Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

bişey sölüyimmi hiç beklemedıgın anda süpriz yapıyo yaramazlar ınsana...

Moralimiz yüksek olursa daha sağlıklı oluruz ve buda hamileliği kolaylaştırır.Ben çok örneğini gördüm,vaz geçip stresten kurtulan ve hemen akabinde hamile kalan arkadaşları.
ben ben beni tarif ettin sen ben hamile kalmadan 2 ay önce artık boşverdim hatta o ay hiç bişey yapmadım nasıl olsa olmuyor diye unutmuştum kilo vermeye başladım spora başladım bir baktım hamileyim hemde hiç ummadığım anda geldi meleğim :lepi:ama şimdi onu yine becerebilirmiyim bilmiyorum kafaya takıntı yapıyorum yine gerçi bu ay yine bıraktım peşini yumurtlama dönemim ama biz bişey yapmadık:kedi:yapmakta gelmiyor içimden nedense zamana bıraktım yine belki bir sürpriz daha oluryerimseniben

kızlar slm nasılsınız bakalım biz eşimle bi karar aldık ramazan ayından sonra korunmayı bırakacağız normala 1 kasım ama biz eylül ayında bırakacam 4 ay korunmuş olucam yeterli bence.

aynen bende direk buraya geliyorum. sizi çok özlüyorum ve merak ediyorum ne tuhaf :)) sabah gelir gelmez bilgisayarı açınca ilk burayı açıyorum çok alıştım size ben ya :dance::enbuyukkk:

sende iyiki geldin ececim buraya alıştırdın kendine

hhhhhhhhhh inanamıyorum :1shok: hain hemşo nedemek istanbula gitmek
tamam istanbul çok güzell bende çok seviyorum orayı ama izmirim bi tek ramazan da değil her ay keyiflidir
hem izmirdede bi sürü fuarlar kuruluyo öyle farklı yerlerde ve bu yıl denk geldi tam ramazanın ilk günü fuar açılıyo burda herşey var ordaaaaa

ay evet tiyatro var.. ya sohbetlerimiz uyuyo konuşacak konu çok aslında

Bence spor süpper bişey,tekrar spora başla mesela,bide boşverya,bukadar kafanı takma,inan ummadığın anda oluyor,defalarca örneği var bunun,artık umma :))))))))

bıraktım kaderimeeeeeeeeeeee aşkımızın sonunuuuuuuuuuuuuu bu yol mutluluk yoluuuuuuuu tek çaremiz unutmaaaaaaaaaaaaak yoruldum koşa koşa bebişimin peşindeeeeeeeeeeeen kırıldı umutlarııııııııııııım bu sonsuz bekleyişteeen belenaydan solo şarkılar dinlediniz :)))

kızlar öğleden sonra izin aldım işten bankada işim var....inşallah halledebilirim dua edin baan ne olur...öpüldünüz...

süpersinnnnnnnn :)) ama bi dahakine daha umutlu ve neşeli besteler bekliyoruz ..

uyyy gülüm benim
bekleme canım 4 ay çok bile ama bi dr a git muayne etsin yinede için daha rahat olur

ya kendi dr me gitsem 2 ay daha bekle der bide 6 ay korun yine günün geçerse görürüz de muayeneyede çağırmadıki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…