- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.041
Canım hamilelik öncesi 3 ay ve hamileliğin ilk 3 ayı içmek gerekiyor,bende kullanıyorum ama günde 2 tane sabah akşam,dr.um hamileyken 3 adet ve hepsini tek seferde iç demişti,küretajdan sonra 2 tane yeterli dedi,şişkinlik yapmaması içinde sabah akşam iç dedi.Kullanmaya devam et bence.
teşekkür ederim heradacım iyi oldu bu bilgiyi verdiğin madem düdüklüde aynı işlevi görüyo...
tabi benim düdüklü kullanmayı öğrenmem gerek :)) korkuyorum biraz ama :))
bende ilk başlarda korkuyordum kullanmaya şimdi acaip alıştım.benimkisi tefalin dijitalli modelinden.kullanmadan önce baya araştırdım şimdiye kadar hiç patlamamış ve içinde hava varsa kesinlikle kapağı açamıyorsun.tafsiye ederim çok rahat.
Ya düdüklüden bende korkuyorum ama kullanıyorum,mutfağa girerken elime tepsi falan alıp yüzüme doğru tutarak düşmanı alt edecekmiş gibi sessizce yaklaşıyorum,o düüüüüüüüüüüüüüüüüüüt sesi de acaip geriyo ama yinede kullanıyorum,arada bide düzgün kapatmadığım zamanlar pat diye bi ses çıkarıyo tabi akabinde benim çığlığım hiç gecikmeden cevap veriyor,düdüklüyle yemek yaptığım günlerim çok egzotiktir yani:)))))
hehehe varya annem kaç kere anlattı eşimde gösterdi ama benim öğrenmek işime gelmiyo işte :)))
bide çok yemek yapmıyorum ya evde eğer hergün pişirsem mecbur kalırım belki
şimdi onu kapattıktan sonra üzerindeki düdüğü indirmemizmi lazım fff amaan ya öğretirmisiniz bana
Canım tencerenin düdüğünü eline alıyorsun,yemek pişince öttürüyorsun :))))))
Otamatik olanlarında düdük senin elindeyken kendi ötüyor :)))))))))
:))) yani o düdüğü kaldırıyorum buharı çıkıyo dimi sonra bide suyun altına falan tutuyolar sonrada açabilirim dimi patlamaz :))))
ödüm patlar benım düdüklü olayından..daha ben 9-10 yaslarındayken bir ramazan günü annem yemek yetıstıreyım derken patlamıstı düdüklü tavuk tavana fırlamıstı annemın kolu yanmıstı...ayyyy nerden actınız sımdı konuyu hatırladım kötü oldum valla.. yok ben kullanamam çok kolaylık aslında ama hem zamandan tasarruf hem yakıttan ama işte benım kullanmam çok zor...
biperi
maydnoz rahmi uyarıyor diye gebelikte zararlı diye duydum. bir internetten araştır. birde kuzenim de hamile doktor kuzenime demişki senden rica ediyorum ilk 3 ay kesinlikle salatalık yeme hormonu ençok çeken yiyecek salatalık demiş. aklıma geldi onuda söyleyim dedim.
hhhhhhhhhh çok geçmiş olsun canım ya... biz eniyisi o patlamayanlarından alalım emniyetliymiş onlar valla benim tanıdığım insanlar var neredeyse her yemeklerini düdüklüde yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?