düşük yapıp klomenle hamile kalan var mı?

HAYALde kaldi

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
90
37
31
adetim bi kaç gün geçti ve test yapıldı bi haftalık hamile olduğumu öğrendim. Dr dediki düşükle sonuçlanacak ertesi gün düşük gerçekleşti üzerinden uç ay geçti simdi tekrar bebek istiyoruz klomen kullansam mi bilmiyorum fikirlerinizi almak istedim

Kasim ayinda klomen ile hamile kaldim. Ama malesef dusukle sonuclandi. Kimyasal gebelik dedi doktor. Bir ay ara verdim ve tekrar klomen ile ocak ayinda hamile kaldim. Hem de ikizlere :)) gerci klomenin in etkisi varmi bilmiyorum ikizlere hamile olmamda. Cunku hem Anne hem baba tarafinda Ikiz gebelik cok. Ben koomeni yasimdan dolayi kullandim. Fazla Beklememek icin. 34 yasindayim cunku. Doktor kontrolunde oldugun surece klomenin bir zarari olacagini sanmiyorum. Hersey gonlunce olsun. Rabbim en kisa Zamanda saglikli gebelik versin insallah :)

Öncelikle tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin sizinde Gözünüz aydın...
Rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin abla herşeyden vardır bi hayir ne güzel ikizleriniz olacak ne mutlu size. bende 22 yaşındayım iki yıllık evliyim ama altı aydr istiyoruz bebek.
korkuyorum simdi ya bi daha aynisi olursa diye, eşimde göreve gidecek haziranda o güne kadar inşallah olur

Amin canim. Sen folik asiti hergun duzenli al ilac agrikesici falan kullanma. Insallah en kisa zamanda kalirsin gebe. Dusuk tekrarlar diye Korkup stres yapma sakin. Bir de Iyi yonunden bak Allaha sukur hamile kalabiliyorsun :) Sorun yok demekki.

Amin canim. Sen folik asiti hergun duzenli al ilac agrikesici falan kullanma. Insallah en kisa zamanda kalirsin gebe. Dusuk tekrarlar diye Korkup stres yapma sakin. Bir de Iyi yonunden bak Allaha sukur hamile kalabiliyorsun :) Sorun yok demekki.
evet cokhaklisiniz bazen bardağın dolu tarafını görmek daha iyi. folik asit kullanmaya başladim. hayırlısı bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…