilde 🤲🏻
Çok üzüldüm en kısa zamanda hayırlı haber alırsın inşallah dualarım seninle 🙏

Back