Dusuk yasayanlar acil yardim lutfen !!!!!

burcus0105

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
298
120
103
37
Selam arkadaslar
4haftalik hamileyim. Beta degerim ilk 105 uc gun sonra 405 cikti. Sonra dun kanla beraber kan pihtisi beyaz yumusak bisey geldi ama adet olmadim. Acile gittik betam 2182 cikti. Suan hafif agrim var. Doktor kese var fakat kucuk oldugundan ici gozukmuyor dedi. Aglamaktan deli oldum. Bu konuda fikri olan varmi???

Merhaba canim gecmis olsun bende 6 gun once 8 haftalik bebegimi dusurdum degerlerin her defasinda yukselmis dusuk yapsaydin kanaman ve agrin siddetlenirdi ben ce baska bi doktorun fikrinide alin boyle beklemek seni daha cok sitrese sokar cunku

Selam arkadaslar
4haftalik hamileyim. Beta degerim ilk 105 uc gun sonra 405 cikti. Sonra dun kanla beraber kan pihtisi beyaz yumusak bisey geldi ama adet olmadim. Acile gittik betam 2182 cikti. Suan hafif agrim var. Doktor kese var fakat kucuk oldugundan ici gozukmuyor dedi. Aglamaktan deli oldum. Bu konuda fikri olan varmi???
Canım 4 haftalık hamilelikte ultrasonda kesenin gözükmemesi normal panikleme. Unutmaki stresin sana olumsuz geri dönüş yapar kasıkta ağrı sürekli değilse ve biraz dinlenince geçiyorsa kafana fazla takma bence

Korkma canım betan baya yükselmiş, kanaman çok değilse yat dinlen. Ben genelde bu gibi durumlarda doktor progestan veriyo diye biliyorum. Doktoruna bi sor istersen. Sağlıklı bi bebek değilse atar kendisi ama üzülme ilerde bi sorunla karşılanacağına şimdiden olması daha hafifletici bence.

Mesajın tarihine bakmadiniz galiba 5eylule ait msj. Bebegimin kalbi durdu 10haftalikken kaybettim şuan tüp bebek yaptırdık 7.gunum ve beklemedeyiz....

Mesajın tarihine bakmadiniz galiba 5eylule ait msj. Bebegimin kalbi durdu 10haftalikken kaybettim şuan tüp bebek yaptırdık 7.gunum ve beklemedeyiz....
Seninde aynı benim gibi olmuş canım bende 10 haftalıkken kürtaj oldum. Bakmadım ben arkadaşlar yazınca güncel zannettim kusura bakma. İnşallah cennette şefaatçimz olur meleklerimz. Allah tekrar nasip eder inşallah. İnşallah tüp bebeğin tutar

Back