Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

enrika yanlis hatirlamiyorsam ikimizinde subatta olmustu dusugu degil mi?
maalsef bende de bir degisiklik yok

evet suhenzacım şubattaydı
hayırlısı olsun be güzelim sonbahat hamileleri oluruz bizde :)

kizlar simdi cimak zorundayim, ama ilkfirsatta gelirim, hepinize cok guzel bir gun diliyorum, simdilik hoscaklain.

bende hemen hemen tekerleğin icadına yakın bir tarihte doğmuşum-tatlicadiarzu-takribi
milattan sonra 1975 yılı sanırsam doğduğumda insanlık henüz tekerleğin icadına sevinirsen ve şaşkınken ben teşrif etmişim benim güzelliğim karşısında teknolojinin en son icadı olan tekerlek bile sönük kalmışsengözlerimebaksanabaylardan mart tam kedilerin çiftleşme mevsimi o kadar kedi sesi arasında miyav miyavlama arasında birde benim ıngaaa diye ortalığı yırtan sesim insanlığa sevinç kaynağı olmuş yaaaa işte bölekaydirigubbakcemile3

Belgesel gibim aynı :))))))))))

Bende diyorum bu 19 Mayısda biz neyi kutluyoz,kız iyiki doğumuşun heeee:)))
19 Mayıs benim kına gecemdi bu arada,ama tüm 19 Mayıslar değil tabi yanlızca 2006 da olan.yasakkelime

benimde eşimin doğum günü iyiki doğmuşsunuz yaw.bende 12 temmuz tipik bir yengeçim acaip duygusal saklamak istesemde duygularıma yenik düşerim :)

bu arada az önce ağrıdan ölüyodum.hap biraz iyi geldi .

içimizdeki tarifsiz sevincin kağnağı sensin demek belenaycım iyiki doğmuşsun hayatımm alkisalkisalkis

benimde eşimin doğum günü iyiki doğmuşsunuz yaw.bende 12 temmuz tipik bir yengeçim acaip duygusal saklamak istesemde duygularıma yenik düşerim :)

bu arada az önce ağrıdan ölüyodum.hap biraz iyi geldi .

canım eşin 19 mayıs ve sende 12 temmuz doğumlumusun ne hoş bi tesadüf benimde eşim 11 temmuz doğumlu bende 19 mayıs hehehe

kızlarrrr ben geldım ben dayanamadım doktora gıttım öglen.yenı döndum eve. minikte olsa keseyı görduk eger göremeseydı doktorum kan tahlılı ısteyecektı ama gerek kalmadı.minicik bi kese daha cok yenı dedı doktorum. 10 gun sonra gel dedı.koyu akıntıdan bahsettım bastakı olabılır dedı. adet kanaması gıbı degılse sorun yok dedı. progesteron verdı ayrıca düşük önleyıcı.inşallah on gun sonra kalp atıslarını da duyarız kızlar

kendımı hıc yormamalıymısım 10gun yat dedı once .sonra ısım oturarak masa bası dedım çunku herkes tatılde bıde ısyerını yanlız bırakamam dedı tamam dedı oturuyosan problem yok yormadan dedı.

Çok sevindim,artık eminsindir :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…