Bnde çocuk için 2 senedır tedavı oluyorum 2 defa kımyasal gebelık gecrdm bnde histeroskopi ameliyatı oldum bn bnmde tum testlerım temiz cıkdı ama dusuk yanı kımyasal gebelık gecrdıgım için genetık test verdm onda kan pıhtılaşması cıkdı ondn dolayı olabılıyormuş dusuk kımyasal gebelık v.b syler
Merhaba bnde kan pıhtılaşması varda bugun hemotolajı bolumune gtdım kn verdm bu koagülasyon değerı kaç olması lazm sonucumu martın 18 gostrcm merak etdm daha cıkmayan sonuclarım varda
düşük materyallerinin patoloji yanında genetik olarak da tetkik edilmesi lazım. ayrıca 2. düşükle birlikte anne baba adaylarının kromozom sonuçları mutlaka görülmeli ve trombofili denilen genetik pıhtılaşma testi anne adayına yapılmalıdır. bu genetik sonuçlar çıkmadan yeniden gebelik planlanmamalıdır. ayrıca tüm bu konular hakkında daha detaylı bilgi için düşükleri olan aile tıbbi genetik uzmanı ile mutlaka görüşmelidir. GENETİK DANIŞMA
düşük materyallerinin patoloji yanında genetik olarak da tetkik edilmesi lazım. ayrıca 2. düşükle birlikte anne baba adaylarının kromozom sonuçları mutlaka görülmeli ve trombofili denilen genetik pıhtılaşma testi anne adayına yapılmalıdır. bu genetik sonuçlar çıkmadan yeniden gebelik planlanmamalıdır. ayrıca tüm bu konular hakkında daha detaylı bilgi için düşükleri olan aile tıbbi genetik uzmanı ile mutlaka görüşmelidir. GENETİK DANIŞMA
Merhaba benm iki defa kımyasal gebelıgm oldu genetik test verdm kromozomlarda esiminde bnmde sorun ckmadı bnde kn pıhtılaşması vr dendı onun için hemotolajıye gtdm bana gebe kalırsın ama dusuk yada kımyasl gebelık olur dedı bı kaç kan testı isdedilr ama kn pıhtılaşması bnmkı genınde varmış tasıyormusum bu engel olurmu kı 3 senelik evlıyım