Düşük yaptıktan ne kadar süre sonra cinsellik başlar?

semirra87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
553
183
53
Bunu doktora sormayı unuttum ama düştükten sonra ne kadar beklemek lazım kanama bitince mi? Rahim kendini ne zaman toparlar?

Amin çok üzüldüm geçen cumartesi düşük oldu 6 haftayı geçmişti bebeğim büyümüyor du beta hcg çok az yükselmişti doktorlar sağlıksız dedi.

Amin çok üzüldüm geçen cumartesi düşük oldu 6 haftayı geçmişti bebeğim büyümüyor du beta hcg çok az yükselmişti doktorlar sağlıksız dedi.
Anladım canım Rabbim bidakinş sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah dua et inan herşey güzel olacak Rabbimn izniyle çok zor biliyorum ama verende alanda RABBİM bizede tevekkül düşer..
Sebeb ne ilk gebelikmi bi sıkıntın varmıydı ?
Bende kaybettim 1 ay oldu..
normalde dr. Göre 20 gün ilişki yasak ve sonrasında 3 ay adet dönemi geçene kadar korun diyolar. Ama rahim kendini en aşşa 15 günde toparlıyor diye biliyorum. Ve kürtajdan sonra kanama durunca ve 1 hafta sonra ilişkiye girilebilir 20. Günü korunarak tamamlayabilirsin ama kesin yasak 10 gün deniliyor işte.. senin haftan küçük 10 gün sonra kanaman yoksa girebilirsin ilişkiye korunmak da senin bileceğin bişey canım. Ben 1 hafta sonra ilişkiye girdim korunmadım adetim bitti sayılır başlıcam denemelere bakalım ilaçları alıyorum inşAllah güzel sonuç alırız.. :)

Son düzenleme:
Kurtaj sonrasi muayeneye gittin mi cnm? Doktorun duruma göre yani rahmin durumuna göre veriyo genelde korunma süresi ilişki zamanı

insllah iyi sonuçlar alırız canim. benimde moralim bozuk henuz daha yeni zaten kanama da var birde adetten farkli sekilde sanki rahimde bir operasyon geçirmiş gibi tuhaf bir hiss var kendimi hazırda hissetmiyorum. merakta ettim doktor 1 adetim den sonra düşünürsün dedi ki öyle yapacam en iyisi şimdilik korunmak. bende korkuda oldu şimdi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum esim yanımda değildi göreve yolladılar biraz onada moralim bozuldu.

anlayacağın psikolojik olarakta yanliz hissettim sebebini bilmiyorum erken dönem düşükler is.

Gebelik haftası küçük olduğu için cinsellik sorun olmaz ama bence 1 ay kadar korunmalı olsun bende 16 haftalık düşük yapmıştım 6 ay korunmasız ilişki yasak denmisti 6 ay korunmuştum

Gebelik haftası küçük olduğu için cinsellik sorun olmaz ama bence 1 ay kadar korunmalı olsun bende 16 haftalık düşük yapmıştım 6 ay korunmasız ilişki yasak denmisti 6 ay korunmuştum
benim halen kanamam var 1 hafta olmadı birde adetten farkli rahimde dokununca hafif bir agrida oluyor.

anlayacağın psikolojik olarakta yanliz hissettim sebebini bilmiyorum erken dönem düşükler is.
Erken dönem düşükler sağlıksız gebelik olduğu için düşük oluyor üzülmeyin canım rahim sağliksiz gebelik olduğunu anladığı zaman kabul etmiyor disari atıyor

Erken dönem düşükler sağlıksız gebelik olduğu için düşük oluyor üzülmeyin canım rahim sağliksiz gebelik olduğunu anladığı zaman kabul etmiyor disari atıyor
ilk düşüktü ilk kez yasadigim için çok üzüldüm bekliyordum demekki olmayacağı varmiss. rahim dışarı attı ama resmen doğum sancısı diyebilirim acayip kasılmalar im oldu geceleri uyumadım en az 3 gecem sancılı gecti. daha 4 gun gecti düşük yapalı zaten

Çok geçmiş olsun canım düşük sancısı doğumdan beter derler benimde çok sancılı olmuştu suyum gelince sancı gitmisti düşük kolay oldu senin küçük olduğu için kuru sanci çekmişsin rabbim bir daha yaşatmasın yine olur ins Allah

Ben sezeryan doğum yaptigim için bilmiyordum klozete oturmamam gerekiyormuş klozete düştü malesef test yapılamadı doktor doğum kanalına düşmüş kürtaj yapicam diyince öyle alacaklar zannettim ama meğerse düşük yaptiktan sonra kürtaj olacakmış

benimde klosete düştü bir parçada pede vardı sakladım ama doktorlar bu haftalık bebeklere bakılmaz dedi 10 hafta ve üstü düşükler de bazı genetik testler, kan pihtolasmais gibi şeylere baskiliyormus ama suda var ki demekki kısmeti yokmuş. Belkide bir sorun vardi olmadi stresine etkisi var bu arafa benim eşim görev verdiler evde tek kaldım psikolojim bozuldu bir anda goguslerim düşmeye başladı hcg düştüğünu hissettim.

Kürtaj olmayıp adet ile düşürdüyseniz adet sonrası devam edebilirsiniz ilişkiye demişti benim dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…