- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.821
fantastika canım geçmişi okuyordum şimdi gördüm geçmiş olsun canım benim Allah beterinden saklasın hiç sıkıntı yapma geldi geçti aklına bile getirme bende 2 yıl önce çok büyük bir kaza yaptım daha doğrusu arkadaki araç bana çarptı bende öndekie zinzirleme kaza oldu ben arada sıkıştım araç akardion gibi oldu Allaha şükür bizde bişey yoktu sadece annem başını çarpınca hafif bir morarma oldu benimde ağağım şıkıştı ama şükür bir şeyimiz yoktu görenler bu arabadan nasıl sağ çıktınız dediler ben o gün şok oldum ama ertesi günü yine araba kullanmaya devam ettim abim al bakalım arabayı dedi bana bende kullandım hiç korkmadan devam et hayatta herşey geliyor insanın başına tekrar geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelsin
en son bende pirayeyı okudum bıtırdım kızlar...tavsıye ederım canan tan 'ın .çok güzel ben cok begendım..
senın dedıgın olasılıksız nası bı kıtap kobracım
Hamile olduğunu unut,kızlar size bir kitap tavsiye edeceğim,bayağı sürükleyici ADAM FAWER'IN OLASILIKSIZ.
Biraz farklı konulara dalmış oluruz hem :)
en son bende pirayeyı okudum bıtırdım kızlar...tavsıye ederım canan tan 'ın .çok güzel ben cok begendım..
senın dedıgın olasılıksız nası bı kıtap kobracım
Pirayenin konusu nasıl ?
süper bi kitap gerçekten geçen sene okudum harika bi kurgusu var bide yine adam fewer in empatisini okudum yani fena değil ama diğeri kadar güzel değil
çok iyi fikirr benceeee
ayy ayşecim piraye çok güzel sakin bi kitap ama o yazarın bütün kitapları öyle
okumadıysan en son yürekler ölür üde oku bide yüreğim seni çok sevdi var oda çok güzel ama başlrı biraz pirayeye benziyo ama sonrası farklı gelişiyo
bide eroinle dansı okudum en son yine canan tanın biraz sıkıcı demişlerdi ama bence hiiç değildi su gibi okunuyo o yazarın kitapları
en son yürekler ölürü okumustum organ naklıyle ılgılı çok ama cok guzeldı oda...
şimdi ayse kulının umutunu okuyorum bakayım bıtıreyımde sıraya cok kıtap gırdı...
süper bi kitap gerçekten geçen sene okudum harika bi kurgusu var bide yine adam fewer in empatisini okudum yani fena değil ama diğeri kadar güzel değil
İyiki söyledin,bende Empatiyi almayı plnlıyordum..
çok iyi fikirr benceeee
ayy ayşecim piraye çok güzel sakin bi kitap ama o yazarın bütün kitapları öyle
okumadıysan en son yürekler ölür üde oku bide yüreğim seni çok sevdi var oda çok güzel ama başlrı biraz pirayeye benziyo ama sonrası farklı gelişiyo
bide eroinle dansı okudum en son yine canan tanın biraz sıkıcı demişlerdi ama bence hiiç değildi su gibi okunuyo o yazarın kitapları
şimdi jean grange nin kolonisine başladım biraz gerilim bi kitap
piraye üniversiteye yenı kazanmıs bi genç kız.idealleri var.. çok hırslı ama gezetecılık okumak ısterken babasının ıstegı uzerıne dişçilik okuyor..ama zamanla sevıyor meslegını..sonra asık oldugunu sanıyor.ilişkiler yasamaya baslıyor...
okul bıter bıtmezde istanbuldan dıyarbakıra gelın gedıyor..ve basına gelenler...oraların örfü adeti yasam şekliii...
çok ama çok sürükleyıcı elınden bırakmak ıstemıyorsun
fantastika canım geçmişi okuyordum şimdi gördüm geçmiş olsun canım benim Allah beterinden saklasın hiç sıkıntı yapma geldi geçti aklına bile getirme bende 2 yıl önce çok büyük bir kaza yaptım daha doğrusu arkadaki araç bana çarptı bende öndekie zinzirleme kaza oldu ben arada sıkıştım araç akardion gibi oldu Allaha şükür bizde bişey yoktu sadece annem başını çarpınca hafif bir morarma oldu benimde ağağım şıkıştı ama şükür bir şeyimiz yoktu görenler bu arabadan nasıl sağ çıktınız dediler ben o gün şok oldum ama ertesi günü yine araba kullanmaya devam ettim abim al bakalım arabayı dedi bana bende kullandım hiç korkmadan devam et hayatta herşey geliyor insanın başına tekrar geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelsin
canım çok geçmiş olsun...olur öyle ufak tefek kazalar allah beterinden saklasın .....
OKTAY USTADAN HAYDARİ
Malzemeler :
Yarım kg. yoğurt
1 tutam taze nane
2 diş sarımsak
yarım çay b. zeytinyağı
Hazırlanışı :
Yarım kg.yoğurdu karıştırma kabına alın.Çırpma teliyle karıştrırın.Yoğurdun üzerine 2 diş sarımsak ilave edin.
1tutam taze naneyi çok ince olarak kesin.Taze naneyi yoğurdun içine ilave edip karıştrın.Servis tabağına haydari alıp servis edin.
afiyet olsun
şimdi ayse kulının umutunu okuyorum bakayım bıtıreyımde sıraya cok kıtap gırdı...
İyiki söyledin,bende Empatiyi almayı plnlıyordum..
Güzele benziyor,alıcam,Şimdi Eyüpte kitap çadırları kuruluyor,Ramazan ayı dolayısıyla...
Bi dünya kitap alırım artık
dahamı ucuz oluyo kobra orada...bende eşimi kandırıp götüreyım bi aksam barı..
% 20 indirimli oluyor bazen,İstersen ben Ramazan'ın ilk haftası gidicem,bakarım fiyatlara sana yazarım olur mu ?
kızlar ben 4 adet gördükten sonra bıraksam mı korunmayı şuan 2. adetimi olacağım ...ekimden sonra yani ne dersiniz....
tamam gülüm çok sevınırım valla zahmet olmayacaksa eğer...karsılastırırım burdanda ona göre gelırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?