slm kızlar nasılsınız bakalım, çoook özledim hepinzi.. bu hafta fna bi hafta geçirdim evdeyim şimdi ateş ishal kusma herşey vardı, bakalım ishalim baya baya azaldı geçicek herhelde zaten kendimide çok daha iyi hissediyorum bugün maşallah..
bebişimde iyi allaha şükür o etkilenmedi bu durumdan neyseki dün dr daydık keyfi oldukça yerindeymiş yaramazın, e cinsiyetinide öğrendik, topiğimizde 2 erkek 1 kız bebek vardı e artık eşitliği sağlamanın vakti geldi :)) kızım oluyomuş kızlar, camiamıza bir üye daha ekliyoruz allahın izniyle :)) çok sevindim hoş erkek olsaydıda çok sevinirdim ama gönlüm zaten biraz daha kzdan yanaydı, eşim çoook mutlu oldu, zaten baştan beri kız diyodu hep o canımın içine doğmuş meğer.. şimdi sıra isim bulmaya geldi ay oda çok zor kızlar ya fikirlerinize açığım ve bekliyorum lütfen unutmayın beni..
sizler nasılsınız bu arada geçmişi pek okuyamadım uzun zamandır gelemiyorum zaten, ama haberlerinizi alıyorum. çok seviyorum hepinizi kızlar..[/QUOTE
fantastikam çok sevindim canımmmhihoyyythihoyyythihoyyybenim kızıma arkadaş geliyo demek canım benim gönlüne göre vermiş ..rabbim hayırlısı ile huzurlu bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah