maşallah sabinammm hiç merak etme böylede devam edicek ve en erken 2 hafta sonra alıcaksın kucağına prensesini,sen hep güzel şeyler düşünki simayda sakin sakin yatsın sığınağında.. biz 21. haftayı doldurmak üzereyiz, yarıladık yani sabinacım, geçen hafta gittim en son dr a o 3 boyutlu ultrasonda çok komik görünüyolar ya, merak ediyorum aslında çok daha sık görmek istiyorum 4 hafta çok uzun geliyo
inşallah canım...sende ne güzel yarılamışsın..artık bundan sonrası hiç geçmiyo ama inan
evet canım benada 4 hafta çok uzun bi süre geliyordu ama şimdi her hafta görücem meleğimi...
ne güzel ya inşallah benimde öyle olur, genetikmiş bu durum annemdede yok hiç çatlak, e bende böyle bakmaya devam edersem olmaz diye düşünüyorum, kaşımakta çok etkiliyomuş, bu arada en derin çatlaklar son haftalarda oluyomuş tatlımmm
evet fantastikam genetik olabilir benimde ne annemde nede ablamda var..inşallah benimde olmaz
bide sen 28 kilomu dedin benmi yanlış okudum sabinam naptın yavrum sen akannehir ama şöyle bi durum varki sende çok zayıftın hamilleik öncesi muhtemelen seni görsek hiç belli değildir aldığın kilolar, ki ben fotolarında abartı hiçbişey görmedimmm, aksine hamileliği sana acayiip yakıştırdım canımm