Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

yiyecekler biliyorsun hormonlu artık ama salatalık en fazla hormon alanmış. doktor kuzenime demiş kesinlikle rica ediyorum özellikle ilk 3 ay yeem diye.

kızlar ya ben fazla yemek yemiyorum ama 3 kilo aldım bu kıştan beri acaba metabolizmammı bozuldu kürtajdan sonra... bu akşamdan itibaren yürüyüş yapmaya karar verdim yani her akşam yapamasamda

Canım aynen ya,kürtaj sonrası benim tüm dengem bozuldu,mesela eskiden regli olmama yakın göğüslerim şişerdi,kürtaj sonrası bidaha şişmedi,sikluslarım 33-34 gündü,26-28-30 arası değişti,2 kilo aldım ve veremedim,ben 50-51 kilo idim hamilelik öncesi şimdi 53 oldum.Uyuz oldum yaaaaaaaaaaaa

yiyecekler biliyorsun hormonlu artık ama salatalık en fazla hormon alanmış. doktor kuzenime demiş kesinlikle rica ediyorum özellikle ilk 3 ay yeem diye.

tamam anladım şimdi doğru gerçekten ya hamileyken dahada dikkat etmek lazım böyle şeylere.. gerçi salatalığın mevsimi ama yinede koyarlar hormon vicdansızlar

aynen yaaaaaaa ben 3 yıl önce evlendiğimde 47 kiloydum iskelet gibi iyi değildi ama öyle dedim 2-3 kilo alayım ve aldımda sonra bi hamilelik bi kürtaj 2-3 kilo daha.. bilseydim önceden almazdım onları :))
bide çok hareketsizim ben eve çok yakın biniyorum servise işn önünde iniyorum akşam aynı evde yatıyorum hep şişitim sonr böyle
ama biliyomusun ben birazda folice bağlıyorum bunu

Canım folik kilo aldırmaz ama,benim iştahımıda etkilemedi,zaten ben iştahlıyım,evlenmeden önce bende 48-49 arası idim,zaten yemeğe düşkünümdür ama pek çabuk kilo almazdım.6 aydan beri düzenim çok değişti ,işe gider gelirdim,bayağı efor sarf ederdim.Bide son zamanlarda Kadıköyden eve gelmek 2,5 saat,gidiş geliş 5 saat ,tam formda idim ama,şimdi ev hayatı ve hareketsizlik sanırım benimkinin sebebi :))))

ben nette araştırdığım kadarıyla uzun süre kullanımlarda aldırıyomuş kilo folic ee benimde 2 yıl oluyo neredeyse
ben 2 yıl önce çocuğa karar verdim başladım içmeye sonra iş değiştirdim ve vazgeçtim çocuktan ama kadınlara faydalı diye içmeye devam ettim foliği günde 1-2 falan geçen yıldan beride günde 3 tane hergün içiyorum yani vay anasını yaaaa

bide mesela sabah tartılıyorum 51.50 çıkıyorum diyelim akşam tartılıyorum o olmuş 52.90 mesela :1shok: yuh yani nasıl olur bu ya fisfisfis

bide mesela sabah tartılıyorum 51.50 çıkıyorum diyelim akşam tartılıyorum o olmuş 52.90 mesela :1shok: yuh yani nasıl olur bu ya fisfisfis

Canım sabah aç karnına ve duş aldıkdan sonra tartılırsan en doğru kilon odur.Yalnız uzun süreli kullanım kilo aldırıyorsa yandık yahu,ben çocuk planlamaya başladık hemen içmeye başladım ama 10 gün sonra öğrendimki hamileymişim:)) ,sonra kürtaş,kalp olayı falan çıktı içmedim,3 aydan beri içiyorum şimdi .

:CüvCüv: BEKLEME LİSTEMİZ :CüvCüv:
1-yasemin66...............20 ekim KALAN SÜRE 2 ay hihoyyyt
2-fantastika.................korunma süresi bitti bayram :teytey:
3-tugbamurat...............korunma süresi bitti bayram :teytey:
4-kanarya...................korunma süresi bitti bayram :teytey:
5-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayram:teytey:
6-esterya.................korunma süresi beklemedehihoyyyt
7-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay hihoyyyt
8-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 2 buçuk ay hihoyyyt
9-belenay.................korunma süresi bitti bayram :teytey:
10-sibela....................korunma süresi bitti bayram :teytey:
11-eceyas.................korunma süresi bitti bayram :teytey:
12-the-best-55...........korunma süresi bitti bayram :teytey:
13-özgekrd................korunma süresi bitti bayram :teytey:
14-seçil-ipek..............korunma süresi bitti bayram :teytey:
15-kobra....................korunma süresi bitti bayram :teytey:
16-volına....................korunma süresi bitti bayram:teytey:
17-esen55.................korunma süresi bitti bayram :teytey:

:CüvCüv: HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:

1-sabına...................hihoyyytHAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN:teytey:
2-biperi....................hihoyyytHAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:teytey:

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

mübarek ramazan ayımız hayırlı olsun kızlar.. peşinde huzuru, mutluluğu, müjdeli haberleri getirsin herkes için. bu ay dilerim iyiler mükafatlansın kötülerse hidayete varsın.
oruçlu olanları allah kabul etsin tutmayanlarıda affetsin mesela beni

kızlar ramazanı şerifimiz hepimize hayırlı olsun oruçlarımız hayırlı dualarımız kabul olsun mutlu huzurlu saglıklı ve muratlarımızın oldugu bir ay geçirelim inş. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
kızlar günaydınnn...hayırlı ramazanlar olsun insallah hepimize...bu ay herkese müjdeler getırsın hayırlısıyla ınsallah tüm dualarımız kabul olsun...

hayırlı ramazanlar arkadaşlar Allahım bu günleri en güzel şekilde değerlendirmeyi nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…