- 29 Mayıs 2022
- 19
- 1
- 28
- Konu Sahibi uzgunkiz80
Merhaba arkadaşlar düşük yapıp hemen hamile kalan arkadaşlar beta sıfırlanmadan mı korunmasız ilişkide bulup hamile kaldınız yoksa betanın sıfırlanması mı lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Kendi doktorum beta sıfırlandıktan sonra tekrar hamilelik düşünebileceğimi söyledi fakat düşükten 2 hafta sonra hamile kalanlar var.Merhaba arkadaşlar düşük yapıp hemen hamile kalan arkadaşlar beta sıfırlanmadan mı korunmasız ilişkide bulup hamile kaldınız yoksa betanın sıfırlanması mı lazım
Evet hemen hamile kalanı duydum ancak beta sıfırlanmadan hamile kalınıp nasıl anlaşılıyor onu anlayamadım. Bu konuda bilginiz var mıMerhaba. Kendi doktorum beta sıfırlandıktan sonra tekrar hamilelik düşünebileceğimi söyledi fakat düşükten 2 hafta sonra hamile kalanlar var.
Teşekkür ederim. Yeni düşük yaptım ve tekrar hamile kalamamaktan korkuyorumDüşüşe geçmişken yükselmeye başlarsa hamile kalmış demektir. Ama doktorlar genelde erken hafta düşüklerde ilk adetten sonra kalmayı öneriyor.
3 ay yasaklama yapmıyolae aslında 3 ay içinde gebelik olması daha sağlıklı diyor doktor . Kimisi hemen hamile kalmış merak ettim beta sıfırlanmadan hamile klan gerçekten var mı diyeZaten dusukten sonra beta cok hizli dusuyor
Doktorlar da adetten sonra diyor uc ay yasakliyor
Hic duymadim beta dusmeden hamile kalani
Korkmayın ne güzel hamile kalabiliyorsunuz böyle düşünün. Ben de bir kez düşük yaptım ilk adetten sonra hemem hamile kaldım. İnşallah siz de en yakın zamanda kalırsınız ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz.Teşekkür ederim. Yeni düşük yaptım ve tekrar hamile kalamamaktan korkuyorum
İnşallah çok sağolun doktorunuz düşük senebini araştırdı mı genelde ilk düşükte bakmıyorlar ama bende yine bu duyguyu yaşar mıyım korkusu var araştırsam mı üstünde dursam mı kararsızımKorkmayın ne güzel hamile kalabiliyorsunuz böyle düşünün. Ben de bir kez düşük yaptım ilk adetten sonra hemem hamile kaldım. İnşallah siz de en yakın zamanda kalırsınız ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz.
Yoo bana uc ay yasakti mesela3 ay yasaklama yapmıyolae aslında 3 ay içinde gebelik olması daha sağlıklı diyor doktor . Kimisi hemen hamile kalmış merak ettim beta sıfırlanmadan hamile klan gerçekten var mı diye
Doktorum ilk düşükte bakmamıza gerek yok genellikle kromozom bozukluğu nedeniyle olur dedi ama içim rahat etmedi en azından pıhtılaşma testi yaptırdım. Size de öneririm ben de pıhtılaşma çıkmadı ama en azından içim rahat etti.İnşallah çok sağolun doktorunuz düşük senebini araştırdı mı genelde ilk düşükte bakmıyorlar ama bende yine bu duyguyu yaşar mıyım korkusu var araştırsam mı üstünde dursam mı kararsızım
Bende onu yaptırmayı istiyordum en azından soru işareti azalır akılda . İkinci hamileliğinizde betanız ilk kaç çıktıDoktorum ilk düşükte bakmamıza gerek yok genellikle kromozom bozukluğu nedeniyle olur dedi ama içim rahat etmedi en azından pıhtılaşma testi yaptırdım. Size de öneririm ben de pıhtılaşma çıkmadı ama en azından içim rahat etti.
173 çıkmıştı. Adet olmam gereken gün yaptırdım.İ
İnşallah bende sen gibi bu mutluluğu hemen yaşarım canım çok sağol173 çıkmıştı. Adet olmam gereken gün yaptırdım.
Korkmayın ne güzel hamile kalabiliyorsunuz böyle düşünün. Ben de bir kez düşük yaptım ilk adetten sonra hemem hamile kaldım. İnşallah siz de en yakın zamanda kalırsınız ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz.
Bende normal miktarda gelmişti ama düşükten sonra böyle olması normalmiş bir kaç ay.merhabalar Ben de 11 mayıs ta düşük yaptım.(7 haftalık) sonra Dr kontrolüne gittim sorun yok rahim temizlenmiş dedi.
2 gün önce adet oldum ancak çok az geliyor yani sanki son günü gibi.Normalde düzenli adet döngüm vardır ve 5 -7 gun arası olur. Siz de düşük sonrası benzer durumlar yaşadınız mı?
Teşekkür ederimBende normal miktarda gelmişti ama düşükten sonra böyle olması normalmiş bir kaç ay.
Merhaba ben de üçüncü düşüğümü yaptım durumunuz nedir acabaTeşekkür ederim. Yeni düşük yaptım ve tekrar hamile kalamamaktan korkuyorum