Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

gel bebiş senii alıp kaçayım o gül yüzene altın saçayıım seni bu diyardan alıp kaçayıııııııım edalı içveliiiiiiii nazlı bebişim

gel gel bebişim geeeeeeeeeel gel sana aşığıım geeeeeeeeeeel gel gel gün ışığım gel gel çok karışığım gel bir eda bir çalım aldın başını gitti bu anneciğin neden terkettin ne sen unuttun ne ben unuttum bekletme annişi geeeeeeel gel gel bebişim geeel gel sana aşığım geeeeeel gel gel gün ışığım gel gel çok karışığım geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

kızlar ben bu ay bir kere yakalanıcam geçen sene hem başında hem sonunda tutamamıştım zaten 10 gün sürüyor toplam 10 gün oruç tutmuştum:))) ama bu sene şükür ortasında denk geliyor bayramda hasta olucam ya birinci yada ikinci günü

süpersiiin .ama beni duygulandırdın şimdi."anneciğin neden terkettin ne sen unuttun ne ben unuttum " :gitme: (allahım bize en yakın zamanda bebişlerimizi nasip etsin amin)

of ne kadar çok sürüyomuş. benim en fazla 4 gün ama o da perişan ediyor beni. çok fazla ilaç içiyorum çok ağrılı oluyor ondanmıdır ki kısa sürmesi.

Hadi yırttın,belki ortasındada olmazsın :)))))

süpersiiin .ama beni duygulandırdın şimdi."anneciğin neden terkettin ne sen unuttun ne ben unuttum " :gitme: (allahım bize en yakın zamanda bebişlerimizi nasip etsin amin)
kız ben gülün diye beste yapıyorum siz duygulanıyorsunuz bundan sonraki bestelerim daha neşeli olsun bari bizim kızlar acıtasyon sevmiyor tamam damar şarkılar yok bundan sonrakaydirigubbakcemile3

of ne kadar çok sürüyomuş. benim en fazla 4 gün ama o da perişan ediyor beni. çok fazla ilaç içiyorum çok ağrılı oluyor ondanmıdır ki kısa sürmesi.
evet canım çok uzun sürüyor evlendikten sonra sapıttı benim regl 4-5 gün az az gelir sonra bir sancı beraberinde çoğalır 5 gün de öyle sürer 10 günü tamamlıyorum maşallah sırnaşık şey

Hadi yırttın,belki ortasındada olmazsın :)))))
heee yırttım tabi ama ortasındada gelmezse oyyyy o zaman benim bayram erken gelir bebişimle beraber yinede kısmetimde ne varsa o olsun diyorum bebişim geleceği varsa göreceğide var hele bi gelsin kaydirigubbakcemile3

belenayım şarkılar harika bu arada...bestelere devam arkadaşım :))))

canım yaseminim sizler için devam edicem yoksa sanatımın doruğunda bırakmayı düşünüyordum ama madem talep var halkım istiyor o zaman devam:roflol::roflol:

eee hani çiçek mücevher kolyeler nerde gazozuma ilaç da atan olmadı ya ben yanlış yoldamıyım acaba şöhret nerdesin:roflol:

a.s. Al sana çiçek :))))))):içelim:

kızlar ben yazamıyorum bugün sadece okuyorum darılmayın emı..kolumu kaldıracak halim yok.. bi halden anlayan olsada benı eve göndersee duacısı olucamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…