- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.801
günaydın kızlar,
tugbamurat ,fantastika her ikinizede çoook geçmiş olsun.allah beterinden korusun.
kac gundr yoktum fantasstica haric kimse hissetmemis bile
ne bıleyım ya doktora gitme günü yaklastıkca sıkılıyorum daralıyorum heralde..korkunun ecele bı faydası yok bılıyorum ama offf yınede kötüyüm ya
bide hiçbi belırtı yasamıyorum hapın verdıgı basdönmesınden baska...neden hala baslamadı bu belırtıler...bi garıplık var sankı ya
bence çok fazla kendini dinlemeye almışsın,bırak akışına .bazıları hamileliklerinin 9 ayındada doğru düzgün bir belirti yaşamazlarmış.pozitif düşünmen gerekiyor.doktor randevun ne zamandı?
hosbulduk fistigim bende sizi özlemisim.teşekkür ederim pericim evet arayı açmadan oturmalıyım tekrar direksiyona
aslında dün gece soğukkanlıydım baya hatta diğer arabanın sürücüsüde bayandı onu sakinleştirdim yazık sonunda özür diledi benden öfkelendiği için
ama bu sabah çok tuhaf hissediyorum kendimi korkulu rüya görmüş gibiyim
bide eve geldiğimizde saat 1 di e yatana kadarda geçti baya uykusuzum biraz(
hoşgeldin güzel kanaryamız çok özledik senii
ayy sizde geçmiş olsun tuğbacım.. tabi güzelim cana gelceğine mala gelsin o yerine konur hiç önemli değil bencede allah canımızı korudu ya çok şükür
günaydin birperi.Rabbim nazarlardan korusungünaydın kanarya
hosbulduk bitanem.iyiyim sen nasilsin.hersey güzeldi tugbacim.pek bisey yapamadim.ailemleydim.onlarla beraber olmak herseyden güzel.kanaryam canım hoşgeldın nasılsın bakalım anlat neler yaptın nasıl geçti gezmen özledik seni...................
insaallah canim sagolgünaydin birperi.Rabbim nazarlardan korusun
tebrik edr.hamileymissin.Rabbim hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin.
sagol canım aminn..darısı basınıza inşallah
Biraz farklı konulara dalmış oluruz hem :)
kızlar ben 4 adet gördükten sonra bıraksam mı korunmayı şuan 2. adetimi olacağım ...ekimden sonra yani ne dersiniz....
kızlar ben 4 adet gördükten sonra bıraksam mı korunmayı şuan 2. adetimi olacağım ...ekimden sonra yani ne dersiniz....
en son bende pirayeyı okudum bıtırdım kızlar...tavsıye ederım canan tan 'ın .çok güzel ben cok begendım..
senın dedıgın olasılıksız nası bı kıtap kobracım
kızlar dün gece ilk kazamı yaptım... allaha şükür azıcık bi maddi hasarla atlattık ama stresi bugün dahada sardı beni
dün akşam daha soğukkanlıydım ama bu sabahtan beri huzursuzum çok
çok saçma bi kaza oldu... geri geri giderken arkadaki arabaya çarptım :)
karşı tarafın aracındada fazla hasar yok ama bizimkinden fazla
tutanak falan tuttuk neyseki anlaşabileceğimiz insanlardı
orta yolu bulduk
allah tekrar yaşatmasın dilerim... deneyim oldu buda.. beterinden sakınsın allah ne diyim
Tek kelime ile süpper :))))))
Amerikan filmlerinin kitap hali,sen okudukca gözünde canlandırıyorsun,ilk 20 sayfasında acaip sıkılıyorsun,ben küfür falan etmeye başlamıştım artık,ama sonra elimden bırakamadım,netten yorumlarınıda okuyabilirsin,hiç beğenmeyene rastlamadım.Biri Epilepsi hastası,biri şizofren ikiz kardeşler var,epilepsi olan ileriyi görüyor falan filan ...
doktor kac ay vermıstı güzelım... bi kontrole gıdersın dedıgın süreden sonra rahımın durumuna falan bakıtırsınsonra bıde kendını hazır hıssedıyosan denersın neden olmasınkı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?