Düşük yaşayanlar ve ümmü sübyan hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

busbusumde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
84
36
33
Merhaba hanımlar.Ağustos ayında sebepsiz düşük yaptım 8.haftasında kalbinin durduğunu öğrendik bebeğin.Bir yakınım hocaya sor dedi,hoca da ümmü sübyan var üzerinizde dedi muska verdi tak dedi ama takmadım.Takmadan da tekrar hamile kaldım,kürtaj olduğum hamilelikte düşükten bir kaç gün önce korkulu bir rüya görmüştüm karabasan şeklinde.Şuan ki hamileliğimde yine benzer rüya gördüm çığlık atmışım eşim uyandırdı.Hocaya söyledim muskayı takmadan hamile kalmaman lazımdı dedi..Bilgisi olan var mı bu konu hakkında? Tekrar düşük yaparmıyım acaba

Doktora gidip genetik testlerinizi vs yaptırdınız mı bir sıkıntı çıktı mı yoksa direkt hocaya sormayı mı tercih ettiniz acaba ? Doktora gitmediyseniz mutlaka gidip genetik test yaptırın siz de eşinizde.

Lütfen bol bol okuyun . Ben de ilk gebeliğimde karabasan gördükten sonra kalbinin 10. Haftada durduğunu öğrendim . Hocaya felan gitmedim . Sonra olmadı zaten gebelik. tüp bebek ile 2. Bir gebeliğim oldu . Çok şükür sağlıkla doğdu . Allah’a sığının ve bol bol her gün sabah akşam 7 ayetel kürsi 7 nas 7 felak 7 ihlas ,7 Fatiha okuyun . Allah ol dedi mi önünde ne durabilir . Tevekkül edin inşallahh bu sefer sağlıkla kucağınıza almak nasip olur

Bu arada bir not düşmek isterim . O kaybımdan sonra genetik testler vs herşeyime bakıldı . Bazen nasipten öteye yapacak birşey olmuyor . Hiçbir sebep yokmuş tıbben olumsuz .

2 gün önce onume bir video çıktı ismini almak istemiyorum dediğiniz gibi hamile kaldığınız zaman sizin içinizde ... Harfli oluyor onlar bebeğin ölümüne sebep oluyor doğarsa da anneyle birlikte Allah korusun öldürüyorlar yinede muska takın benimde evde var 2 ay önce bende düşük yaptım ama ben soğan suyu içtim ondan olduğunu düşünüyorum Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Aynı şekilde benimd de

Doktora gidip genetik testlerinizi vs yaptırdınız mı bir sıkıntı çıktı mı yoksa direkt hocaya sormayı mı tercih ettiniz acaba ? Doktora gitmediyseniz mutlaka gidip genetik test yaptırın siz de eşinizde.
Doktora sorduk genetik açıdan hiçbir sebep yoktu.Rüyalar falan işin içine girincr hocaya danışalım dedik

Allah razı olsun canım..Muskayı takmadım işte takmadan hamile kalmak kafamı karıştırdı Rabbim hayırlısını nasip etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…