- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 641
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.401
arkaşım var aynı yaştayız 18 yaşında bir oğlu var:1shok: nerdeyse babanne olacak ben hala spermlerel savaş yapıyorum ikna etmek için uğraşıyorum oh oh oh :dilcikar:
belenay bak kobra olaya çok güzel yaklaşmış biz daha genç olucaz erken anne olanlardan boşver
slm canim oncelikle cok gecmis olsun bende ilk bebegimi 8 haftalikkken kalbi durmustu kurtajla aldilar ondan sonra bi sene ara vermeme rgmen ikinci bebegimide kaybettim ikinciden sonra doktorum 6 hafta sonra tekrar deneyebilecegimi soyledi ve 6 hafta sonra tekrar hamile kalim ve dunya guzeli bi oglum oldu simdi iki yasinda ogluma bi kardes istedim iki aylik hamileydim ve onuda kaybettim cok kotu bi durum ama iyiki oglum var yanimda allah onu bana bagislasin ve tum anne olmak isteyenlere bu duyuguyu yasatsin v tum ccocuklari annelerine babalarina bagislasin
sen varyaaaa canımsın he hem güldürdün hem ağlattın beniŞeniziyiki varsınız hee evet bende kızımı o arkadaşımın oğluna vermicem tabi yaşlı olacak o zaman o adam:1closedeyes:Valla daha sen hamile olucan ve o güzel duyguyu bu güzel yaşında yaşıyacaksın,doya doya,sonra doğum yapacaksın ve anneliğin nekadar kutsal olduğunu daha bilinçli yaşayacaksın,Minik kızınla (içimden kız geldi nedense) ilk adımını atıp,salıncaklara binceksiniz.Süpper bi anne olucaksın.Ve sen daha genç bir hayat yaşayacaksın çünki senin çocuğun daha küçük olacak ve yeni nesille daha yakın yaşayacaksın.Onun oğluda dede olcak işteeeeeeee
ALLAHIM ÇOK BÜYÜKSÜN HAYIRLISINI NASİP ET HEPİMİZEayyyy kıyamam sana beeennnn ya nolcaz biz böyle yaa
bende iyim canım ne olsun çalışıyorum patron mağdurları derneği kuralım seninle ne dersiniyiyim canım canım benim,topiğe giriyorum ama hemen yazamıyorum,yoğun oluyor gelen giden oluyor,o yüzden hemen yazamıyorum.
sen nasılsın canım?????
tabi ya daha minnacığız biz daha bebek yapacak yaşta bile değilizkaydirigubbakcemile3ay benimde kardeşimle aramda 16 yaş var onu da istememişti anne ve babam ama şimdi iyiki olmuş diyorlar bu arada bende 27 yaşındayım oo hemen hemen aynı yaşlardayız ama ben aman geç kaldım falan diye düşünmüyorum daha küçücüğüz canım
amaaan boşverdim kalbimin işine aklım ermedi gelmeyişineeeeeeeeeeeeebelenay bak kobra olaya çok güzel yaklaşmış biz daha genç olucaz erken anne olanlardan boşver
amin canım benim hayırlısı olsun inşallah ikiz he tuttum bu fikri bir taşla iki kuş tabi bizim spermler biri bulamazken ikiyi nasıl yapar bilmem ama olsun Allah büyükkaydirigubbakcemile3sıkma canını yaa allahıım inşallah sanada en yakın zamanda verır hatta ikiz versın topton:lepi::dance:
vaaaaaaaaaaaaySon yapan güzel yaparmış:)))))))))))))))))))
kızma kızma annesi daha bebek bebekAmaaaaaaaan doğurucanda ne olcak sanki,büyüycek sonar 18 yaşına gelcek,sipermken yaptığı gibi özgür olmak istiyom özgür olmak istiyom diyip tutturacak.Aaaaaaaaa sinirlendim ama
Bebek :))))))) ismide sipo :)))))))kaydirigubbakcemile3
sen varyaaaa canımsın he hem güldürdün hem ağlattın beniŞeniziyiki varsınız hee evet bende kızımı o arkadaşımın oğluna vermicem tabi yaşlı olacak o zaman o adam:1closedeyes:
ALLAHIM ÇOK BÜYÜKSÜN HAYIRLISINI NASİP ET HEPİMİZE
bende iyim canım ne olsun çalışıyorum patron mağdurları derneği kuralım seninle ne dersin
tabi ya daha minnacığız biz daha bebek yapacak yaşta bile değilizkaydirigubbakcemile3
amaaan boşverdim kalbimin işine aklım ermedi gelmeyişineeeeeeeeeeeee
amin canım benim hayırlısı olsun inşallah ikiz he tuttum bu fikri bir taşla iki kuş tabi bizim spermler biri bulamazken ikiyi nasıl yapar bilmem ama olsun Allah büyükkaydirigubbakcemile3
vaaaaaaaaaaaay
kızma kızma annesi daha bebek bebek
slm canim oncelikle cok gecmis olsun bende ilk bebegimi 8 haftalikkken kalbi durmustu kurtajla aldilar ondan sonra bi sene ara vermeme rgmen ikinci bebegimide kaybettim ikinciden sonra doktorum 6 hafta sonra tekrar deneyebilecegimi soyledi ve 6 hafta sonra tekrar hamile kalim ve dunya guzeli bi oglum oldu simdi iki yasinda ogluma bi kardes istedim iki aylik hamileydim ve onuda kaybettim cok kotu bi durum ama iyiki oglum var yanimda allah onu bana bagislasin ve tum anne olmak isteyenlere bu duyuguyu yasatsin v tum ccocuklari annelerine babalarina bagislasin
evet canım ya afiyet olsun bende şimdi yedim.acaip karnım ağrımaya başladı hap almak istemiyorum ama bu gidişle bi ağrı kesici almam gerekçek.
al be güzelim bi tane çekme o ağrıyı katlanılmaz bişey o... ben her ay mutlaka içiyorum apranax yada majezik yoksa duramam imkansız
sorma ya acaip bişi daha önce acile gidiyodum şimdi biraz daha hafif atlatıyorum .apranax artık fayda etmiyo bende bağışıklık yaptı sanırım önceden çok içiyodum.şimdi dikloren içiyorum çok iyi geliyo.ama zararı olurmu onu bilmiyorum.
Kızlar bende regl ağrısından muzdaribim ama yılda 1 kere ve doğum sancısı gibi,sanırım doğum sancısı böyledir,daha fazlaysa yandık :)))))
sorma ya acaip bişi daha önce acile gidiyodum şimdi biraz daha hafif atlatıyorum .apranax artık fayda etmiyo bende bağışıklık yaptı sanırım önceden çok içiyodum.şimdi dikloren içiyorum çok iyi geliyo.ama zararı olurmu onu bilmiyorum.
Benimde önceleri çok daha sık yaşardım bunu,şimdi yılda bir.Regl olduğum gün benim için kabus olurdu,kaç kere otobüste,iş yerinde kıvrandığımı bilirim.İnsanların şaşkın bakışlarında kıvranıyordum,erkeklerede bişey söylüyemiyorsun :)
Bir keresinde Ağustos ayına denk gelmişti soğuk terler döktüm ve ofiste duran bi hırkayı bile giymek zorunda kalmıştım,Allahım o günleri yaşatmasın İnş.kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?