Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canımmm sanada çok gecmıs olsun allahım yasatmasın böle şeyler asla

OKTAY USTADAN HAYDARı

Malzemeler :
Yarım kg. yoğurt
1 tutam taze nane
2 diş sarımsak
yarım çay b. zeytinyağı

Hazırlanışı :
Yarım kg.yoğurdu karıştırma kabına alın.Çırpma teliyle karıştrırın.Yoğurdun üzerine 2 diş sarımsak ilave edin.
1tutam taze naneyi çok ince olarak kesin.Taze naneyi yoğurdun içine ilave edip karıştrın.Servis tabağına haydari alıp servis edin.

afiyet olsun

Hamile olduğunu unut,kızlar size bir kitap tavsiye edeceğim,bayağı sürükleyici ADAM FAWER'IN OLASILIKSIZ.

süper bi kitap gerçekten geçen sene okudum harika bi kurgusu var bide yine adam fewer in empatisini okudum yani fena değil ama diğeri kadar güzel değil

Biraz farklı konulara dalmış oluruz hem :)

çok iyi fikirr benceeee

en son bende pirayeyı okudum bıtırdım kızlar...tavsıye ederım canan tan 'ın .çok güzel ben cok begendım..

senın dedıgın olasılıksız nası bı kıtap kobracım

ayy ayşecim piraye çok güzel sakin bi kitap ama o yazarın bütün kitapları öyle
okumadıysan en son yürekler ölür üde oku bide yüreğim seni çok sevdi var oda çok güzel ama başlrı biraz pirayeye benziyo ama sonrası farklı gelişiyo
bide eroinle dansı okudum en son yine canan tanın biraz sıkıcı demişlerdi ama bence hiiç değildi su gibi okunuyo o yazarın kitapları

şimdi jean grange nin kolonisine başladım biraz gerilim bi kitap

Pirayenin konusu nasıl ?

piraye üniversiteye yenı kazanmıs bi genç kız.idealleri var.. çok hırslı ama gezetecılık okumak ısterken babasının ıstegı uzerıne dişçilik okuyor..ama zamanla sevıyor meslegını..sonra asık oldugunu sanıyor.ilişkiler yasamaya baslıyor...

okul bıter bıtmezde istanbuldan dıyarbakıra gelın gedıyor..ve basına gelenler...oraların örfü adeti yasam şekliii...

çok ama çok sürükleyıcı elınden bırakmak ıstemıyorsun

İyiki söyledin,bende Empatiyi almayı plnlıyordum..

Güzele benziyor,alıcam,Şimdi Eyüpte kitap çadırları kuruluyor,Ramazan ayı dolayısıyla...
Bi dünya kitap alırım artık

çok geçmiş olsun sanada belenayımmm allah beterinden korusun ilk ve son deneyimimiz olsun
tam üçkuyular terminalinin orda ışıklar varya orda oldu gece allahtan medeni insanlardıda tartışmasız kapandı

canım çok geçmiş olsun...olur öyle ufak tefek kazalar allah beterinden saklasın .....

teşekkür ederim yaseminim amin hayatım artık usta şöför olma yolunda önemli bi şartı daha geçtim sayılır :)))

mmmm bayılırım bennn mezeleree

Ben en son Nutuk okuyordum bıraktım,sanırım gerçek değilmiş,bir çok yeri değiştirilmiş,bende uyuz oldum bıraktım..Ondan önce Livaneli'nin "Sevdalım Hayat" okudum,çok hoş ve beni çok güldürdü,Livaneliyi hiç böyle tanımıyordum,aslında pekde sevmezdim ama fikirlerim değişti:)
Ayşe Kulin'in "Bir varmış bir yokmuş"u okudum güzel değil,sevmedim.Aslında ben Ayşe Kulin'in kitaplarını severim."El Veda" çok güzeldir mesela.

şimdi ayse kulının umutunu okuyorum bakayım bıtıreyımde sıraya cok kıtap gırdı...

ama mutlaka oku canan tanın diğer kitaplarını dağılsın kafan hepsi çok güzell

İyiki söyledin,bende Empatiyi almayı plnlıyordum..

yani fena değil ama olasılıksız gibidir diye umarak almıştım biraz hayal kırıklığı oldu ama okumaya değer yinede

Tavsiye edeceğim kitaplardan biride "Ahmet Ümit" Bab ı Esrar
Ahmet Ümit Amerikadan Konya'ya gelen bir kadın gibi yazmış,kadınlarıda iyi tanıyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…