- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.861
Bir kere olduysa birdaha niye olmasın ki?
Moralini bozma ,ummadığın anda hamile olursun,sonra bu günleri hatırlayıp gülersin.
Ben şuan daha tecrübeli olduğumu düşünüyorum.İlk hamileliğimden sonra çok araştırdım ve bilmediğim bir çok konuyu öğrendim.herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum.Kendini başka konulara adapte et.Ben geçen aklımda hiç çocuk fikrinin olmadığı zamanları getirdim.O zamanlar ne yapıyordum hayatdan nasıl zevk alıyordum diye :))))) İnan o zamanlar hamile kalmak çok uzakdı.
ben ben beni tarif ettin sen ben hamile kalmadan 2 ay önce artık boşverdim hatta o ay hiç bişey yapmadım nasıl olsa olmuyor diye unutmuştum kilo vermeye başladım spora başladım bir baktım hamileyim hemde hiç ummadığım anda geldi meleğim :lepi:ama şimdi onu yine becerebilirmiyim bilmiyorum kafaya takıntı yapıyorum yine gerçi bu ay yine bıraktım peşini yumurtlama dönemim ama biz bişey yapmadık:kedi:yapmakta gelmiyor içimden nedense zamana bıraktım yine belki bir sürpriz daha oluryerimsenibenMoralimiz yüksek olursa daha sağlıklı oluruz ve buda hamileliği kolaylaştırır.Ben çok örneğini gördüm,vaz geçip stresten kurtulan ve hemen akabinde hamile kalan arkadaşları.
Şehir tiyatroları sitesinde 3 Ağustos bilet satışarı başladı yazıyor ama ??????
aynen bende direk buraya geliyorum. sizi çok özlüyorum ve merak ediyorum ne tuhaf :)) sabah gelir gelmez bilgisayarı açınca ilk burayı açıyorum çok alıştım size ben ya :dance::enbuyukkk:
eyyy istanbulun güzel hatunları valla çok şanslısınız raazan ayı istanbulda çok güzel ve keyifli yaşanır ben o tadı burda izmirde alamıyorum çok sönük geçiyor buralarda ramazan ayı:gitme:zaten bayramlarında anlamı değişti tatile dönüştü kaçan kaçana oldu istanbulamı gitsem ne yapsam :lepi:
Aslında kendimizi dinlememeliyiz,farklı ortak noktalar bulup sohbet edebiliriz.Evet hepimiz düşük yaptık,evlat sahibi olmak istiyoruz ama bu konuyu sürekli irdeleyince çocuk sahibi olamayız,hayatımızın yalnızca çocukdan ibaret olmadığınıda unutmamalıyız.Şimdi tiyatro sezonu yaklaşıyor,ileride tiyatrodanda bahsedebiliriz.
ben ben beni tarif ettin sen ben hamile kalmadan 2 ay önce artık boşverdim hatta o ay hiç bişey yapmadım nasıl olsa olmuyor diye unutmuştum kilo vermeye başladım spora başladım bir baktım hamileyim hemde hiç ummadığım anda geldi meleğim :lepi:ama şimdi onu yine becerebilirmiyim bilmiyorum kafaya takıntı yapıyorum yine gerçi bu ay yine bıraktım peşini yumurtlama dönemim ama biz bişey yapmadık:kedi:yapmakta gelmiyor içimden nedense zamana bıraktım yine belki bir sürpriz daha oluryerimseniben
Kızlar ben dışarı çıkıyom,işlerim var,3-4 saat sonra görüşürüz
aynen bende direk buraya geliyorum. sizi çok özlüyorum ve merak ediyorum ne tuhaf :)) sabah gelir gelmez bilgisayarı açınca ilk burayı açıyorum çok alıştım size ben ya :dance::enbuyukkk:
kızlar slm nasılsınız bakalım biz eşimle bi karar aldık ramazan ayından sonra korunmayı bırakacağız normala 1 kasım ama biz eylül ayında bırakacam 4 ay korunmuş olucam yeterli bence.
bencede sen başla ben tam tamına 6 ay ara vermiş oldum ama pişmanın keşke daha önce bıraksaydım diye.bazen içimi korku sarmaya başlıyor ya olmazsa diye.inaşallah alllahım aratmaz.
bıraktım kaderimeeeeeeeeeeee aşkımızın sonunuuuuuuuuuuuuu bu yol mutluluk yoluuuuuuuu tek çaremiz unutmaaaaaaaaaaaaak yoruldum koşa koşa bebişimin peşindeeeeeeeeeeeen kırıldı umutlarııııııııııııım bu sonsuz bekleyişteeen belenaydan solo şarkılar dinlediniz :)))
uyyy gülüm benimbıraktım kaderimeeeeeeeeeeee aşkımızın sonunuuuuuuuuuuuuu bu yol mutluluk yoluuuuuuuu tek çaremiz unutmaaaaaaaaaaaaak yoruldum koşa koşa bebişimin peşindeeeeeeeeeeeen kırıldı umutlarııııııııııııım bu sonsuz bekleyişteeen belenaydan solo şarkılar dinlediniz :)))
bekleme canım 4 ay çok bile ama bi dr a git muayne etsin yinede için daha rahat olur
kızlar öğleden sonra izin aldım işten bankada işim var....inşallah halledebilirim dua edin baan ne olur...öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?