Düşük

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gzr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gzr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1
0
1
39
Bütün tahlilleri normal çıkıp sürekli düşük yapanlar varmı aranızda bir türşü sebebini bulamıyorum histeroskopi sonrası bile düşük

Koagülasyon değerlerinize bakıldı mı? PTZ-INR? Herhangi bir ilaç kullanıyo musunuz?

Koagülasyon değerlerinize bakıldı mı? PTZ-INR? Herhangi bir ilaç kullanıyo musunuz?

Ptz-ınr nedir???? Koagülasyon değeri de nedir?? Benimde 2 kimyasal düşüğüm var ? Genetik test ve pırtılaşma testi yapıldı. Bi kısmı çıktı değerler normal. Genetik testler çıkmadı hala??? Çok geç hamile kalabiliyorum zaten.

Ptz ınr pıhtılaşma hakkında bize sonuç veren testler

Bütün tahlilleri normal çıkıp sürekli düşük yapanlar varmı aranızda bir türşü sebebini bulamıyorum histeroskopi sonrası bile düşük
Merhaba 5. Kez düşüğüm oldu �ki buçuk üç aylık olunca kalp atışı duruyor ve almak zorunda kalıyorlar . gen testlerimiz normal kan pıhtılaşması yok denildi.. yapmadıysanız sperm DNA hasar testi yaptırmanızı tavsiye ederim. Allah'tan hayırlısını diliyorum size, kendime ve bu durumda olan herkese..
.

Bennn varim

merhabalar bende 2. düşüğümü yaptım ama doktorum bu testler ile ilgili hiç bir şey söylemedi. ben haşimato tıroid hastasıyım. ona mı bağlıyorsunuz dedim ona da alakası yok dedi. bilmiyorum. gebe kalmakta sıkıntı yaşayan arkadaşlarım veya düşük yapanlar bence tıroid hormonlarınızı da kontrol ettiriniz. özellikle gebelik sonrasında tıroid oluşabiliyor. kontrol ettirmekte fayda var. Allah inşallah sağlıklı bir gebelık yaşamayı bize nasip eder.

kızlar benimde bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu. 7 ağustosta kürtaj oldum bugün ilk adetimi gördüm patalojı sonucunda hiç bir sey çıkmadı dr 1 ay sonra gel pıhtılaşma vs birkaç test yapalım dedi...pıhtılaşma harici başka ne testleri yaptırsam 2.bebeğimde bu şekilde sonuçlansın istemiyorum.

Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. gerekli genetik testler için bir isim veremicem ama sağlık ocağında veya bir devlet hastanesinde genel rutin testlerin yapılmasında fayda görüyorum hatta tsh tahliline özellikle baktırabilirsiniz.

Pıhtılaşma testi, genetik kromozom testi siz ve eşiniz ikinizde yaptırın, tüm hormon testleriniz, ANA testini de yaptırın.

TSH IMA GEBELİKTE BAKILMISTI. 2,40 İDİ YİNEDE 1 HAFTA EUTRHOX 50 MG KULLANDIM

Merhaba, bende 2014 yilinda düsük yaptim 8 haftalikken ve bu yil 4. aylarda yine düsük yaptim 9 haftalikdi, bende neden oluyor diye arastirmaya basladim ve genlerime bakildi orda bisey cikmadi kan pihtilasmasi sorunu yok, sperm bakildi sayi az ama baska sorun yok, dedim neden o zaman, tabiki allahin takdiri ama yine kan verip herseye bakdirip Tiroid bezimin degerleri yüksek cikdi, yani bu demek oluyorki Tiroid bezim hic calismiyor, hormon üretmiyor, gel gelelim ilac tedavisi görüyorum ve hamile kaldim süpriz bir sekilde, Allaha sükür suan 12 haftalik ve kalpi atiyor herseyi iyi allaha sükür, Belki Tiroidden olabilirmi buna bi baktirsaniz? doktoruma sordugumda bu yüzdenmi düsük yasiyordum diye, evet olabilir demisti Tiroid bezi bebegin düsmesinide etkiliyormus.

Merhaba hanımlar ben 3 kez yasadım. İlki kendiliğinden düştü bir aylık mış. İkinci ve üçüncü 9 hafta içinde kalbi durdu kürtajla aldılar. Üçüncüde testlerde sorun cıkmadıgı halde tedbir amaçlı clexan 4000 ve ekopirin 100 MG kan sulandırıcı ayrıca PROGESTAN 100 MG kullanmama ramen kaybettim.ikinciden sonra kontrole gittiğimde Dr. yarım cm lik miyom gördü önemsiz rahimden uzakta dedi. 5 ay sonra hamile kaldım üçüncüde gitti..35 gün oldu kürtaj olalı şimdi Dr iki tane 1,5 cm lik miyom gördü biri uzakta biri bebegin tutunduğu yerde dedi. Ankada iyibir perinatologa gitmek istiyorum..bir aydır arastırıyorum özel hastane istemiyorum ama muaynehanesi olan bir profösör e gitmek istiyorum. Yasım 39 gec evlendim 3 yıllık evliyim yasayan cocugum yok. Hepinize gecmiş olsun mevlam tez zamanda nasip etsin inşallah hepimizde saglıklı cocuklar dünyaya getirmeyi.

L Geçmiş olsun mevlam birdaha yasatmasın hiçkimseye. Biz hemotolog a gittik birsürü test yapıldı 5 ay boyunca birsey bulunamadı. Dna hasar testi dediğiniz tam olarak hangi tahlil benim o yapıldımı bilmiyorum onun için soruyorum. Hamileyken romotolji Dr testler yaptı onda AMA diye olan tahlil pozitif cıkmış. Tek basına Bi anlamı yok dedi dahiliye gidin arastırılsın dedi. O kafama takıldı. Size o yapılan testi gönderiyorum orada bahsettiğiniz Dna varmı Bi bakabilirmisiniz

Beceremedim tahlil kağıdının resmini göndermeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…