Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

bazen 2 tane içtiğim oldu ama genellikle hep 1 tane içtim.bundan sonra 2 tane içeyim.

teşekkür ederim heradacım iyi oldu bu bilgiyi verdiğin madem düdüklüde aynı işlevi görüyo...
tabi benim düdüklü kullanmayı öğrenmem gerek :)) korkuyorum biraz ama :))

Ya düdüklüden bende korkuyorum ama kullanıyorum,mutfağa girerken elime tepsi falan alıp yüzüme doğru tutarak düşmanı alt edecekmiş gibi sessizce yaklaşıyorum,o düüüüüüüüüüüüüüüüüüüt sesi de acaip geriyo ama yinede kullanıyorum,arada bide düzgün kapatmadığım zamanlar pat diye bi ses çıkarıyo tabi akabinde benim çığlığım hiç gecikmeden cevap veriyor,düdüklüyle yemek yaptığım günlerim çok egzotiktir yani:)))))

yaa, benimki emsanın bi tenceresi büyük baya aslında buharda pişirmek için uygun ama annem almış bi aralar, korkuyorum kullanmaya ama eşim kullanıyo
bari bende seninkinden alıyım duymuştum onu öncedende tavsiye etmişlerdi

hehehe varya annem kaç kere anlattı eşimde gösterdi ama benim öğrenmek işime gelmiyo işte :)))
bide çok yemek yapmıyorum ya evde eğer hergün pişirsem mecbur kalırım belki
şimdi onu kapattıktan sonra üzerindeki düdüğü indirmemizmi lazım fff amaan ya öğretirmisiniz bana

Bu ay da hamile sandım kendimi ,bide diyordumki yok kesinlikle birdaha bu gaflete düşmiycem,ama tüm belirtiler vardı,gerçekten yaa,şaka yapmıyorum,tüm tüm tüm belirtiler vardı :))))))))

Canım tencerenin düdüğünü eline alıyorsun,yemek pişince öttürüyorsun :))))))
Otamatik olanlarında düdük senin elindeyken kendi ötüyor :)))))))))

Canım tencerenin düdüğünü eline alıyorsun,yemek pişince öttürüyorsun :))))))
Otamatik olanlarında düdük senin elindeyken kendi ötüyor :)))))))))

:))) yani o düdüğü kaldırıyorum buharı çıkıyo dimi sonra bide suyun altına falan tutuyolar sonrada açabilirim dimi patlamaz :))))

ödüm patlar benım düdüklü olayından..daha ben 9-10 yaslarındayken bir ramazan günü annem yemek yetıstıreyım derken patlamıstı düdüklü tavuk tavana fırlamıstı annemın kolu yanmıstı...ayyyy nerden actınız sımdı konuyu hatırladım kötü oldum valla.. yok ben kullanamam çok kolaylık aslında ama hem zamandan tasarruf hem yakıttan ama işte benım kullanmam çok zor...

:))) yani o düdüğü kaldırıyorum buharı çıkıyo dimi sonra bide suyun altına falan tutuyolar sonrada açabilirim dimi patlamaz :))))

İnan o düdük meselesini bende henüz anlamadım.Kullanırken düdüğe hiç dokunmuyorum,düdük inikiyani yana yatık oluyor,ötmeye başlayınca altını biraz kısıyorum,yemek pişince (onu kendin saat tutarak anlarsın,mesela kurufasulyeyi ben 30 dk.pişiriyorum) altını kapatıyorum,30 dk. bekliyorum,o zaman tüm buharı gitmiş oluyor,ama eğer hemen açacaksan düdüğü bir bıçak yardımıyla yukarı kaldır ama yüzüne gelmesin (benim gibi eline bir tepsi al ve yandan bakarak yap) buharı çıkınca kapağını aç.

Daha farklı bir yöntemde düdüklüyü musluğun aldına tut,tıııııısssssssssss diye bi ses çıkaracak ama büyü harflerl etabi TIIISSSSSS diye,ondan sonra aç :)

Ben kışın fasulyeleri haşlayıp dondurucuya koyuyorum,işden gelince hemen düdüklüye atıyorum yarım saate yemek hazır,ama mutfakda o ses varken üçbuçuk atıyorum o da ayrı bi konu :)

hhhhhhhhhh çok geçmiş olsun canım ya... biz eniyisi o patlamayanlarından alalım emniyetliymiş onlar valla benim tanıdığım insanlar var neredeyse her yemeklerini düdüklüde yapıyolar

biperi
maydnoz rahmi uyarıyor diye gebelikte zararlı diye duydum. bir internetten araştır. birde kuzenim de hamile doktor kuzenime demişki senden rica ediyorum ilk 3 ay kesinlikle salatalık yeme hormonu ençok çeken yiyecek salatalık demiş. aklıma geldi onuda söyleyim dedim.

aa tamam canım dikkat ederım bak ona...

salatalıkmı hormonu çekiyomuş nasıl yani ben anlamadım volinacım

bu arda pericim bende maydonozun hamileyken pek tüketilmemesi gerektiğini duymuştum adaçayınında hatta bence bütün bitki çaylarına bisüre ara ver en iyisi

kızlar ya ben fazla yemek yemiyorum ama 3 kilo aldım bu kıştan beri acaba metabolizmammı bozuldu kürtajdan sonra... bu akşamdan itibaren yürüyüş yapmaya karar verdim yani her akşam yapamasamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…