Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

inşallah canım benı en kısa zamanda hayırlısıyla....öpüyorum sizi iyi aksamlar

yaaa bugün giremedim maşallh sayfaları doldurmuşsunuz oku oku bitmedi tabi ben geldim kimse kalmamış bugün girdim tam geçmişi okuyup geleyim diyorum patron efendi çıkıp geliyor hadi kapat sayfayı tam bakıcam olmuyor giremedim bi türlülmaz: müfincim gittinmi pazara neler aldın bakimdelikafadulden
KOBRA aramıza hoşgeldin canım Şeniz
ya bugün pek bi umutsuz gördüm sizi ay ne ayıplmaz: hatta aranızda endişe edenler var yaşım 29 diye oyyyy oyyyy esteryayla biz ne yapalım kızlar yaş konusunda sizden çok öndeyiz yaş olayında ama biz hiç umut kesmedik dimi esteryacım ve hamişimizde endişeli gülüm pericim yapma böyle sakin ol akışına bırak ahanda kocaman çift çizgi gözüne gircek nerdeyse daha ne yanılgısından bahsediyon sen yavvv:mymeka:hani kusura bakma vurdum hamiş hamiş ama hiç istemezdim ama beni mecbur bırakıyorsun yaaaaaaaamafoldumbenbi çimdik atayım bak nasıl inanıyorsun hamiş olduğunakaydirigubbakcemile3:roflol:inşalaaaaaaaaaaah bebişimiz hayırla ve sağlıkla gelecek dünyaya annesi mutlu olki oda mutlu olsunopuyorumnanaktan

eee bugün giremedim ya yazmışımda yazmışım acısını çıkardım yani:jeyyar:
hepinizi çooook seviyorumopuyorumnanaktan
sizde beni seviyonuzmudelikafaduldenalkisalkisalkis

selam kızlaar ben geldım nasılsınızzzzz ben çok iyiyim yedım mamaları hoşsohbet güzel geçti geldım evıme sizde baya muhabbet olmuş. ne güzel.............

canım belenayım tamam bugün sakinim artık ...tabeee değişmezseeee...bizi yanlız bırakma o patronuna söle rahat bıraksın biraz yaaa tatıle falan gıtmıyomu oo aaaaaa...bi agız tadıyla laflattırmıyoooo

selam kızlaar ben geldım nasılsınızzzzz ben çok iyiyim yedım mamaları hoşsohbet güzel geçti geldım evıme sizde baya muhabbet olmuş. ne güzel.............

ohh yarasın şekerim ye bakalım mamaları sen..ne güzelbişey ya eğer kafa dengıysede arkadasların 15 te bır ne guzel dagıtırsınız..iyi gelir insana böle toplantılar...sohbet muhabbet kahveler caylar börekler yerimseniben

günaydın canlarım bugün nasılsınız bakalım he he he patron yok sefam olsun gelesiye azcık laflarız

amin güzelim benim bütün çabalarımız bu amaca hizmet ediyor sonunda olcak kurtuluşu yokk kaydirigubbakcemile3

bi sibelin bide senin şu patronlarınıza acayip kılım hııı ne bu kardeşim ya hayret bişey :dilcikar:
gitmedim bende pazara belenaycım son dk vazgeçtim zaten bitek tayt alıcaktım hani kısa olanlar varya eteğin elbisenin altına giyiyorum onları kaydirigubbakcemile3 rahat oluyo çok ama inmedim artık üşendim haftaya bakarım olmazsa

tuğbacım afiyet olsun arkadaşım ne güzel yapıyosun böyle çok severim bende arkadaş toplantılarını
bugün evdemisin canım

hanımlar günaydınnnnn huuuu kimse yok bak

ben geldim şekeerrrr sanada günaydın
herkese günaydın
nasılsın bakalım perim bugünn

ben daha kahvaltı yapmadım hoş ben zaten hiçbi iş günü kahvaltı yapmam :mymeka:
öyle abuk sabuk atıştırıyorum o kadar

ben daha kahvaltı yapmadım hoş ben zaten hiçbi iş günü kahvaltı yapmam :mymeka:
öyle abuk sabuk atıştırıyorum o kadar

ah canım kıyamam...yanımda olsan ben yaptırırdım sana kahvaltı...valal geçiştiremiyorum getiriyorum kahvaltılıklarımı ohh misler gibi götürüyorum....

mufinim iyiyim gülüm çok şükür hiç bi sıkıntı yok..kızlar ya benım midem neden bulanmıyo sadece bı hissi var .

ah canım kıyamam...yanımda olsan ben yaptırırdım sana kahvaltı...valal geçiştiremiyorum getiriyorum kahvaltılıklarımı ohh misler gibi götürüyorum....

en iyisi aslında çok önemli kahvaltı ama böyle 9 buçuk 10 gibi yedimmi öğleye acıkmıyorum bu sefer kafamçokkarıştı işte benimde mazeretim hazır evde bişeyler hazırlayabilirim aslında ama a.s

yaramasıııııııııııııııııııııııııııııııın:))zaten kilolar kaldı ....her hamilelikte +2 nasıl olacak bilmiyorum canıım tek tesellim ramazan....

evet ya dün 2007 nin ve geçen senenin fotolarına baktım ya bi deri bi kemikmişim bu yıl 3 kilo farkettim yani insanlar pek anlamıyo ama ben anlıyorum ama dediğin gibi hamilelikten hatıra kaldı pekte uğraşmıyorum vermek için nasılsa yine hamile kalcam diye kaydirigubbakcemile3

mufinim iyiyim gülüm çok şükür hiç bi sıkıntı yok..kızlar ya benım midem neden bulanmıyo sadece bı hissi var .

canım daha erken değilmi ya 1-2 haftaya başlar belirtilerin hem bakalım belkide çok kolay geççek herkesin bir olmuyoki

kızlar biz birbirimizden hiç kopmayalım olurmu.hep böyle devam etsın arkadaslıgımız sizi cok sevıyorum ben... herseyımı paylasıyorum sızınle kimseyle olmadıgı kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…