düşük yaptım düşük yapanlar düşükten ne kadar zaman sonra hamile kaldınız

bişey sorabilirmiyim ben düşük yapalı 6 ay oldu ama ben hamiş kalamıyorum sen kaafandan tamamıyla atmışmıydın acaba ve bunu nasıl becermiştin banada bilgi verirmisin lütfen

canim bunu dr a sorsan daha iyi olurdu...ben de dusuk yaptim 7 haftalikti dr 3 ay korun dedi ama zaten 4 ayda ancak kendime gelebildim...insallah bir daha basina gelmez canim...

kızlar bende 6 haftalık düşük yaptım.sonra kurtaj yapıldı.doktor 1 ay korun yeter ddı ama ben bıraz daha dınlenmeyı planlıyorum.kanamam 8 gundur suruyo.bakalım azalıcak sanırım artık.ben 3 4 ay beklemeyı planlıyorum.ama artık cok kesın planlardan kacınmak ıstıyorum.allah ne zaman hayırlıysa o zaman versın hepımıze ınsallah.allah saglıklısını omurlusunu versın dıye dua edıyorum hep...

canım çok geçmiş olsun bende 3 defa bebişimi kaybettim ilk hamişligim evlendikten 1 yıl sonra oldu kaybettim 2 ci hamişligimin arasında yıne 1 yıl var ama 3 cü 2 ay geçmeden hamiş kaldım onuda kaybettim yani belli olmuyo rabbim ne zaman nasip ederse o zaman hamile kalırsın kimseninkiyle uymaya bilir ama çok yeniyse biraz 2 v 3 ay gibi bi zaman beklemeni tavsiye edrim rahim biraz toparlansın kendine gelmesi açısından kanamaya gelince benim adetim normalde 1 hafta sürüyo 10 gün kadar kanamam oluyodu her birinde daha uzun sürerse dr başvur agrı ve kanama düşükten parça kaldıgına işaret genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…